Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Piotrek1522
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7283 dni

Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 29/07/2006 20:58
przełamać złą passe z Górnikiem

Bóg wybacza, Pogoń nigdy !!!
BNY
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 29/07/2006 21:00
nigdy wczesniej w zabrzu sie nie udalo... tym razem tez sie nie uda...

eF^
Kibic
Na forum od 7861 dni

*

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 29/07/2006 21:02
dokladnie, na remis raczej szans nie ma (z taka gra i zaangazowaniem jak dzisiaj)

anathema
Kibic
Na forum od 7000 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 29/07/2006 21:15
wynik? ja tak optymistycznie tylko 4:0 dla Gornika...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Michal33
Kibic
Na forum od 7025 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 29/07/2006 21:17
3:1 dla Górnika ..Bramke dla nas strzeli Grosicki

GRZ
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 29/07/2006 21:38
Nie to zebym bronil zespolu bo po 4:0 i takiej grze oraz zaangazowaniu nie ma usprawiedliwien ale ludzie to dopiero 1 mecz sezonu a wszyscy placza! Jak czarnuchy wygraja mecz w Zabrzu polowa dzisiejszych krytykantow bedzie ich nosila na rekach a jak dorzuca punkty z Arka to 3/4.. Poczekajcie na nastepne mecze bo po 1 nie ma co wyciagac wnioskow! I jeszcze raz podkreslam NIE BRONIE BRAZYLIJCZYKOW bo nie mozna w meczu z BENIAMINKIEM KTORY WALCZY O UTRZYMANIE oddac jednego strzalu w ciagu polowy! Jak przegraja w Zabrzu z kolejnym kandydatem do spadku bedzie juz bardzo zle ale jak przegraja (nie daj boze) jeszcze mecz z Arka to dopiero bedzie powod do wstydu i "oswajania" z 2 liga..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Jankes
Kibic
Na forum od 7292 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 29/07/2006 21:59
Wisła z Górnikiem tylko 1:0 dzisiaj więc z Zbrzanami Pogoń chyba też pokaże radosną Brazylijską piłke:|

krls
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 29/07/2006 22:44
za Gondora na inauguracje bodajze przegralismy 5:0 z Zaglebiem co potem sie dzialo wszyscy wiemy... Trudno powiedziec cos o tym meczu bo to dopiero drugie starcie brazylijskich kopaczy z Polska liga. Wynik moze byc taki jak za Gondora ( 0:9 ) a moze byc zupelnie inny. Pozdro

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
SISMIC
Kibic
Na forum od 7520 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 29/07/2006 22:52
A więc tak. Z Górnikiem wysoka porażka. Minimum 3:0. Później mecz z Arką przy 7 tys. publiczności i przegrana lub remis. Po tym Mario poprowadzi zespół max 2 spotkania i zostanie zwolniony. I'm Nostradamus.

Szczecińska albo żadna!
Gregor
Kibic
Na forum od 7301 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 30/07/2006 00:06

Power napisał:  
A więc tak. Z Górnikiem wysoka porażka. Minimum 3:0. Później mecz z Arką przy 7 tys. publiczności i przegrana lub remis. Po tym Mario poprowadzi zespół max 2 spotkania i zostanie zwolniony. I'm Nostradamus.

Gdybyś był Nostradamusem to dodałbyś też, że za Kurasa przyjdzie nasz czeski przyjaciel Panik :D

Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
Zamaskowany_Bob
Kibic
Na forum od 7042 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 30/07/2006 13:28
Górnik przegrał z Wisłą 1:0 a gdzie ma zdobywać punkty jak nie u siebie na boisku.Myśle że Mario da ostrą reprymendę za te 4 :0 naszym wyrąbanym w kosmos beztalenciom i zobaczymy w Zabrzu Pogoń walczącą.Tylko myśle ze będzie scenariusz taki jak w meczu Niemcy - Polska brazylijczycy będą walczyć a i tak wynik będzie 1:0 lub 2:0 dla Górnika niestety:/

Największa siła drzemie w dżemie
Cris
Kibic
Na forum od 6984 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 30/07/2006 15:46
Pojada z nami ostro , i jeszcze to ze nigdy nam sie nie udało tam wygrac na moje oko ze 3 : 1

manisz
Kibic
Na forum od 7420 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 30/07/2006 15:52
Optymistycznie 2:0 dla Górnika

Shivan
Kibic
Na forum od 8354 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 30/07/2006 16:27

Piotrek1522 napisał:  
przełamać złą passe z Górnikiem

buhaha
fantastyka pietro wyzej

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
seeedzik
Kibic
Na forum od 7897 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 30/07/2006 16:56
patrzac logicznie ze 2-0 dla Gornika, ale ze z logika ten klub ma niewiele wspolnego to bedzie 0:0 :]

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Helmut
Moderator*
Na forum od 8091 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 30/07/2006 17:37
Po tym co pokazał Górnik w meczu z Wisłą to może skonćżyć się ponownym pogromem, i dobrze ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
kus
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 30/07/2006 18:51

Helmut napisał:  
Po tym co pokazał Górnik w meczu z Wisłą to może skonćżyć się ponownym pogromem, i dobrze ;)

I na mecze przestana chodzic kibice "druzyny wygrywajacej" i w koncu bedzie normalnie. :) Gornik ladnie nam pocisnie nie widze innej opcji.

jarooo
Kibic
Na forum od 7230 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 30/07/2006 18:59

Helmut napisał:  

Mam nadzieje ze nie bedziesz na meczu....

RosSi
Kibic
Na forum od 7965 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 30/07/2006 19:10

GRZ napisał:  
z BENIAMINKIEM KTORY WALCZY O UTRZYMANIE

Jeszcze nikt nie walczy o utrzymanie albo każdy. :) Nie można zakładać, że zespół, który dopiero
zaczął sezon ma walczyć o utrzymanie. Po kilku meczach okaże się kto może zamykać stawkę i mam
nadzieję, że to nie będziemy my, chociaż i tak mam to wszystko gdzieś.

Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7719 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 30/07/2006 19:45

jarooo napisał:  

Helmut napisał:  

Mam nadzieje ze nie bedziesz na meczu....

a, ja mam nadzieję, że nie będziesz pisał na tym forum :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005