Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 20/04/2006 09:51
Wielkimi krokami zbliża się wyjazd do 3Miasta. Craxa tradycyjnie i konsekwentnie od kilku lat remontuje wytrwale sektor dla gości, dlatego też, oficjalnie nas tam nie będzie. Polonia W. też może nam utrudnić życie tak jak to było rok temu...
Ostatnim meczem gdzie możemy się godnie zaprezentować jest mecz z Arką Gdynia. Derby POMORZA. Ten mecz musi pokazać, że zasługujemy na miano DUMY Polski Północnej.
Wszystko wskazuje na to, że na mecz ten zorganizowany zostanie pociąg specjalny. W zależności od ilości chętnych istnieje możliwość dołożenia do żółtka drugiej jednostki, tak aby nie było problemów z ilością miejsc. Zależy to jednak tylko i wyłącznie od nas!!
Po pierwsze:
Nie czekajcie na ostatnią chwilę z zakupem biletów. PKP to nie McDonalds, pociągu nie załatwi się na ostatnią chwilę. Pamiętajcie, że mamy majowy długi łykend i mogą być problemy z zakupem biletów na ostatnią chwilę.
Po drugie:
Namawiajcie znajomych na wyjazd. Pogoń to MY. A to może być ostatni nasz wyjazd w sezonie. Drukujcie plakaty, wlepki... Wspomóżmy Mariusza na wyjeździe...
Po trzecie:
Bilety na mecz będą do nabycia wyłącznie z biletem na pociąg. Jedziemy wszyscy razem, starzy, młodzi, pikniki, i sPORTOWCY. Nie ma wyjazdów bokiem i zakupów biletów na miejscu. To nie Wronki czy Grodzisk.
Po czwarte:
Pamiętajcie, organizacji wyjazdu podejmują się sami kibice. Za szkody powstałe w "dyliżansie" zapłacą właśnie organizatorzy wyjazdu, zamiast kasy na oprawy, będzie kasa dla PKP.
Po piąte:
Koszty przejazdu zostaną skalkulowane niżej niż cena biletu weekendowego PKP. Warunkiem jest nasza liczna obecność. Bilety na pociąg specjalny, kupione po meczu z Odrą (29.04), będą droższe od kupionych wcześniej Kto czeka na ostatnią chwilę, straci, a nie zyska.
Po szóste:
Aby zakupić bilet, potrzebne będa dane do listy imiennej, (imię, nazwisko, PESEL) Nie podawajcie lipnych namiarów, bo lista może być sprawdzana z białkiem przed wejściem do pociągu. (nr biletu = nr na liście)
Więcej szczegółów w terminie późniejszym...
DODATEK Nr 1
Aby maksymalnie usprawnić i ułatwić nabywanie biletów na pociąg specjalny, będą one do nabycia w CH FALA ul. Wyzwolenia 44A , stoisko z odżywkami - na lewo od głównego wejścia. Centrum bedzie czynne takze 1 i 3 maja (tak jak w niedziele 10-16), normalnie jest czynne w godz. 10-20.
Bilety do nabycia najprawdopodobniej od poniedziałku
DODATEK nr 2
Bilety na pociąg specjalny: do Odry - 40zł, później 50zł (+oczywiście bilety na mecz)
DODTAEK nr 3
UWAGA
Zmianie ulegają dni w których można będzie nabyć bilety. Pomimo wcześniejszych zapewnień, w dniu 01.05 (poniedziałek) - "FALA" czynna będzie w godzinach 10-16
w dniu 03.05 (środa) - "FALA" będzie NIECZYNNA
Ostatnio edytowany przez: RAFek, 27 kwietnia 2006, 10:20 [3 raz(y)]
Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 10:21
i znowu bedzie biletow wykupionych 300 a w pociagu osob 600-700 ,dziekuje za taki wyjazd w takich warunkach i stanie po kilka godzin ,ci co niemaja biletow powinni stac albo jechac sobie na kredycie czy jak tam wola ,drugi raz niedam sie juz w to wrobic i niemam zamiaru jechac ,szczegolnie poki w skladzie jest ciemniej niz jasniej (chodzi o pilkarzy)i zadne argumenty Pogoń to my itd. mnie nie przekonaja
Co ty pierdzielisz najlepiej jak by mecz był w multikinie i do tego dawali popcorn i cole za darmo , to jest właśnie urak takich wyjazdów ciasno,gwarno,niewygodnie ale zajebiście wesoło.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 10:29
nie w multikinie ani z popcornem ale jak placisz to ci ktorzy nie placa powinni to uszanowac, i wiele osob bylo po tym wyjezdzie jak i w jego trakcie podobnego zdania ,skoro tak ci pasuje niewygoda to jedz na dachu pociagu np, haha ,bylo uzgodnione (podane do wiadomosci) ze ci co niemaja na bilety ze jedziemy dalej ,i tak niektorzy caly wyjazd mieli gratis ,a ci co placili i za specjala i za bilet na mecz nic
Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 10:36
z tego co wiem to jest forum i mozna sie wypowiedziec, jak by to byl temat informacyjny to pewnie bylby zamkniety ja sie niemarze ,tylko mowie a raczej pisze co mysle i mam do tego prawo
I co z tego że nie płacili, ja płaciłem bo mnie na to stać a że jechali ci którzy nie dali kasy mówi sie trudno, jak jesteś ogarnięty to zawsze sobie miejsce znajdziesz i dasz rade, ważne że ludzie mieli cisnienie jechać
Ps.pozdrawiam chłopaków z Zawadzkiego mam nadzieje że was i tym razem nie zabraknie
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Kkupić można je będzie w momencie kiedy dostaniemy bilety z Arki, to raz, dwa jak będziemy mieli potwierdzenie z PKP o żółtkach, trzy - jak załatwimy miejsce dystrtbucji biletów. Informacje szczegółowe i być może już bilety, miejmy nadzieję od poniedziałku.
