Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Arka Gdynia 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ramzes_
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6978 dni

Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 05/08/2006 20:52
Dwa mecze wyjazdowe za nami.Teraz czas na mecz w Szczecinie..."Derby Pomorza".
Pierwszy mecz na inaugurację z ŁKS-em nie zaliczyliśmy do udanych:(ale w meczu z Górnikiem Zabrze zawodnicy Szczecińskiej Pogoni pokazali charakter zamazujać w ten sposób nieudany występ w Łodzi, odnosząc pierwsze i zarazem historyczne zwycięstwo z "hanysami":D
Miejmy nadzieje ze wygrana z Górnikiem nie "zasłoni" porażki z ŁKS-em, lecz da do myślenia trenerowi, zawodnikom i działaczą naszego klubu.

Jak będzie w meczu z Arka??
Odp:12 sierpień 2006r godz.19:00:]

race

Ostatnio edytowany przez: Ramzes_, 5 sierpnia 2006, 21:45 [3 raz(y)]

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7576 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 05/08/2006 21:06

Ramzes_ napisał:  
Tylko Zwycięsto, PORTOWCY Tylko Zwycięstwo!

Kur**...

MKS 78
Kibic
Na forum od 7495 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 05/08/2006 21:08
bedziemy
fc pruszkow!!!

Fanatycy ze stolicy
A K
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 05/08/2006 21:32

Ramzes_ napisał:  
Pierwszy mecz na inaugurację z ŁKS-em nie zaliczyliśmy do udanych:(ale w meczu z Górnikiem Zabrze zawodnicy Szczecińskiej Pogoni pokazali charakter zamazujać w ten sposób nieudany występ w Łodzi, odnosząc pierwsze i zarazem historyczne zwycięstwo z "hanysami":D
Miejmy nadzieje ze wygrana z Górnikiem nie "zasłoni" porażki z ŁKS-em, lecz da do myślenia trenerowi, zawodnikom i działaczą naszego klubu.

Tylko Zwycięsto, "PORTOWCY", Tylko Zwycięstwo!

race

Hmm..Mi sie wydaje ze Portowcami tylko sa..Majdan,Celeban i Kuras;> wiec nie rozumiem Twojego okrzyku o zwyciestwie "PORTOWCÓW":|

PS!
Ramzes_
Kibic
Na forum od 6978 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 05/08/2006 21:44

Pampers napisał:  

Ramzes_ napisał:  

Tylko Zwycięsto, "PORTOWCY", Tylko Zwycięstwo!

race

Hmm..Mi sie wydaje ze Portowcami tylko sa..Majdan,Celeban i Kuras;> wiec nie rozumiem Twojego okrzyku o zwyciestwie "PORTOWCÓW":|

Pisząc "PORTOWCY" miałem na myśli właśnie: Majdana, Celebana, Kurasa czy Grosickiego...dlatego ujołem te słowo w cudzysłów.
Pogoń Szczecińska, nie brazylijska!

barcish
Kibic
Na forum od 7731 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 05/08/2006 22:26

Ramzes_ napisał:  

race

Srac mi sie chce jak czytam czasem te twoje wpisy na tym forum :]
  Cytat:  
ale w meczu z Górnikiem Zabrze zawodnicy Szczecińskiej Pogoni pokazali charakter zamazujać w ten sposób nieudany występ w Łodzi, odnosząc pierwsze i zarazem historyczne zwycięstwo z "hanysami"

to taki przyklad tylko... Ale ja juz nic nie mowie bo jeszcze mnie na cmentarz poslesz :]

POGOŃ SZCZECIN!
WNB
Kibic
Na forum od 7137 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 05/08/2006 22:29
Ramzes przestań pisać,bo głowa boli od tego!!

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Ramzes_
Kibic
Na forum od 6978 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 05/08/2006 22:45

Bart_Emigrant napisał:  

Ramzes_ napisał:  

race

Srac mi sie chce jak czytam czasem te twoje wpisy na tym forum :]
  Cytat:  
ale w meczu z Górnikiem Zabrze zawodnicy Szczecińskiej Pogoni pokazali charakter zamazujać w ten sposób nieudany występ w Łodzi, odnosząc pierwsze i zarazem historyczne zwycięstwo z "hanysami"

to taki przyklad tylko... Ale ja juz nic nie mowie bo jeszcze mnie na cmentarz poslesz :]

Nie martw się...nie pośle Ciebie na cmentarz

Ibdzia15
Kibic
Na forum od 7044 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 06/08/2006 14:58
nie brazylijska a tylko POGOŃ SZCZECIŃSKA ! Zobaczymy co chłopcy pokaża przed własnymi kibicami... [Byle do Soboty]

flaga1 Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...!flaga1 spiew "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"spiew
WWP K_
Kibic
Na forum od 7034 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 06/08/2006 15:25
W sobote wszyscy na Tardowskiego! Pokazmy ze Pogon to My! Doping doping i jeszcze raz doping!!!

Pogon 100% Wałcz!

zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
Paulinus
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 06/08/2006 15:31
Boże proszę zabierz internet 10,13, i 15 latkom...Ibdzi 15 czy jakos tak tez ;) widzisz a nie grzmisz...

