Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 17/03/2006 11:55
No to czas przygotowywać się do spotkania z Mistrzem Polski
Jako ciekawostka - to będzie pierwszy mecz Pogoni w tej rundzie, o którym na tydzień przed spotkaniem wiadomo, że się odbędzie
POGOŃ SZCZECIN - WISŁA KRAKÓW
Piątek 24.III g. 20:00
ostatnie mecze Wisły:
4.III Wisła Kraków - Groclin Grodzisk Wlkp. 2:1 (Kryszałowicz 8' 72' - Zahorski 85')
12.III Cracovia Kraków - Wisła Kraków 1:1 (Giza 25' - Kłos 50')
19.III Wisła Kraków - Odra Wodzisław Śląski -:-
A tak poza tym to zupełnie nie wiem czego się spodziewać po tym meczu. Wisła ostatnoi najlepszej formy nie ma, ale nigdy nic nie wiadomo , poza tym to Wisła. O nas też dalej wiemy tyle co nic, więc .... mecz może być ciekawy tyle powiem. A ludu przyjdzie pewnie mniej/więcej tylo co z Amicą, ale skłaniałbym się do mniej...
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Ja się nie spodziewam niczego dobrego po tym meczu - Panik w 2 tygodnie nie nauczy brazylijczyków taktyki i organizacji gry - a Wisła to wciąż mistrz i na polską ligę silny zespół.
Jeśli brazylijczycy się nie wzniosą na wyżyny umiejętności i przynajmniej nie przeprowadzą kilku dwójkowych, trójkowych akcji zakończonych jakimiś bramkami, to po tym co widziałem z Amiką, nie nastawiałbym się na dobry wynik
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 15:44
ee niema co liczyc na dobry rezultat,Wisla zniszczy nas taktycznie,Kryszalowicz widac w wielkiej formie to samo reszta zawodnikow,jezeli nie poradzilismy sobie z Amica tym bardziej baty od Wisly a jaki wynik? to kwestia psychiki brazyljczykow czy 0-3 czy 0-6...
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 15:50
Bez przesady dzisiejsza Wisla to juz nie to samo co ta Wisla ktora wygrywala z nami w Szczecinie po 5:0 (czy tam 5:1). Zgodze sie ze Kryszalowicz jest w niezlej formie, bo strzela bramki ale kto ogladal to widzial ze te bramki padaly po koszmarnych bledach obroncow, jesli takowe wyeliminujemy u nas to naprawde mozna powalczyc o dobry rezultat. Nie popadam w jakis hurraoptymizm czy cos w tym rodzaju, bo nadal nikt tak naprawde nie wie co dzisiejsza Pogoń soba reprezentuje, tym bardziej ze zabral sie za Nia nieprzewidywalny Panik.
Cieszylbym sie z remisu, ale wierze w skromne zwyciestwo
Mam nadzieje ze z kibicowskiej strony zaprezentujemy sie dobrze i bedzie juz o niebo lepiej ze spiewaniem niz na meczu z Amica
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 16:54
Myśle ze w tym meczu Brazyliana nas zaskoczy.. nie mowie ze rozklepiemy Wisłe bez problemu ale czuje ze nie bedzie zle. Moze rmisik..albo skromna wygrana 1-0 niewiem.. ale ja tam wierze w naszych zawodnikow.
Wisła nie jest juz tak mocna jak wczesniej ..ale bez przesady cos tam gra.. czas na przelamanie Pogoni kosztem mistrza! Skonczcie z tymi pesymistycznymi myslami musimy wierzyc ze bedzie dobrze! moze to dziwnie brzmi w tej sytualcji ale ja wierze ze moze byc dobrze
1) Wygrana ze słabiutkim w tym sezonie Groclinem.dwa gole Kryszałowicza nie świadczą o tym jak będzie grał w nastepnych meczach i tym bardziej jak poradzi sobie z Brazylijską Pogonią.nie sądze by Neneca/Peskovic w Szczecinie wyjmowali piłke z siatki po strzałach tego piłkarza
2) Remis z będącą w kryzysie Cracovią.Gol Kłosa po stałym fragmencie gry.I tutaj można zacząc się obawiać.Rośli obrońcy Wisły (Kłos,Baszczyński) mogą przeszkodzic nam w uzyskaniu dobrego wyniku
Ale myśle że będzie dobrze
Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 18:19
Moim zdaniem mamy realną szansę na zdobycie punktów, Wisła na razie nie prezentuje nadzwyczajnej dyspozycji. Ważna będzie postawa w defensywie, nie możemy pozwolić sobie na tak głupie błędy jak w meczu z Kuchenkami. No i nie możemy dopuścić do szybkiej utraty bramki, bo zostaniemy zmuszeni do ataku pozycyjnego i zniszczeni kontrami.
Na dzień dzisiejszy z ostrożnym optymizmem typowałbym 1:1. Byłoby dobrze, gdyby w spotkaniu Wisły z Odrą któryś z wiślaków złapał czwarte "żółtko" (zagrożeni pauzą są Baszczyński i obaj Brożkowie).
Dla bezpieczeństwa Baszczyńskiego też chyba lepiej żeby nie grał, bo jak Daniela ośmieszy parę razy to pewnie jakąś ostrą kosę dostanie... A my będziemy grać w 10-tkę.
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 17/03/2006 21:28
Dzisiejszy mecz Legii z Cracovią (4:0 po 66 minutach) utwierdza mnie w przekonaniu, że Wisła jest do pokonania - ekipa Petrescu z tą samą Cracovią męczyła się niemiłosiernie i dopiero po czerwonej kartce dla Barana zaczęła kontrolować wydarzenia na boisku.
a moze to nie Cracovia slaba tylko LEGIA rewelacyjna ? he ? ; )
Legia z Wisla ostatnio tez 5;0 wygrala
mam nadzieje ze Wisla bedzie grala na swoim poziomie a my na jeszcze lepszym i bedzie to piekne widowisko z nasza wygrana
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 18/03/2006 09:47
W tym momencie kiedy nie moge zbytnio identyfikowac sie z druzyna Pogoni bardziej mnie obchodzi to co bedzie dzialo sie na trybunach, chociaz wynik jakies znaczenie tez ma, w koncu po to sie chodzi na mecze.
Dzisiejszy mecz Legii z Cracovią (4:0 po 66 minutach) utwierdza mnie w przekonaniu, że Wisła jest do pokonania - ekipa Petrescu z tą samą Cracovią męczyła się niemiłosiernie i dopiero po czerwonej kartce dla Barana zaczęła kontrolować wydarzenia na boisku.
a moze to nie Cracovia slaba tylko LEGIA rewelacyjna ? he ? ; ) Legia z Wisla ostatnio tez 5;0 wygrala
mam nadzieje ze Wisla bedzie grala na swoim poziomie a my na jeszcze lepszym i bedzie to piekne widowisko z nasza wygrana
Ostatnio bylo 5:1
ano .. osrry slaba pamiec (?)
Wynik z LKSem 2-2 ... szczerze myslalem o porazce .. z wisla tez stawam cos takiego ; )
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 18/03/2006 16:09
dobrze się dzieje że mielismy tydzien czasu wiecej na przygotowania pod Wisełkę...zwłaszcza że Wisła nic oszołamiajacego nie gra...najblizsze 4 mecze (Wisla,zagłebie,Korona i Legia) dadzą nam odpowiedz czy rzeczywiscie jakis potencjał osobowy w Pogoni jest....a tak poza tym to z Wisła dawno juz nie wygralismy..moze teraz?..
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758281362 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.