na bilety niemaja, ale na piwo lub wódkę ,papierosy czy jaranie jest, straszna bieda
Ty kibic24 skąd Ty się urwałeś? Beksa jakich mało. A w młynie Ci nie za ciasno? Kiedyś to się nawet jeżdziło pod siedzeniami w pociągu żeby uniknać kontroli i kredyta. A jak chcesz mieć wygodnie to helikopter sobie wynajmij. A picie piwa i wódki oraz inne używki gówno Cie obchodzą. Też to możesz robić chyba że kształcisz się na kleryka i chcesz być następcą kapelana Marszałka! Jak 24 przy Twoim nicku to wiek to współczuję Twoim rodzicą że się muszą z takim matołem męczyć! Nie pasujesz do koncepcji pajacyku!
dla wielu bedzie to szansa na debiut wyjazdowy wiec radze zapoznac sie z planem jaki obowiazuje wyjazdowiczow . ktorys z formulowiczow kiedys cos takiego wklejal.pozdro
jak z Kielc do Zakopca to z Gdyni do Kolobrzegu
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
na bilety niemaja, ale na piwo lub wódkę ,papierosy czy jaranie jest, straszna bieda
Ty kibic24 skąd Ty się urwałeś? Beksa jakich mało. A w młynie Ci nie za ciasno? Kiedyś to się nawet jeżdziło pod siedzeniami w pociągu żeby uniknać kontroli i kredyta. A jak chcesz mieć wygodnie to helikopter sobie wynajmij. A picie piwa i wódki oraz inne używki gówno Cie obchodzą. Też to możesz robić chyba że kształcisz się na kleryka i chcesz być następcą kapelana Marszałka! Jak 24 przy Twoim nicku to wiek to współczuję Twoim rodzicą że się muszą z takim matołem męczyć! Nie pasujesz do koncepcji pajacyku!
Dobra chłopaki wyluzujmy i dla kibica24 też miejsce znajdziemy
prawda w oczy kole ... usuwajcie sobie co mnie to obchodzi
Chłopie, pociąg specjalny, to nie PKP INTERCITY, nikt Ci miejscówek nie zagwarantuje, choć jak będzie nas dużo to będzie drugi skład, ale jak będzie nas 1000, to dwa składy się nie rozciągną. Jak masz takie zachcianki, to kup bilet na mecz , potem podjedź na Wyzwolenia, tam są biura LOTu. Aktualnie mają promocję - co prawda trasa przez W-wę ale co tam. No i na liniach krajowych nie ma alko i jest zakaz palenia. Brak tłoku, czysto, masz miejsce siedzące i miłą obsługę.
Wylatujesz np w sobotę o 9.25 lot LO3932/AT7 w Gdański jesteś o 14:45 LO3823/E7, czas lotu 05:20h. Powrót masz w niedzielę np o 14.40 lot nr LO3834/AT5 potem z W-wy LO3935/AT7 i o 18.00 jesteś w Szczecinie, czas lotu 03:20h. Koszt 623,60 z VATem i opłatami lotniskowymi. Do zobaczenia w Gdyni Inne połączenia i ceny znajdzieszTUTAJ
Ostatnio edytowany przez: RAFek, 20 kwietnia 2006, 12:19 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758255568 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.