Pogoń - Korona 1:1 - 19/08/2006 21:49
ehh..no cóż..moim zdaniem będzie remis 1:1..plus ze gramy przy publicznosci i tylko dlatego mowie ze bedzie remis..gdybysmy grali na wyjezdzie bym stawial na wynik 0:2 dla Korony..
Odp: MKS Pogoń - Korona - 19/08/2006 21:55
Ostatnio mecze Pogoni wyglądają tak: Porażka-wygrana-remis. Dziś była porażak wiec za tydzień powinna przyjść wygrana.
Mamy szczęscie do Korony i jakoś udaje się nie starcić punktów w meczech z Kielczanami, ale na nic więcej niżremis nie liczę, bo nie ma po co.
Nie wiem czy gra w Szczecinie im pomoże, skoro i tak jest to dla większości "obca" ziemia, i czy oni moga liczyć na kibiców?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: MKS Pogoń - Korona - 20/08/2006 10:56
nie chem uchodzić za proroka ale zapowiada sie na zajebisty knockout...korona to moim zdaniem taki Arsenal w polskiej piłce, nie wygrywają meczy w 100% ale jak już sie rozkreca to ich ataki są nisamowite i to nie tylko pod względem wizualnym ale także pod względem skuteczności. Aktualnie Pogoni brakuje piłkarskiej dojrząłości, chłopcy wygrają mecz <ciesza sie i sa pewni swego w nastepnym> póxniej lekceważa przciwnika i remisują a w konsekwencji w kolejnym meczu dostają po dupie...przynajmniej rezerwy jakoś sie prezentują....pzdr
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: MKS Pogoń - Korona - 20/08/2006 13:38
pamiętam mecz z poprzedniego sezonu w Szczecinie i był to jeden z lepszych meczy jakie widziałem na naszym stadionie!!! niestety boje sie ze teraz nastapi totalna klęska naszego zespolu...
Odp: MKS Pogoń - Korona - 20/08/2006 14:12
stawiam 2:1 dla Pogoni. tak pięknie jak rok temu to chyba nie będzie ale licze wreszcie na zwycięstwo w Szczecinie. a tak wogóle to protest na koronie będzie dalej? jak tak to w jaki sposób?
nie mamy co się oszukiwać - Korona jest personalnie kilka klas wyżej od Portowców. Braki możemy nadrobić tylko walką - szkoda ze tak malo ludzi docenilo walecznosc naszych pilkarzy z Arką. Wszyscy pojdzmy na mecz. Pokazmy wszystkim ze Pogoń to my!!!
Odp: Pogoń - Korona - 21/08/2006 23:45
Atutu własnego boiska nie mamy ... Dla Brazylijczyków każdy mecz jest wyjazdem.... Obstawiam zwycięstwo korony 1:0 lub w najlepszym wypadku remis 0:0
Mimo wszystko do boju Pogoń, zaskoczcie mnie pozytywnie
a Majdan, Celeban, Grosicki?? to nie Polacy?? nie Portowcy?? oni sa u siebie i dla nich przynajmniej powinnismy dopingowac a na ostatnim meczu w szczecinie raz tylko spiewalismy dla Celebana i Grosickiego dla Majdana 0
A na Waszaka kilka razy. Jego mam w dupie i wg mnie wiecej powinno sie spiewac na Pogon a nie marnowac glos na frajerstwo.
Pisałem o drużynie jako o ogóle... Ale z Tobą się zgadzam i dlatego jestem na każdym meczu i zdzieram gardło A co do śpiewania na działaczy to też wydaje mi się, że nie ma sensu się dla nich wysilać lepiej przelać całą energię na dopingowanie Pogoni! Do zobaczenia w sobote
dobrze że teraz przyjadą (o ile dojadą...) jak byłem u Was na tym meczu w poprzednim sezonie to pamiętam że Korona miała tzw."protest" i pod tego wymówką nieprzyjechali...takie moje zdanie i był ten protest odnośnie Waszaka bo porzyczył sobie pewną flagę.....teraz pewnie powinno być ciekawiej
pozdro Legia & Pogoń!
jak byłem u Was na tym meczu w poprzednim sezonie to pamiętam że Korona miała tzw."protest" i pod tego wymówką nieprzyjechali...takie moje zdanie i był ten protest odnośnie Waszaka bo porzyczył sobie pewną flagę.....teraz pewnie powinno być ciekawiej
pozdro Legia & Pogoń!
Protest Korony był odnosnie Hernaniego, którego kibice nie chcieli z powodu koloru skóry. Nasz protest był tez ale to może niech ktoś bardziej kompetentny sie wypowie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.