"CSWD" i to się nie zmieni....
Plum
Kibic
Na forum od 7679 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 06/08/2006 16:11
Niech sobie pisze, byle z sensem i bez błędów ortograficznych, o co czasamy będzie mu ciężko.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
krls
Kibic
Na forum od 7910 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 06/08/2006 16:47

Paulinus napisał:  
Boże proszę zabierz internet 10,13, i 15 latkom...Ibdzi 15 czy jakos tak tez ;) widzisz a nie grzmisz...

Wiesz co to jest forum i jak Ci cos nie pasuje to nie czytaj! Kazdy ma prawo do wypowiedzi na dany temat a to ze Tobie sie cos nie podoba zachowaj dla siebie. dzizzz...

Co do tematu;) Po tym zespole wszystkiego mozna sie spodziewac. Jesli zagramy skladem z Polakami to wierze w sukces ale Arka to ciezki przeciwnik i obstawial bym raczej na remis. pozdro

Ostatnio edytowany przez: krls, 6 sierpnia 2006, 17:28 [1 raz(y)]

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
jarooo
Kibic
Na forum od 7229 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 06/08/2006 17:19
Mam nadzieje ze niektorzy z tu piszacych w ramach swojego protestu na mecz nie pojda!!! Bo i po co???

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7361 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 06/08/2006 17:31

Paulinus napisał:  

no tak,najlepiej zeby pisali sami w wieku po 20-stce i wszyscy ``kumaci`` wtedy bylo by zajebiste forum czasami przyda sie inny komentarz od ``Pogon to my`` , ``Szczecinska albo zadna`` czy``juz niema Pogoni`` od czasu do czasu potrzebny jest jakis rodzynek:] w koncu po to jest to forum, nie wszyscy musza byc przeciw Ptakowi...a jak ktos juz jest za nim, to zostaje zjebany...

p.s tak na marginesie ja za nim nie jestem,zeby byla jasnosc:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
wacek57
Kibic
Na forum od 7028 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 06/08/2006 17:47
JAZDA ZE ŚWINIAMI :D

POOGOOOOOŃ SZCZECIŃSKAAAAAAAA....

doping doping doping doping

Flaga Pogoni race

jarooo
Kibic
Na forum od 7229 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 06/08/2006 17:56

Randall McMurphy napisał:  

Paulinus napisał:  

no tak,najlepiej zeby pisali sami w wieku po 20-stce i wszyscy ``kumaci`` wtedy bylo by zajebiste forum czasami przyda sie inny komentarz od ``Pogon to my`` , ``Szczecinska albo zadna`` czy``juz niema Pogoni`` od czasu do czasu potrzebny jest jakis rodzynek:] w koncu po to jest to forum, nie wszyscy musza byc przeciw Ptakowi...a jak ktos juz jest za nim, to zostaje zjebany...

W koncu jakis rozsadny glos w tym gaszczu.. POPIERAM!!!!!!!!

Ramzes_
Kibic
Na forum od 6978 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 06/08/2006 20:06

lukassen napisał:  
JAZDA ZE ŚWINIAMI :D

POOGOOOOOŃ SZCZECIŃSKAAAAAAAA....

doping doping doping doping

Flaga Pogoni race

...nie brazylijska!

ARO
Kibic
Na forum od 7785 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 06/08/2006 20:34

jarooo napisał:  
Mam nadzieje ze niektorzy z tu piszacych w ramach swojego protestu na mecz nie pojda!!! Bo i po co???

Gówno wiesz, więc nie pisz. Stadion Pogoni jest bardziej mój niż każdego z Łodzi i okolic, i im podobnym i... będę manifestując moje niezadowolenie i wolę posiadania SZCZECIŃSKIEJ POGONI. Rozumiesz ? Nie, nie dziwię się po poziomie twoich wypowiedzi tu i tam. Szkoda, że tacy jak Ty siedzą na tym stadionie razem ze mną i tak płytko rozumują najważniejsze sprawy, konstatując tyylko wynik na tablicy świetlnej.

vicente
Kibic
Na forum od 6921 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 06/08/2006 20:37

jarooo napisał:  

Randall McMurphy napisał:  

Paulinus napisał:  

W koncu jakis rozsadny glos w tym gaszczu.. POPIERAM!!!!!!!!

Jak czyta się te wasze wszystkie posty mozna dojsc do wniosku, ze polowa ,,kibiców" najchetniej uzyczylaby Ze Ptakovii elektrycznego krzesla i wyslala Brazylijczyków do Brazylii. Jak komus przeszkadzaja Latynosi (przez nich nazywanych pieszczotliwie Murzynami i Czarnuchami) to zawsze moga calkiem bezplatnie obejrzec mecz rezerw lub trampkarzy. Mimo wszystko wierze w nawrocenie naszego Antonio(zwolnil Ćwikle czy tam jakiegos innego buraka z zarzadu a to juz cos:):) POGOŃ SZCZECIŃSKA NIE BRAZYLIJSKA!!Flaga Pogoni race Flaga Pogoni

Dziś zgodnym rytmem biją nam...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005