Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Korona 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Michal33
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7024 dni

Pogoń - Korona 1:1 - 19/08/2006 21:49
ehh..no cóż..moim zdaniem będzie remis 1:1..plus ze gramy przy publicznosci i tylko dlatego mowie ze bedzie remis..gdybysmy grali na wyjezdzie bym stawial na wynik 0:2 dla Korony..

Plum
Kibic
Na forum od 7679 dni

Odp: MKS Pogoń - Korona - 19/08/2006 21:55
Ostatnio mecze Pogoni wyglądają tak: Porażka-wygrana-remis. Dziś była porażak wiec za tydzień powinna przyjść wygrana.
Mamy szczęscie do Korony i jakoś udaje się nie starcić punktów w meczech z Kielczanami, ale na nic więcej niżremis nie liczę, bo nie ma po co.
Nie wiem czy gra w Szczecinie im pomoże, skoro i tak jest to dla większości "obca" ziemia, i czy oni moga liczyć na kibiców?

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
BINDA
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: MKS Pogoń - Korona - 20/08/2006 10:56
nie chem uchodzić za proroka ale zapowiada sie na zajebisty knockout...korona to moim zdaniem taki Arsenal w polskiej piłce, nie wygrywają meczy w 100% ale jak już sie rozkreca to ich ataki są nisamowite i to nie tylko pod względem wizualnym ale także pod względem skuteczności. Aktualnie Pogoni brakuje piłkarskiej dojrząłości, chłopcy wygrają mecz <ciesza sie i sa pewni swego w nastepnym> póxniej lekceważa przciwnika i remisują a w konsekwencji w kolejnym meczu dostają po dupie...przynajmniej rezerwy jakoś sie prezentują....pzdr

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
YAKIN
Kibic
Na forum od 7442 dni

Odp: MKS Pogoń - Korona - 20/08/2006 13:38
pamiętam mecz z poprzedniego sezonu w Szczecinie i był to jeden z lepszych meczy jakie widziałem na naszym stadionie!!! niestety boje sie ze teraz nastapi totalna klęska naszego zespolu...

POGOŃ 100% SZCZECIN
manisz
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: MKS Pogoń - Korona - 20/08/2006 13:42
Ja stawiam na mala niespodzianke, powtórke z tamtego sezonu tylko inny wymiar kary, 2:1

kaktus56
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: MKS Pogoń - Korona - 20/08/2006 14:12
stawiam 2:1 dla Pogoni. tak pięknie jak rok temu to chyba nie będzie ale licze wreszcie na zwycięstwo w Szczecinie. a tak wogóle to protest na koronie będzie dalej? jak tak to w jaki sposób?

BARCA & POGOŃ......
Święty
Kibic
Na forum od 7294 dni

Odp: MKS Pogoń - Korona - 20/08/2006 14:16

kaktus56 napisał:  
stawiam 2:1 dla Pogoni. tak pięknie jak rok temu to chyba nie będzie ale licze wreszcie na zwycięstwo w Szczecinie. a tak wogóle to protest na koronie będzie dalej? jak tak to w jaki sposób?

Dowiesz się wszystkiego w swoim czasie... i nie licz na nic wcześniej

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
vicente
Kibic
Na forum od 6921 dni

Odp: Pogoń - Korona - 21/08/2006 19:14

kaktus56 napisał:  

nie mamy co się oszukiwać - Korona jest personalnie kilka klas wyżej od Portowców. Braki możemy nadrobić tylko walką - szkoda ze tak malo ludzi docenilo walecznosc naszych pilkarzy z Arką. Wszyscy pojdzmy na mecz. Pokazmy wszystkim ze Pogoń to my!!!

Dziś zgodnym rytmem biją nam...
Thorgal
Kibic
Na forum od 7247 dni

Odp: Pogoń - Korona - 21/08/2006 21:29
a ja stawiam na zwycięstwo Pogoni 3:1
wierzę w Kurasa, niech trenerski nos i szczęście mu sprzyja

>cały stadion barwy w górę< Obrazek gif wstawiony na forum
Cris
Kibic
Na forum od 6983 dni

Odp: Pogoń - Korona - 21/08/2006 22:24
według mojej skromnej sugestji bedzie 1:1 albo 0:2

Prw
Kibic
Na forum od 7147 dni

*

Odp: Pogoń - Korona - 21/08/2006 23:42
niestety Korona nas powiezie i to grubo...obym sie jednak mylil :)

