Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 17:38
Osobiscie uważam to za wielki skandal, gdzyż nie wyborazam sobie jak ktos mógł tam zbeszcześcić herb naszej kochanej POGONI !!! Wszystko, wszytkim; rozumiem, że komuś może się niepodobać ściąganie Brazylijczyków do Szczecina, ale to nie powód by hańbić barwy klubu z 58 letnia tradycją !!!
Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 17:57
Sie fakt cos czepil naszej Pogoni, ale wszyscy sie nagle oburzyli jak cholera - nie sadze aby ich zamiarem bylo zhanbienie i zbeszczeszczenie naszego herbu tylko pokazanie ze jesli tak dalej pojdzie to rownie dobrze Pogon moglaby miec herb w nieco innych barwach - nie mowie ze mnie to nie wkurzylo, ale bez przesady fakt to gowno nie warto marnowac na nich nawet swyh nerwow
Ostatnio edytowany przez: eF^, 5 stycznia 2006, 18:03 [2 raz(y)]
Wiesz, ten dziennikarz nie jest pierwszym lepszym redaktorkiem. Zwraca on uwage na cos b. waznego i niebezpiecznego wrecz. Poczynania Ptaka to tylko jaskrawo- kanarkowa odpowiedz na pochopna decyzje PZPN-u odnosnie obcokrajowcow w Polskich klubach. Od razu mozna tez zapytac, dlaczego polski zawodnik jest mniej pozadany od zagranicznego itd... Nie czytalam artykulu w calosci, ale chyba porusza on glebszy problem, niz mogloby sie wydawac.
Jedyne co rzeczywiscie oburza, to kanarkowy herb. Lepsze byloby ubranie Antonia w stroj Wielkiego Ptaka z Ulicy Sezamkowej- obrazaloby to tylko osobe odpowiedzialna za tak beznadziejne posuniecia dotyczace Pogoni. Profanujac zas Herb, poniza sie niczemu winnych Kibicow i Pogon...
EDIT
Ostatnio edytowany przez: Shee, 5 stycznia 2006, 18:32 [1 raz(y)]
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 18:57
Domyslam sie jak teraz drwi z nas caly kraj i podejrzewam ze jeszcze nie jedno takie ponizenie nas czeka a wszystko dzieki "wspanialemu dobrodziejowi" antosiowi
a na temat tego nedznego szmatlawca (mam na mysli fakt bo gazeta tego nie nazwe) i jego redaktorkow nie warto sie rozpisywac..
Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 19:04
Boisko zweryfikuje wszystko ale niestety to za 2 miesiace wiec jeszcze tyle czasu conajmniej beda z nas drwic i naszych Brazylijczyków
Mam nadzieje że chłopaki zaprezentuja się godnie Wiosną i zatkają japy tym wszystkim FRAJEROM!!!
nie zupelnie zalapales o co mi chodzilo, mialem glownie na mysli zbezszczeszczony herb a poza tym nasi brazylijczycy
lache na nich wszystkich wykladam jesli interesuje cie moja opinia na ten temat..
Ostatnio edytowany przez: 1973, 5 stycznia 2006, 19:49 [1 raz(y)]
jebac fakt i inne pisma tego pokroju, nikt tgo nie czyta wiec nie ma sie czym martwic, choc z herbem przegieli ale przeciez to wlasnie prezentuje ich gazeta-tania sensacje.
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
No ale jak ci Brazylejro beda dobrze grać to sie od nas odwalą i nie bedą pisać takich głupich tekstów na Pogoń a piszą je bo mamy tylu Brazylijczyków i przy tym szpecą nasz herb ,taki Szymon Majewski Show se odwalają jak można tak powiedzieć.
The End z mojej strony.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758352438 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.