Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Bzyku
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7767 dni

*

Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 17/03/2006 11:55
No to czas przygotowywać się do spotkania z Mistrzem Polski :)
Jako ciekawostka - to będzie pierwszy mecz Pogoni w tej rundzie, o którym na tydzień przed spotkaniem wiadomo, że się odbędzie ;)

POGOŃ SZCZECIN - WISŁA KRAKÓW
Piątek 24.III g. 20:00

ostatnie mecze Wisły:

4.III Wisła Kraków - Groclin Grodzisk Wlkp. 2:1 (Kryszałowicz 8' 72' - Zahorski 85')
12.III Cracovia Kraków - Wisła Kraków 1:1 (Giza 25' - Kłos 50')
19.III Wisła Kraków - Odra Wodzisław Śląski -:-

AMS
Kibic
Na forum od 7553 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 14:48
Remis 1-1

A ja i tak wierzyc nie przestane...
Święty
Kibic
Na forum od 7362 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 15:09

Pogon v Wieden napisał:  
Remis 1-1

To nie jest dział "Typowanie" ale dobra...

A tak poza tym to zupełnie nie wiem czego się spodziewać po tym meczu. Wisła ostatnoi najlepszej formy nie ma, ale nigdy nic nie wiadomo , poza tym to Wisła. O nas też dalej wiemy tyle co nic, więc .... mecz może być ciekawy tyle powiem. A ludu przyjdzie pewnie mniej/więcej tylo co z Amicą, ale skłaniałbym się do mniej...

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
PSG_PoGoN
Kibic
Na forum od 7441 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 15:11
wygramy 2:1 !!

POGOŃ NA ZAWSZE !!!
Bzyku
Kibic
Na forum od 7767 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 15:39
ludzie, temat o typowaniu będzie gdzie indziej...

Ja się nie spodziewam niczego dobrego po tym meczu - Panik w 2 tygodnie nie nauczy brazylijczyków taktyki i organizacji gry - a Wisła to wciąż mistrz i na polską ligę silny zespół.

Jeśli brazylijczycy się nie wzniosą na wyżyny umiejętności i przynajmniej nie przeprowadzą kilku dwójkowych, trójkowych akcji zakończonych jakimiś bramkami, to po tym co widziałem z Amiką, nie nastawiałbym się na dobry wynik :)

Za to u bukmacherów OVER'a nie omieszkam zagrać :)

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 15:44
ee niema co liczyc na dobry rezultat,Wisla zniszczy nas taktycznie,Kryszalowicz widac w wielkiej formie to samo reszta zawodnikow,jezeli nie poradzilismy sobie z Amica tym bardziej baty od Wisly a jaki wynik? to kwestia psychiki brazyljczykow czy 0-3 czy 0-6...

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
eF^
Kibic
Na forum od 7928 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 15:50
Bez przesady dzisiejsza Wisla to juz nie to samo co ta Wisla ktora wygrywala z nami w Szczecinie po 5:0 (czy tam 5:1). Zgodze sie ze Kryszalowicz jest w niezlej formie, bo strzela bramki ale kto ogladal to widzial ze te bramki padaly po koszmarnych bledach obroncow, jesli takowe wyeliminujemy u nas to naprawde mozna powalczyc o dobry rezultat. Nie popadam w jakis hurraoptymizm czy cos w tym rodzaju, bo nadal nikt tak naprawde nie wie co dzisiejsza Pogoń soba reprezentuje, tym bardziej ze zabral sie za Nia nieprzewidywalny Panik.

Cieszylbym sie z remisu, ale wierze w skromne zwyciestwo
Mam nadzieje ze z kibicowskiej strony zaprezentujemy sie dobrze i bedzie juz o niebo lepiej ze spiewaniem niz na meczu z Amica

grzela07
Kibic
Na forum od 7134 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 16:54
Myśle ze w tym meczu Brazyliana nas zaskoczy.. nie mowie ze rozklepiemy Wisłe bez problemu ale czuje ze nie bedzie zle. Moze rmisik..albo skromna wygrana 1-0 niewiem.. ale ja tam wierze w naszych zawodnikow.
Wisła nie jest juz tak mocna jak wczesniej ..ale bez przesady cos tam gra.. czas na przelamanie Pogoni kosztem mistrza! Skonczcie z tymi pesymistycznymi myslami musimy wierzyc ze bedzie dobrze! moze to dziwnie brzmi w tej sytualcji ale ja wierze ze moze byc dobrze:D

Zgred
Kibic
Na forum od 7254 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 17:11
Podsumując mecze Wisły w lidze.

