Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ŁKS - Pogoń 4:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boryna
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7228 dni

ŁKS - Pogoń 4:0 - 26/07/2006 14:12
Przed nami pierwszy mecz, jak zwykle przed rozpoczeciem rozgrywek włodarze zapewniaja nam mnostwo atrakcji i chyba zalezy im na tym bysmy zawsze sie denerwowali przed pierwszym gwizdkiem...

Dzis ma tez zapasc decyzja czy mecz odbedzie sie w Łodzi....Pierwszy mecz Łks-u po porwocie do Ekstraklasy w dodatku przed wlasna publicznoscia a my co cagle cos maci nam spokoj, miejmy nadzieje ze trener Kuras wezmie sie za nich i wpoi im ze najwyzszy szczebel rozgrywek to nie sa juz sparingi....licze na to ze 3 pkt przyjada do.....gutowa(szczecina)....

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
barcish
Kibic
Na forum od 7732 dni

**

Odp: Łks - Pogoń - 26/07/2006 14:55

Boryna napisał:  
Przed nami pierwszy mecz, jak zwykle przed rozpoczeciem rozgrywek włodarze zapewniaja nam mnostwo atrakcji i chyba zalezy im na tym bysmy zawsze sie denerwowali przed pierwszym gwizdkiem...

Dzis ma tez zapasc decyzja czy mecz odbedzie sie w Łodzi....Pierwszy mecz Łks-u po porwocie do Ekstraklasy w dodatku przed wlasna publicznoscia a my co cagle cos maci nam spokoj, miejmy nadzieje ze trener Kuras wezmie sie za nich i wpoi im ze najwyzszy szczebel rozgrywek to nie sa juz sparingi....licze na to ze 3 pkt przyjada do.....gutowa(szczecina)....

Ojj zaluje ze nie moge pojechac, zaluje. Ale jeszcze sie odbije ;) pozdro dla jezdzacych

POGOŃ SZCZECIN!
ARO
Kibic
Na forum od 7786 dni

*

Odp: Łks - Pogoń - 26/07/2006 15:03

Boryna napisał:  

Kolego, Szczecin z dużej litery nawet jakbyś pisał w nawiasie !!! Reszta nieważna i w zasadzie to może być :)

Boryna
Kibic
Na forum od 7228 dni

Odp: Łks - Pogoń - 26/07/2006 15:53
Przypadkowy bład....:)

«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Ramzes_
Kibic
Na forum od 6979 dni

Odp: Łks - Pogoń - 26/07/2006 15:59
To bedzie ciężka przeprawa dla piłkarzy obu klubów...ale licze że "nasi" brazylijczycy pokażą na co ich stać i przywioza 3 pkt do Szczecina:D

Kibic
Na forum od 7065 dni

Odp: ŁKS - Pogoń - 26/07/2006 18:18
Przed runda wiosenna robilem sobie duze nadzieje, teraz jestem sceptycznie nastawiony, poczekamy zobaczymy :) Pozdrawiam

Zachód !
GRZ
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: ŁKS - Pogoń - 26/07/2006 21:16
Ja sadze ze pan Łopinski "odpowiednio" zmotywuje swoich podwladnych takze na punkty z ŁKS-em raczej bym nie liczyl.. Wiadomo ze ŁKS to jego klub a w Pogoni jest za hajsem wiec co go bardziej ucieszy? Wygrana JEGO czy "jego" druzyny? ;) A w poniedzialkowej prasie Pogoń będzie miała wymowke ze grali na wyjezdzie boisko krzywe upal bla bla bla...

