Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 05/08/2006 20:52
Dwa mecze wyjazdowe za nami.Teraz czas na mecz w Szczecinie..."Derby Pomorza".
Pierwszy mecz na inaugurację z ŁKS-em nie zaliczyliśmy do udanychale w meczu z Górnikiem Zabrze zawodnicy Szczecińskiej Pogoni pokazali charakter zamazujać w ten sposób nieudany występ w Łodzi, odnosząc pierwsze i zarazem historyczne zwycięstwo z "hanysami"
Miejmy nadzieje ze wygrana z Górnikiem nie "zasłoni" porażki z ŁKS-em, lecz da do myślenia trenerowi, zawodnikom i działaczą naszego klubu.
Jak będzie w meczu z Arka??
Odp:12 sierpień 2006r godz.19:00
Ostatnio edytowany przez: Ramzes_, 5 sierpnia 2006, 21:45 [3 raz(y)]
Pisząc "PORTOWCY" miałem na myśli właśnie: Majdana, Celebana, Kurasa czy Grosickiego...dlatego ujołem te słowo w cudzysłów.
Pogoń Szczecińska, nie brazylijska!
Pierwszy mecz na inaugurację z ŁKS-em nie zaliczyliśmy do udanychale w meczu z Górnikiem Zabrze zawodnicy Szczecińskiej Pogoni pokazali charakter zamazujać w ten sposób nieudany występ w Łodzi, odnosząc pierwsze i zarazem historyczne zwycięstwo z "hanysami"
Miejmy nadzieje ze wygrana z Górnikiem nie "zasłoni" porażki z ŁKS-em, lecz da do myślenia trenerowi, zawodnikom i działaczą naszego klubu.
Srac mi sie chce jak czytam czasem te twoje wpisy na tym forum
ale w meczu z Górnikiem Zabrze zawodnicy Szczecińskiej Pogoni pokazali charakter zamazujać w ten sposób nieudany występ w Łodzi, odnosząc pierwsze i zarazem historyczne zwycięstwo z "hanysami"
to taki przyklad tylko... Ale ja juz nic nie mowie bo jeszcze mnie na cmentarz poslesz
Srac mi sie chce jak czytam czasem te twoje wpisy na tym forum
ale w meczu z Górnikiem Zabrze zawodnicy Szczecińskiej Pogoni pokazali charakter zamazujać w ten sposób nieudany występ w Łodzi, odnosząc pierwsze i zarazem historyczne zwycięstwo z "hanysami"
to taki przyklad tylko... Ale ja juz nic nie mowie bo jeszcze mnie na cmentarz poslesz
Boże proszę zabierz internet 10,13, i 15 latkom...Ibdzi 15 czy jakos tak tez widzisz a nie grzmisz...
Wiesz co to jest forum i jak Ci cos nie pasuje to nie czytaj! Kazdy ma prawo do wypowiedzi na dany temat a to ze Tobie sie cos nie podoba zachowaj dla siebie. dzizzz...
Co do tematu Po tym zespole wszystkiego mozna sie spodziewac. Jesli zagramy skladem z Polakami to wierze w sukces ale Arka to ciezki przeciwnik i obstawial bym raczej na remis. pozdro
Ostatnio edytowany przez: krls, 6 sierpnia 2006, 17:28 [1 raz(y)]
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Boże proszę zabierz internet 10,13, i 15 latkom...Ibdzi 15 czy jakos tak tez widzisz a nie grzmisz...
no tak,najlepiej zeby pisali sami w wieku po 20-stce i wszyscy ``kumaci`` wtedy bylo by zajebiste forum czasami przyda sie inny komentarz od ``Pogon to my`` , ``Szczecinska albo zadna`` czy``juz niema Pogoni`` od czasu do czasu potrzebny jest jakis rodzynek w koncu po to jest to forum, nie wszyscy musza byc przeciw Ptakowi...a jak ktos juz jest za nim, to zostaje zjebany...
p.s tak na marginesie ja za nim nie jestem,zeby byla jasnosc
no tak,najlepiej zeby pisali sami w wieku po 20-stce i wszyscy ``kumaci`` wtedy bylo by zajebiste forum czasami przyda sie inny komentarz od ``Pogon to my`` , ``Szczecinska albo zadna`` czy``juz niema Pogoni`` od czasu do czasu potrzebny jest jakis rodzynek w koncu po to jest to forum, nie wszyscy musza byc przeciw Ptakowi...a jak ktos juz jest za nim, to zostaje zjebany...
W koncu jakis rozsadny glos w tym gaszczu.. POPIERAM!!!!!!!!
Mam nadzieje ze niektorzy z tu piszacych w ramach swojego protestu na mecz nie pojda!!! Bo i po co
Gówno wiesz, więc nie pisz. Stadion Pogoni jest bardziej mój niż każdego z Łodzi i okolic, i im podobnym i... będę manifestując moje niezadowolenie i wolę posiadania SZCZECIŃSKIEJ POGONI. Rozumiesz ? Nie, nie dziwię się po poziomie twoich wypowiedzi tu i tam. Szkoda, że tacy jak Ty siedzą na tym stadionie razem ze mną i tak płytko rozumują najważniejsze sprawy, konstatując tyylko wynik na tablicy świetlnej.
W koncu jakis rozsadny glos w tym gaszczu.. POPIERAM!!!!!!!!
Jak czyta się te wasze wszystkie posty mozna dojsc do wniosku, ze polowa ,,kibiców" najchetniej uzyczylaby Ze Ptakovii elektrycznego krzesla i wyslala Brazylijczyków do Brazylii. Jak komus przeszkadzaja Latynosi (przez nich nazywanych pieszczotliwie Murzynami i Czarnuchami) to zawsze moga calkiem bezplatnie obejrzec mecz rezerw lub trampkarzy. Mimo wszystko wierze w nawrocenie naszego Antonio(zwolnil Ćwikle czy tam jakiegos innego buraka z zarzadu a to juz cos POGOŃ SZCZECIŃSKA NIE BRAZYLIJSKA!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.