'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 29/07/2006 21:38
Nie to zebym bronil zespolu bo po 4:0 i takiej grze oraz zaangazowaniu nie ma usprawiedliwien ale ludzie to dopiero 1 mecz sezonu a wszyscy placza! Jak czarnuchy wygraja mecz w Zabrzu polowa dzisiejszych krytykantow bedzie ich nosila na rekach a jak dorzuca punkty z Arka to 3/4.. Poczekajcie na nastepne mecze bo po 1 nie ma co wyciagac wnioskow! I jeszcze raz podkreslam NIE BRONIE BRAZYLIJCZYKOW bo nie mozna w meczu z BENIAMINKIEM KTORY WALCZY O UTRZYMANIE oddac jednego strzalu w ciagu polowy! Jak przegraja w Zabrzu z kolejnym kandydatem do spadku bedzie juz bardzo zle ale jak przegraja (nie daj boze) jeszcze mecz z Arka to dopiero bedzie powod do wstydu i "oswajania" z 2 liga..
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 29/07/2006 22:44
za Gondora na inauguracje bodajze przegralismy 5:0 z Zaglebiem co potem sie dzialo wszyscy wiemy... Trudno powiedziec cos o tym meczu bo to dopiero drugie starcie brazylijskich kopaczy z Polska liga. Wynik moze byc taki jak za Gondora ( 0:9 ) a moze byc zupelnie inny. Pozdro
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 29/07/2006 22:52
A więc tak. Z Górnikiem wysoka porażka. Minimum 3:0. Później mecz z Arką przy 7 tys. publiczności i przegrana lub remis. Po tym Mario poprowadzi zespół max 2 spotkania i zostanie zwolniony. I'm Nostradamus.
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 30/07/2006 13:28
Górnik przegrał z Wisłą 1:0 a gdzie ma zdobywać punkty jak nie u siebie na boisku.Myśle że Mario da ostrą reprymendę za te 4 :0 naszym wyrąbanym w kosmos beztalenciom i zobaczymy w Zabrzu Pogoń walczącą.Tylko myśle ze będzie scenariusz taki jak w meczu Niemcy - Polska brazylijczycy będą walczyć a i tak wynik będzie 1:0 lub 2:0 dla Górnika niestety:/
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Jeszcze nikt nie walczy o utrzymanie albo każdy. Nie można zakładać, że zespół, który dopiero
zaczął sezon ma walczyć o utrzymanie. Po kilku meczach okaże się kto może zamykać stawkę i mam
nadzieję, że to nie będziemy my, chociaż i tak mam to wszystko gdzieś.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.