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7362 dni

*

Odp: ŁKS - Pogoń - 26/07/2006 21:27
``Dzisiaj w godzinach popołudniowych zaczęła się lustracja stadionu ŁKS-u. Przedstawiciele komisji licencyjnej PZPN sprawdzali czy stan obiektu zmienił się na, tyle aby wyrazić zgodę na rozgrywanie na nim meczy ligowych.
Dwa tygodnie temu, podczas przydzielania licencji ŁKS jako jedyny klub pierwszoligowy nie otrzymał zgody na rozgrywanie spotkań na swoim obiekcie. Komisja miała zastrzeżenia do ilości miejsc pod dachem, oświetlenia i murawy głównej płyty.
Jak się dowiedzieliśmy komisja w składzie Andrzej Binkowski i Zdzisław Czarnecki zaakceptowała poprawione oświetlenie, które wynosi 1240 luxów oraz ilość krzesełek. Sprawdzono również pozostałe problematyczne zagadnienia. Końcowy werdykt brzmi: można rozgrywać mecze na stadionie ŁKS-u ``

Co do meczu dostaniemy w dupe az milo 2:0 to najnizszy wymiar kary,niewidze zadnych powodow do tego aby zakonczyc ten mecz z jakas zdobycza punktowa wszystko jest na NIE,zreszta pierwszy mecz LKS-u u siebie po powrocie z 2 ligi pewnie przed kompletem publicznosci....do tego Lopinski pewnie troche namiesza....

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
fan57
Kibic
Na forum od 7993 dni

Odp: ŁKS - Pogoń - 26/07/2006 21:35

ARO napisał:  

Boryna napisał:  

Kolego, Szczecin z dużej litery nawet jakbyś pisał w nawiasie !!! Reszta nieważna i w zasadzie to może być :)

Kolego ARO, nie masz racji ponieważ dopuszczalne jest pisanie z małej litery nazw własnych w nawiasach i innych pzypadkach, choć jestem za tym aby dla samego szacunku pisać z dużej.

Odnośnie punktów w meczu z ŁkS-em, wieżę w Mariusza i jego podopiecznych i 3 punkty przywiezione do Gutowa Małego (przykre że tam) ale jednak dla Szczecina!!!!! Dla naszej POGONI!!!!!!!!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
ARO
Kibic
Na forum od 7786 dni

*

Odp: ŁKS - Pogoń - 26/07/2006 22:31

fan57 napisał:  

ARO napisał:  

Boryna napisał:  

Kolego ARO, nie masz racji ponieważ dopuszczalne jest pisanie z małej litery nazw własnych w nawiasach i innych pzypadkach, choć jestem za tym aby dla samego szacunku pisać z dużej.

Odnośnie punktów w meczu z ŁkS-em, wieżę w Mariusza i jego podopiecznych i 3 punkty przywiezione do Gutowa Małego (przykre że tam) ale jednak dla Szczecina!!!!! Dla naszej POGONI!!!!!!!!!!

Kolego Fan57 o wyjątku,o którym wspomniałeś oczywiście dla mnie nie ma w tej kwestii wyątku z oczywistych wyznawanych wartości. I oto mi chodziło.
Co do błędów i poszukiwania ich w postach to nie widzę wyjątku dla wyrazu jaki użyłeś tj. "wieżę" bo przecież poprawnie jest "wierzę" bo wiara :) No chyba, że jest wyjątek, o którym nie wiem :) Pozdrawiam ;)
A wracając do tematu: niestety nie jestem optymistą i mam wielkie obawy co do oblicza Pogoni jako zespołu i Klubu w nadchodzącym sezonie. Stawiam na remis, gdzieś w duszy, sercu liczę jednak na skromne zwycięstwo ale nie chcę zawieść się lub jak to woli potwierdzić obawy.

Boryna
Kibic
Na forum od 7228 dni

Odp: ŁKS - Pogoń - 27/07/2006 10:23
Jutro o godzinie 11:30 w salonie Idczaka na ulicy Przybszewskiego nastąpi przekazanie samochodu - sekcji piłkarskiej Łódzkiego Klubu Sportowego. Samochód ten będzie do dyspozycji Tomasza Hajty

Czy on ma jakies specialne prawa, czy jest tam gwiazda??

ZA: www.lkslodz.pl

«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Ramzes_
Kibic
Na forum od 6979 dni

Odp: ŁKS - Pogoń - 27/07/2006 11:16

Boryna napisał:  
Jutro o godzinie 11:30 w salonie Idczaka na ulicy Przybszewskiego nastąpi przekazanie samochodu - sekcji piłkarskiej Łódzkiego Klubu Sportowego. Samochód ten będzie do dyspozycji Tomasza Hajty

Czy on ma jakies specialne prawa, czy jest tam gwiazda??

