Niżej wrzucam linki do plakatów i ulotek. W krótce tez podam dzień i godzinę kiedy będziemy chcieli chętnym przekazać ulotki i plakaty do oblepienia miasta! Dlatego wszyscy drukujemy i czekamy na informacje. To nic nie kosztuje a wyjazd tuż tuż !!
Przed tym wyjazdem jest jeszcze JANIKOWO (!!) więc tam też się zameldujmy !!
Do nabycia wciąż koszulki ON TOUR. W Sosnowcu dobrze by było jak by każdy ją posiadał !!
Kolor: Czarno-białe :
Ostatnio edytowany przez: L., 19 października 2008, 21:49 [1 raz(y)]
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 20/10/2008 10:53
pozwoliłem sobie troche zmodyfikować ten plakat, dodałem adres forum, żeby zainteresowani mogli
śledzić sprawę na bieżąco, gdyż nie wiem, czy będę w stanie "z-update'ować" plakat (w kazdej chwili
moge wyjechac z kraju), jak pojawi się "więcej" informacji odnośnie wyjazdu.
wygląda to tak:
po wydrukowaniu tez calkiem niezle, zaraz ide rozlepić
Niestety drukarkę mam nieczynną ale w akcji rozklejania plakatów i rozdawania ulotek oczywiście pomogę ;]
Jak już będą ulotki i plakaty to piszcie - gg w profilu
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 21/10/2008 21:49
Jako, ze charakter pracy zmusza mnie do ciaglego transportu po wojewodztwie zachodniopomorskim chetnie porozlepiam te plakaty poczawszy od Swinoujscia, Miedzyzdrojow, po Lobez, Szczecinek itp. A nawet w Krzyzu i Kole ;].
Jedno "ale" - zjebal mi sie komp i nie sciaga mi grafik z netu. Musicie mi wyslac plakat na mejla [email protected]. W wersji gotowej do druku ( kolor i czarno - biale).
Wyslijcie mi takze jakim pociagiem jedziemy, bo bede wtedy przebywal we Wrocku i tam wsiade.
Jako, ze charakter pracy zmusza mnie do ciaglego transportu po wojewodztwie zachodniopomorskim chetnie porozlepiam te plakaty poczawszy od Swinoujscia, Miedzyzdrojow, po Lobez, Szczecinek itp. A nawet w Krzyzu i Kole ;].
Jedno "ale" - zjebal mi sie komp i nie sciaga mi grafik z netu. Musicie mi wyslac plakat na mejla [email protected]. W wersji gotowej do druku ( kolor i czarno - biale).
Wyslijcie mi takze jakim pociagiem jedziemy, bo bede wtedy przebywal we Wrocku i tam wsiade.
Czekam
jak to nie sciaga?
pewnie meczysz sie na internet explorerze, zainstaluj sobie normalna przegladarke, polecam
mozille firefoxa 3:
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 26/10/2008 14:41
Panowie i panie zaczynamy operacje sosnowiec (znaczy już zaczeliśmy ) propaganda niechaj trwa do ostatniego dnia!!!
tysiąc osób w sosnowcu i możemy spokojnie udać się na zasłużoną zimową przerwę.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757594282 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.