Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Polonia Warszawa - Pogoń << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dewu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7278 dni

Polonia Warszawa - Pogoń - 06/05/2006 19:51
Już niedługo mecz z Polonią Listkiewicza :D Ostatni mecz na wyjeżdzie w tym sezonie ...

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Bzyku
Kibic
Na forum od 7767 dni

*

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 06/05/2006 20:07
całe szczęście, że Polonia już nie ma szans na utrzymanie, bo mógł by być jeszcze większy cyrk jak dzisiaj w Gdynii.

BNY
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 06/05/2006 20:11
ale pewnie cyrk i tak bedzie ogromny... oba zespoly graja o pietruszke... ludzie z pzpnu pewnie beda chcieli sie troche wzbogacic i wygra Polonia ktora tak uwielbia Listkiewicz.

Szołn
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 06/05/2006 20:13
Ależ Polonia ma szanse na utrzymanie - i to niespodziewanie (po dzisiejszym remisie Arki) dosyć duże! (edit: A w każdym razie dosyć duże jak na sytuację, w której jest 6 punktów i 2 kolejki)... W następnej kolejce Arka gra z Wisłą Kraków, Polonia z Pogonią - prawdopodobnie dystans zmaleje do 3 punktów. A w ostatniej rundzie bezpośredni mecz Arka - Polonia, w którym zwycięstwo daje Polonistom miejsce barażowe!
Podejrzewam, że mecz będzie przebiegał podobnie do tego dzisiejszego - choć nie wiadomo, czy pomoc sędziów będzie Polonii potrzebna, bo bez Peskovicia i Ze Roberto nasza defensywa może wyglądać dość kiepsko... Zabraknie też Lilo, ładnie nas Robercik wykartkował, dobrze że Edi nie dostał żółtka (pewnie o nim sędzia zapomniał), bo też byłoby to jego czwarte...

Ostatnio edytowany przez: Szołn, 6 maja 2006, 20:54 [1 raz(y)]

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Święty
Kibic
Na forum od 7362 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 06/05/2006 20:41

Szołn napisał:  
Ależ Polonia ma szanse na utrzymanie - i to niespodziewanie (po dzisiejszym remisie Arki) dosyć duże! W następnej kolejce Arka gra z Wisłą Kraków, Polonia z Pogonią - prawdopodobnie dystans zmaleje do 3 punktów. A w ostatniej rundzie bezpośredni mecz Arka - Polonia, w którym zwycięstwo daje Polonistom miejsce barażowe!
Podejrzewam, że mecz będzie przebiegał podobnie do tego dzisiejszego - choć nie wiadomo, czy pomoc sędziów będzie Polonii potrzebna, bo bez Peskovicia i Ze Roberto nasza defensywa może wyglądać dość kiepsko... Zabraknie też Lilo, ładnie nas Robercik wykartkował, dobrze że Edi nie dostał żółtka (pewnie o nim sędzia zapomniał), bo też byłoby to jego czwarte...

Dla Lilo to była 3 i 4 kartka???

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Szołn
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 06/05/2006 20:52

Kevin_007 napisał:  

Szołn napisał:  
Ależ Polonia ma szanse na utrzymanie - i to niespodziewanie (po dzisiejszym remisie Arki) dosyć duże! W następnej kolejce Arka gra z Wisłą Kraków, Polonia z Pogonią - prawdopodobnie dystans zmaleje do 3 punktów. A w ostatniej rundzie bezpośredni mecz Arka - Polonia, w którym zwycięstwo daje Polonistom miejsce barażowe!

Dla Lilo to była 3 i 4 kartka???

Dokładnie tak - poprzednie złapał w meczach z Groclinem i Górnikiem Zabrze.

Zdelegalizować traktor.
Piona!
Kibic
Na forum od 7327 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 06/05/2006 21:16

Szołn napisał:  
ładnie nas Robercik wykartkował,

Masz cos do mojego imiennika? :D

A tak do tematu to czarno to widze.

Gruby
Kibic
Na forum od 7771 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 06/05/2006 21:26

Szołn napisał:  
Ależ Polonia ma szanse na utrzymanie - i to niespodziewanie (po dzisiejszym remisie Arki) dosyć duże! (edit: A w każdym razie dosyć duże jak na sytuację, w której jest 6 punktów i 2 kolejki)... W następnej kolejce Arka gra z Wisłą Kraków, Polonia z Pogonią - prawdopodobnie dystans zmaleje do 3 punktów. A w ostatniej rundzie bezpośredni mecz Arka - Polonia, w którym zwycięstwo daje Polonistom miejsce barażowe!

No brak Peskovicia to na pewno osłabienie, ale tym że nie zagra Ze roberto to ja jakoś się nie martwie...

Aeja oooo --------> MKS POGOŃ SZCZECIN <-------- piwo
BNY
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 06/05/2006 21:28

Klakier_ napisał:  

Szołn napisał:  
ładnie nas Robercik wykartkował,

Masz cos do mojego imiennika? :D

A tak do tematu to czarno to widze.

