Legia-Pogon 2:0 - 25/03/2006 16:43
Zbliza sie mecz przyjazni. Wyjazd rozumiem kazdy na wlasna reke, jak to z reguly przy naszych wizytach w stolicy bywa. Ja mam pytanie co z tradycyjnymi biletami dla kibicow Pogoni? Znow ma ich byc 300 podobno -wiadomo jak beda rozprowadzane? Od keidy itd.
PS. zbliza sie tez wyjazdowy mecz w Kielcach. Umknela mi informacja o dofinansowaniu tego wyjazdu przez prezesa czy slowa ktore mowil po odwolaniu 1 meczu to byla tylko podpucha?
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
jesli masz pisac takie pierdoly to lepiej sobie odpusc bo nie pytam o kupno na miejscu tylko o te 300 wejsciowek ktore maja pojawic sie w srode..........pozdro
Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 27/03/2006 21:46
I jak z tymi biletami na Legie ? gdzie mozna po Nie skladac zamowienia ? i w jakich godzinach ? mam jeszcze jedno pytanie czy majac dowody osobiste 3 kolezkow moge tez wziasc bilety dla nich ?
I jak z tymi biletami na Legie ? gdzie mozna po Nie skladac zamowienia ? i w jakich godzinach ? mam jeszcze jedno pytanie czy majac dowody osobiste 3 kolezkow moge tez wziasc bilety dla nich ?
Z tego co wiem bilety jutro beda w klubie wiec tam pujdz najlepiej rano . Niemozna skladac rezerwacji/zamówien telefonicznie , aha jak masz dowody trzech kolzeków to spokojnie powinni ci dac bilet.
Stowarzyszenie Kibiców Legii Warszawa gorąco prosi wszystkich kibiców wybierających się w piątek (31-go marca) na godz. 20:00 na mecz KP Legia Warszawa – Pogoń Szczecin o szybsze przybycie na stadion. Przed spotkaniem razem z KP Legia zorganizowaliśmy przedmecz, w którym wystąpi jeden z roczników Młodych Wilków z odpowiadającą rocznikiem drużyną młodzieżową Pogoni Szczecin. Dobrze byłoby, żeby młodzi piłkarze mieli możliwość zagrania przy pełnych trybunach oraz wspaniałym dopingu. Sprawmy, żeby zarówno Młode Wilki jak i młodzież piłkarska zaprzyjaźnionej Pogoni zapamiętała ten mecz do końca życia.
Stwórzmy atmosferę braterskiego święta oraz pokażmy młodym piłkarzom co ich czeka jak będą dużo trenować.
Przypominamy również informację o tym, że jak co roku KP Legia przeznaczyła na ten mecz 300 darmowych wejściówek dla Pogoni Szczecin.
Wczoraj po 12 krazyly glosy ze biletow na Legie brak..
z tym moze (moze ,ale nie musi oczywiscie) byc problem , poniewaz u nas zapanowala kolejna "moda na Legie" ... heh, gdzie ci wszyscy zapalency byli w zeszlym sezonie , chocby w czasie meczu z Odra
Pozdro , czekamy w Warszawie !!!
ps. sorki , pomylilem posty, chodzilo oczywiscie o kupienie biletu na miejscu
Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 28/03/2006 22:44
``Legia Warszawa przeznaczyła dla kibiców Pogoni 300 bezpłatnych wejściówek na piątkowe(31.03.06r.) spotkanie tych drużyn.
Będzie je można nabywać od środy(29.03.2006r.) w godzinach od 10:00 do 15:30 w kasie budynku klubowego.
Odbiór biletu będzie możliwy po zapisaniu się na listę i przedstawieniu dokumentu, zawierającego zdjęcie i numer Pesel.
Oprócz tego dla kibiców Pogoni przeznaczonych jest 200 wejściówek w cenie 15 zł, które będą sprzedawane w wypadku wyczerpania puli bezpłatnych biletów.
Wejściówki będzie można zakupić również na miejscu. Dla posiadaczy karty kibica Legii będą one w cenie 20 zł, bez identyfikatora - koszt zakupu wynosi 35 zł.``
Gang Łysych
Ostatnie mecze najbliższego rywala Legii, Pogoni Szczecin, pozwalają poza dość oczywistym stwierdzeniem o dominacji w składzie tej drużyny Brazylijczyków wysnuć nieco bardziej ulotny i żartobliwy wniosek, że Pogoń łysymi stoi. Przeciwko Wiśle Kraków w podstawowej jedenastce szczecinian było tylko trzech piłkarzy z czuprynami na głowie - Ze Roberto, Daniel Lopes Cruz i Wagner, w dodatku zaliczali się oni do najsłabszych aktorów tego widowiska (Cruz był wprawdzie w pierwszej połowie aktywny i zaprezentował kilka ciekawych akcji, ale trudno nie uznać za antybohatera gracza, po którego faulu rywale zdobywają decydującą o losach spotkania bramkę i który w dodatku wylatuje potem z boiska z czerwoną kartką). Jeszcze bardziej 'łyso' było w Pogoni wczoraj, kiedy nieoczekiwanie zwyciężała Zagłębie Lubin - nieco odstające od głowy fryzury mieli w tym meczu początkowo jedynie Ze Roberto i Cruz.
Wpływ poziomu łysych w podstawowej jedenastce Pogoni na wyniki tej drużyny nie został jednak jak na razie jednoznacznie ustalony. W zeszły piątek to zdecydowanie bardziej włochaci piłkarze z Krakowa byli na boisku lepsi i ostatecznie wygrali; wczoraj trzy punkty pozostały w Szczecinie, a zwycięstwo zapewnili morskiemu klubowi przede wszystkim trzej łysole - Edi Andradina (asysta), Przemysław Kaźmierczak (gol) i Neneca (dobre i szczęśliwe interwencje w bramce).
Również w Legii zdecydowaną przewagę mają piłkarze nie oślepiający publiczności światłem odbijanym od wygolonych głów (wyjątkami są Dickson Choto i nie mieszczący się jak na razie w kadrze pierwszego zespołu Artur Chałas). Czy zatryumfują nad 'gangiem łysych' ze Szczecina? Przekonamy się w piątek.
Sześciu 'łysych' kontra kilku 'włochatych'. W piątek powtórka z rozrywki?
Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 29/03/2006 15:01
Bilety byly dopiero od 12.
O 14 darmowe sie skonczyly.
Na szczescie udalo mi sie choc za 15 zl kupic
Powinna byc ladna liczba Pogoni w Wawie...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758268172 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.