1) Wygrana ze słabiutkim w tym sezonie Groclinem.dwa gole Kryszałowicza nie świadczą o tym jak będzie grał w nastepnych meczach i tym bardziej jak poradzi sobie z Brazylijską Pogonią.nie sądze by Neneca/Peskovic w Szczecinie wyjmowali piłke z siatki po strzałach tego piłkarza

2) Remis z będącą w kryzysie Cracovią.Gol Kłosa po stałym fragmencie gry.I tutaj można zacząc się obawiać.Rośli obrońcy Wisły (Kłos,Baszczyński) mogą przeszkodzic nam w uzyskaniu dobrego wyniku

Ale myśle że będzie dobrze :)

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Szołn
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 18:19
Moim zdaniem mamy realną szansę na zdobycie punktów, Wisła na razie nie prezentuje nadzwyczajnej dyspozycji. Ważna będzie postawa w defensywie, nie możemy pozwolić sobie na tak głupie błędy jak w meczu z Kuchenkami. No i nie możemy dopuścić do szybkiej utraty bramki, bo zostaniemy zmuszeni do ataku pozycyjnego i zniszczeni kontrami.
Na dzień dzisiejszy z ostrożnym optymizmem typowałbym 1:1. Byłoby dobrze, gdyby w spotkaniu Wisły z Odrą któryś z wiślaków złapał czwarte "żółtko" (zagrożeni pauzą są Baszczyński i obaj Brożkowie).

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Bzyku
Kibic
Na forum od 7767 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 19:24
zwłaszcza Baszczyński mógłby złapać żółtko, bo przecież jak on będzie grał 1 na 1 z Danielem Cruzem, to na trybunach będą przetaczać się salwy śmiechu.

Dla bezpieczeństwa Baszczyńskiego też chyba lepiej żeby nie grał, bo jak Daniela ośmieszy parę razy to pewnie jakąś ostrą kosę dostanie... A my będziemy grać w 10-tkę.

Szołn
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 21:28
Dzisiejszy mecz Legii z Cracovią (4:0 po 66 minutach) utwierdza mnie w przekonaniu, że Wisła jest do pokonania - ekipa Petrescu z tą samą Cracovią męczyła się niemiłosiernie i dopiero po czerwonej kartce dla Barana zaczęła kontrolować wydarzenia na boisku.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Safe
Kibic
Na forum od 7669 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 23:15

Szołn napisał:  
Dzisiejszy mecz Legii z Cracovią (4:0 po 66 minutach) utwierdza mnie w przekonaniu, że Wisła jest do pokonania - ekipa Petrescu z tą samą Cracovią męczyła się niemiłosiernie i dopiero po czerwonej kartce dla Barana zaczęła kontrolować wydarzenia na boisku.

a moze to nie Cracovia slaba tylko LEGIA rewelacyjna ? he ? ; )
Legia z Wisla ostatnio tez 5;0 wygrala ;)
mam nadzieje ze Wisla bedzie grala na swoim poziomie a my na jeszcze lepszym i bedzie to piekne widowisko z nasza wygrana :D

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
jaka24
Kibic
Na forum od 7488 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 18/03/2006 01:54

eF^ napisał:  
Mam nadzieje ze z kibicowskiej strony zaprezentujemy sie dobrze i bedzie juz o niebo lepiej ze spiewaniem niz na meczu z Amica

Ale tak naprawdę interesują nas punkty.

Ostatnio edytowany przez: jaka24, 18 marca 2006, 16:36 [2 raz(y)]

POGOŃ TO MY....
Guido z Pasewalku
Kibic
Na forum od 8024 dni

. - 18/03/2006 08:38
Mecz byl nie bardzo dobrze.
Ale bedzie!
Do nastepnym raz.

Pozdrawiam.

1. FC Union Berlin -
zelazna unia!

kontakt: [email protected]
Paulinus
Kibic
Na forum od 8419 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 18/03/2006 09:12

jaka24 napisał:  
[/cytat] Mam nadzieje ze z kibicowskiej strony zaprezentujemy sie dobrze i bedzie juz o niebo lepiej ze spiewaniem niz na meczu z Amica

Ale tak naprawdę interesują nas punkty.[/cytat]

A ja myślę, że powinny nas interesować obie strony medalu, a nie Tylko punkty!! Rozumiem, że tylko dla punktów się chodzi na mecze?

"CSWD" i to się nie zmieni....
eF^
Kibic
Na forum od 7928 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 18/03/2006 09:47
W tym momencie kiedy nie moge zbytnio identyfikowac sie z druzyna Pogoni bardziej mnie obchodzi to co bedzie dzialo sie na trybunach, chociaz wynik jakies znaczenie tez ma, w koncu po to sie chodzi na mecze.

AL
Kibic
Na forum od 7326 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 18/03/2006 13:15

KloceK napisał:  

Szołn napisał:  

mam nadzieje ze Wisla bedzie grala na swoim poziomie a my na jeszcze lepszym i bedzie to piekne widowisko z nasza wygrana :D

Ostatnio bylo 5:1

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Safe
Kibic
Na forum od 7669 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 18/03/2006 15:34

Aris(L) napisał:  

KloceK napisał:  

Szołn napisał:  

Ostatnio bylo 5:1

ano .. osrry slaba pamiec (?) ;)
Wynik z LKSem 2-2 ... szczerze myslalem o porazce .. z wisla tez stawam cos takiego ; )

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
gregm
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 18/03/2006 16:09
dobrze się dzieje że mielismy tydzien czasu wiecej na przygotowania pod Wisełkę...zwłaszcza że Wisła nic oszołamiajacego nie gra...najblizsze 4 mecze (Wisla,zagłebie,Korona i Legia) dadzą nam odpowiedz czy rzeczywiscie jakis potencjał osobowy w Pogoni jest....a tak poza tym to z Wisła dawno juz nie wygralismy..moze teraz?..:)

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758281362 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005