Arka sama sobie narobila brudu. wraz z Małkiem wykartkowali nas rowno i oslabili przed meczem z Polonia ale nie podejrzewali chyba ze Polona zremisuje dzisiaj z niezle grajaca Odra i ze mecz Polonia - Pogoń bedzie dla nich rownie wazny. tak jak juz powiedzialem sami sobie brudu narobili...

Jay-J
Kibic
Na forum od 8287 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 06/05/2006 21:46

Szołn napisał:  
Ależ Polonia ma szanse na utrzymanie - i to niespodziewanie (po dzisiejszym remisie Arki) dosyć duże!

Polonia w 2 lidze

Przyznam sie ze nie orientuje sie w sytuacji obecnej w lidze, ale czyzby sie pospieszyli?

Obrazek gif wstawiony na forum
Piona!
Kibic
Na forum od 7327 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 06/05/2006 21:59

Jay-J napisał:  

Szołn napisał:  
Ależ Polonia ma szanse na utrzymanie - i to niespodziewanie (po dzisiejszym remisie Arki) dosyć duże!

Polonia w 2 lidze

Przyznam sie ze nie orientuje sie w sytuacji obecnej w lidze, ale czyzby sie pospieszyli?

Juz wspominalem o tym w innym temacie, ale tak naprawde to chyba Listwkiewicz wie jak naprawde bedzie. Poczekamy, zobaczymy.

Szołn
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 06/05/2006 22:08

Jay-J napisał:  

Szołn napisał:  

Polonia w 2 lidze

Mnie też dziwi takie stawianie sprawy przez wszystkie portale (oprócz 90minut.pl) - nic z tego nie rozumiem, albo nasi dziennikarze zgrywają większych idiotów niż nimi są, albo to ja czegoś nie widzę :)

Zdelegalizować traktor.
BNY
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 06/05/2006 22:20
no bo to jest panowie tak... portale internetowe nie maja jeszcze pewnosci co do fuzji lecha z amika i jak by nie bylo tej fuzji to z ligi spadaja 2 ostanie zespoly tabeli. bez fuzji w tym momencie Polonia traci 8 pkt do zajmujacego miejsce barazowe gornika zabrze wiec w tym momencie bo fuzja klubów nie jest jeszcze w 100% pewna Polonia spada z ligi.

dewu
Kibic
Na forum od 7278 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 07/05/2006 00:05
Decyzja ile klubów ma spaść albo moze jak Polonia nie wygra meczu z Pogonią czy bedzie ta cała fuzja bedzie to wszystko ma zapaść 10 maja ponoć ... Chore do dzis nie wiadomo ile klubów spada :/

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7902 dni

**

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 07/05/2006 10:43

MksPogoń1948 napisał:  
Decyzja ile klubów ma spaść albo moze jak Polonia nie wygra meczu z Pogonią czy bedzie ta cała fuzja bedzie to wszystko ma zapaść 10 maja ponoć ... Chore do dzis nie wiadomo ile klubów spada :/

bedzie wiadomo pewnie po ostatniej kolejce. zalezy tylko od tego jak bedzie wygladal dol tabeli ;)

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7178 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 07/05/2006 19:17
Polonia nie spadnie do 2 ligi już Listkiewicz sie oto postara

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
Paulinus
Kibic
Na forum od 8419 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 07/05/2006 20:07
Widze, że chyba vtylko Wy wierzycie w utrzymanie....

Polonia

"CSWD" i to się nie zmieni....
Rosa
Kibic
Na forum od 7565 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 07/05/2006 20:30
pojebane to wszystko przecież jak :
Polonia wygra z nami będzie miała 24 pkt. Arka przegrywa z Wisłą i ma 27 dalej . W sobote Polonia wygrywa z Arką przeskakuje ją i wchodzi na 14 pozycje Arka spada na 15 i Lech na 16 bo nie otrzyma licencji . W c+ gadali że Górnik nie otrzyma licencji bo ma 8mln długów więc ja też sie już w tym wszystkim pogubiłem .

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
dewu
Kibic
Na forum od 7278 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 07/05/2006 20:44
no tak ma byc jak bedzie ta cala fuzja:D Ma spaść Zabrze i Lech a awansować ma 4 druzyny z 2 ligi:D Ale jak moze jakims cudem ktoś przejmie Górnik Zabrze i spłaci długi to oczywiście spadnie tylko Lech bo Polonia nie moze i awansują 3 drużyny z 2 ligi :D A pewnie jak Polonia sie utrzyma to spadną 3 drużyny :D Lech , Arka i Górnik :D Juz sie głubie :D I TO JEST PROFESJONALNA LIGA :D jakies układy UEFA powinna sie tym zająć i Listkiewicza wyjebać w pizdu :D chodz moze i ta całą fuzja to plotka nic nie wiadomo ale raczej jak by była plotka to Listkiewicz by juz pewnie sie wypierał w jakims wywiadzie .... Prawie jak liga

Bronek
Kibic
Na forum od 7286 dni

Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 07/05/2006 21:43
Ah ta nasza liga i ten cały PZPN, to wszystko jest zakręcone, niedługo w europie sie bedą śmiać z naszej "cudownej" ligi i jej systemu.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758255569 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005