ZA: www.lkslodz.pl

Tomek Hajto nie wątpliwie jest gwiazdą w łódzkim klubie...jego doświadczenie na piłkarskiej arenie zaowocowało tym ze piłkarz jest głownym obietktem zainteresowań łódzkich dziennikarzy! I co najważniejsze zdobył juz szacunek wsród kibiców łodzkiego klubu:]
A co do samochodu to ciekawe jakie to bedzie auto?:>

Cadilac

Nieznany !!!
Kibic
Na forum od 6929 dni

Odp: ŁKS - Pogoń - 27/07/2006 11:22
A mi się wydaje że ten nasz coały Łopiński to sie dogada z obiema drużynami i bedzie na dzień dobry remis !!! Mam nadzieje że nasza brazyliana go nie zrozumie i pojadą z nimi i Łopińskiemu serducho padnie bo jego Łks-ik dostał w dupe !!! Pozdro !!!

Ramzes_
Kibic
Na forum od 6979 dni

Odp: ŁKS - Pogoń - 27/07/2006 11:40

Pogoń To My !!! napisał:  
A mi się wydaje że ten nasz coały Łopiński to sie dogada z obiema drużynami i bedzie na dzień dobry remis !!! Mam nadzieje że nasza brazyliana go nie zrozumie i pojadą z nimi i Łopińskiemu serducho padnie bo jego Łks-ik dostał w dupe !!! Pozdro !!!

Moim zdaniem "nasz" cały Pan Wiceprezes - Dyrektor Łopiński to sie dogada ale na korzyść Łks-u!
Zapewne marzy mu sie zwycięstwo swojego ukochanego klubu na inauguracje sezonu.
Mario i "spółka" muszą być odpowiednio zmotywowani do tego meczu i pokazać na co ich stać po nieudanym poprzednim sezonem...wypić piwo ktore sobie naważyli
Browarek

Jestem optymistą Łks - POGOŃ 0:3 race

SISMIC
Kibic
Na forum od 7520 dni

Odp: ŁKS - Pogoń - 27/07/2006 11:52

ofi napisał:  
Od organizatorów sobotniego meczu Orange Ekstraklasy ŁKS – Pogoń (początek spotkania godz.19.00) otrzymaliśmy bilety wstępu przeznaczone dla zorganizowanej grupy kibiców morskiego klubu. Bilety są do nabycia dziś i w piątek do godz. 15.30 w siedzibie klubu, ul. Karłowicza 28.
Cena biletu ustalona przez organizatorów tego meczu wynosi 20 PLN.
Warunkiem zakupu biletu jest przedstawienie dokumentu tożsamości z wpisanym numerem PESEL.

Szczecińska albo żadna!
hd
Kibic
Na forum od 6926 dni

Odp: ŁKS - Pogoń - 28/07/2006 17:08
Hej wiem ze nie ma organizowanego wyjazdu, ale chciałbym sie dowiedzieć czy wiadomo cokolwiek na temat planów podrózy. Najlepsze są chyba połączenia o 8 i 10. Którym bedziemy jechac? Prosze o odpowiedz

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7951 dni

Odp: ŁKS - Pogoń - 28/07/2006 17:23
zadnym
kibice Pogoni bojkotuja wyjazdy i w tej rundzie nie beda jezdzic nigdzie

Better dead than red!
barcish
Kibic
Na forum od 7732 dni

**

Odp: ŁKS - Pogoń - 28/07/2006 23:39
mam pytanie, kiedy mecz jest na Canal + ?

POGOŃ SZCZECIN!
Piona!
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: ŁKS - Pogoń - 28/07/2006 23:44

Bart_Emigrant napisał:  

Jakos nie moglem znalesc kiedy retransmisja. Tylko Liga + jutro o 22:30.

mks1948
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: ŁKS - Pogoń - 29/07/2006 00:04

Bart_Emigrant napisał:  

canal + sport
31 lipca (poniedziałek) godzina 20 ;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005