To nie są leszcze Stefan...
spike
Kibic
Na forum od 7276 dni

Odp: Pogoń - Korona - 21/08/2006 23:45
Atutu własnego boiska nie mamy ... Dla Brazylijczyków każdy mecz jest wyjazdem.... Obstawiam zwycięstwo korony 1:0 lub w najlepszym wypadku remis 0:0

Mimo wszystko do boju Pogoń, zaskoczcie mnie pozytywnie :)

...::: Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem :::...
AM
Kibic
Na forum od 7482 dni

Odp: Pogoń - Korona - 22/08/2006 09:49
chcialbym zeby nas pozytywnie zaskoczyli :) stawiam na 2-0 :) do przodu :]

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7482 dni

Odp: Pogoń - Korona - 22/08/2006 14:03
Wydaje mi się że cudem wygramy:D

P.S Vasyl twój obrazek koło loginu wygrywa1 miejsce

Greg_Haas
Kibic
Na forum od 7002 dni

Odp: Pogoń - Korona - 22/08/2006 16:44

spike napisał:  
Atutu własnego boiska nie mamy ... Dla Brazylijczyków każdy mecz jest wyjazdem.... Obstawiam zwycięstwo korony 1:0 lub w najlepszym wypadku remis 0:0

a Majdan, Celeban, Grosicki?? to nie Polacy?? nie Portowcy?? oni sa u siebie i dla nich przynajmniej powinnismy dopingowac a na ostatnim meczu w szczecinie raz tylko spiewalismy dla Celebana i Grosickiego dla Majdana 0 :(
A na Waszaka kilka razy. Jego mam w dupie i wg mnie wiecej powinno sie spiewac na Pogon a nie marnowac glos na frajerstwo.

Mam nadzieje ze z Korona bedzie 2:0 do przodu :D

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7850 dni

Odp: Pogoń - Korona - 22/08/2006 17:33
Korona sie moblizuje

muniek
Kibic
Na forum od 8151 dni

*

Odp: Pogoń - Korona - 22/08/2006 17:41

Cobra_S napisał:  

Po roznych perypetiach z naszym herbem trzeba przynac ze staneli na wysokosci zadania.

Kto nie pije ten donosi....
spike
Kibic
Na forum od 7276 dni

Odp: Pogoń - Korona - 22/08/2006 19:06

Greg_Haas napisał:  

spike napisał:  

a Majdan, Celeban, Grosicki?? to nie Polacy?? nie Portowcy?? oni sa u siebie i dla nich przynajmniej powinnismy dopingowac a na ostatnim meczu w szczecinie raz tylko spiewalismy dla Celebana i Grosickiego dla Majdana 0 :(
A na Waszaka kilka razy. Jego mam w dupie i wg mnie wiecej powinno sie spiewac na Pogon a nie marnowac glos na frajerstwo.

Mam nadzieje ze z Korona bedzie 2:0 do przodu :D

Pisałem o drużynie jako o ogóle... Ale z Tobą się zgadzam i dlatego jestem na każdym meczu i zdzieram gardło ;) A co do śpiewania na działaczy to też wydaje mi się, że nie ma sensu się dla nich wysilać lepiej przelać całą energię na dopingowanie Pogoni! Do zobaczenia w sobote :D

...::: Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem :::...
Kr(L)
Kibic
Na forum od 6988 dni

Odp: Pogoń - Korona - 22/08/2006 21:10

Cobra_S napisał:  

dobrze że teraz przyjadą (o ile dojadą...) jak byłem u Was na tym meczu w poprzednim sezonie to pamiętam że Korona miała tzw."protest" i pod tego wymówką nieprzyjechali...takie moje zdanie i był ten protest odnośnie Waszaka bo porzyczył sobie pewną flagę.....teraz pewnie powinno być ciekawiej
pozdro Legia & Pogoń!

WIE(L)KOPOLANIE
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7576 dni

Odp: Pogoń - Korona - 22/08/2006 23:05

Kr(L) napisał:  
jak byłem u Was na tym meczu w poprzednim sezonie to pamiętam że Korona miała tzw."protest" i pod tego wymówką nieprzyjechali...takie moje zdanie i był ten protest odnośnie Waszaka bo porzyczył sobie pewną flagę.....teraz pewnie powinno być ciekawiej
pozdro Legia & Pogoń!

Protest Korony był odnosnie Hernaniego, którego kibice nie chcieli z powodu koloru skóry. Nasz protest był tez ale to może niech ktoś bardziej kompetentny sie wypowie.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005