Cracovia - Pogoń 1:0 - 19/04/2006 23:30
Mam nadzieje ze trener Kuras wie czym dla nas sa mecze z tym przeciwnikiem i wspomni cos w szatni a pilkarze wyciagna z tego wnioski i tanio skory nie sprzedadza.....musimy uwazac i zlapac kilka punktow a mecze z takimi przeciwnikami sa z gatunku tych o 6 punktow ...
Odp: Cracovia - Pogoń - 19/04/2006 23:40
Juz kto jak kto, ale Kuras najlepiej wie co znaczy Cracovia dla kibiców Pogoni. i sądze, że porządnie przegoni tą całą brazylię i da im do zrozumienia, że albo zapierdalają w tym meczu, albo mogą się pożegnać z grą w Pogoni. A już na 100% nie daruję jak ktoś się będzie opierdalał w meczu z lechem
Odp: Cracovia - Pogoń - 21/04/2006 11:08
Remis bedzie wielkim sukcesem
Matlak - pauza za kartki
Amaral, Elton, William - kontuzje, nie trenuja na maksa
Crus - wraca do skladu
Odp: Cracovia - Pogoń - 22/04/2006 14:29
Bedzie ciężko naprawde ale moze sie uda !!! to będzie mecz nie przyjacielski ale my zachowamy sie kulturalnie !!! '' POGOŃ SZCZECIN ''
Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Odp: Cracovia - Pogoń - 22/04/2006 18:02
Fajnie ze Batata1 powrocil do skladu, tylko mam nadzieje ze z tej okazji nic powaznego sobie na boisku nie zrobi - powodzenia
Odp: Cracovia - Pogoń - 22/04/2006 18:50
Szkoda tego słupka. Niezła pierwsza połowa. Jeżeli zagrają równie mądrze w drugiej połowie, to jest spora szansa na punkty (a może nawet na zwycięstwo). Cieszy powrót Sergio - a byłem przekonany, że już więcej nie zobaczymy go grającego w naszych barwach...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758227749 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.