Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Berni_MKS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7382 dni

Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 13:23
No już prawie za 1godz. Derby Pomorza Pogoń Arka.DO BOJU MKS!! :D

Ostatnio edytowany przez: Berni_MKS, 6 listopada 2005, 16:25 [3 raz(y)]

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
kaktus
Kibic
Na forum od 7458 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia - 06/11/2005 13:28

Berni_MKS napisał:  

a po co ci nowy temat nie mogles komentowqac meczu na biezaco w tym poprzednim !? ? temacie o derbach ;/?

DANI
Kibic
Na forum od 7530 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia - 06/11/2005 13:50

kaktus19 napisał:  

Berni_MKS napisał:  

a po co ci nowy temat nie mogles komentowqac meczu na biezaco w tym poprzednim !? ? temacie o derbach ;/?

Chlopak chcial poprostu 5 temat w swojej karierze forumowicza zalozyc i tyle. A czy on byl sensowny to sie juz nad tym nie zastanawial. Pozdro

Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 Koniec 1 połowy - 06/11/2005 14:37
Pogoń: Peskovic - Michalski, Julcimar, Magdoń, Trałka - Tavares, Łabędzki, Edi, Elokan, Grzelak - Milar.
Arka: Witkowski - Kościelniak, Jawny, Jakosz, Majda - Pudysiak, Sobieraj, Moskalewicz, Bartoszewicz, Griszczenko - Niciński.

2 Portowców gra w Arce Olo i Niciński :D TYLKO ZWYCIĘSTWO PORTOWCY TYLKO PORTOWCY!!!

Ostatnio edytowany przez: Berni_MKS, 6 listopada 2005, 15:20 [1 raz(y)]

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 16:27
JA PIERDOLE!!!!!!!!Co to ma być.Beznadzieja.Z kim chce Pogoń wygrywać jak nie z Arką i u siebie.Brawo w 3 meczach 1 punkt.Grają bez pomysłu,nic im nie idze.Ja tylko powiem swoje zdanie:
PANIK CO?!ŻEGNAMY!!!!!!!

Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 Trwa II połowa - 06/11/2005 16:37
Mój komentarz na temat meczu i poczynań Pogoni będzie krótki. KATAKURWASTROFA, żenada do kwadratu. Milar po raz kolejny gra padlinę. Łabędzki nie umie ani przyjąć, ani rozegrać. Magdoń to jeden z najgorszych defensorów w polskiej lidze. Bugaj potrafi tylko biegać bez ładu i składu, zero inteligencji boiskowej, zero jakichkolwiek umiejętności piłkarskich. Trałka nie potrafi kompletnie NIC, kolejny występ na poziomie uwłaczającym godności tego klubu. Co oni kurwa robią w meczowej kadrze? Elokan z Tavaresem niesamowicie chimeryczni, potrafią błysnąć dużymi umiejętnościami, ale za często notują wpadki. Andradina to cień zawodnika z początku rundy, Grzelak także robi się coraz bardziej bezproduktywny. Mieliśmy zajebistą szansę na pierwszą trójkę po jesieni - wystarczyło wygrać choć 2 z 3 "obowiązkowo wygranych" meczy (Górnik, Bełchatów, Arka) i dociągnąć chociaż ten remisik z Craxą. A teraz? 4 punkty do czternastego w tabeli Górnika i nie widzę szans na dobre wyniki z Lechem, Płockiem i Zagłębiem - jeżeli nie wygramy u siebie z Polonią, to będziemy w poważnych tarapatach. Kto by przewidział taki scenariusz...

Noty:
Pesković 7 (dwa klopsy, ale interwencja przy tej główce fantastyczna)
Tavares 5 (aktywny, nieefektywny)
Julcimar 7 (gdyby go nie było, bylibyśmy w strefie spadkowej)
Magdoń 4 (czyli na swoim poziomie)
Michalski 4 (Pudysiak jeździł z nim jak z dzieckiem, lewa obrona to nie jest miejsce dla niego)
Elokan 6 (Panik powinien lepiej wykorzystywać jego ciąg na bramkę)
Trałka 1 (KKK - Kein Kurwa Kommentar)
Łabędzki 3 (od debila nie wymagam wynalezienia leku na ptasią grypę, to i od niego nie będę wymagał żeby zagrał w piłkę, dobrze że przynajmniej udzielał się w defensywie)
Grzelak 6 (szarpał, ale efekty mizerne)
Andradina 4 (w tak fatalnej dyspozycji jeszcze go nie widziałem)
Milar 4 (swoimi teatralnymi gestami budzi tylko uśmiech politowania na twarzach sędziów, działa więc na szkodę drużyny - niech spierdala tam skąd przyszedł)
Celeban 6 (niezła zmiana, powinien grać w pierwszym składzie zamiast Drewnialdinho)
Bugaj 1 (jak mamy stawiać na oldbojów, to proponuję Platiniego, może przynajmniej coś z wolnego wpadnie)
Parzy bez oceny (jakoś nie zapadł mi w pamięć)

Ostatnio edytowany przez: Szołn, 6 listopada 2005, 16:49 [1 raz(y)]

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
eJay
Kibic
Na forum od 7729 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 16:39
To jakaś zgroza. Kolejny mecz u siebie i nie ma zwyciestwa. Arka mogla nam sprawic niezlego psikusa (sytuacja Ola). Ogolnie gramy bez pomyslu w ofensywie, dzisiaj chcielismy wejsc z pilka do bramki. Absolutnie zero strzalow, zenujaca forma Tralki i Labedzkiego. Slabo zagral Edi. Praktycznie jedynie Elokan zagral na poziomie. Szkoda, ze Panik go zdjal, bo potem gra sie sypnela totalnie. Obu zespolom nie pomogla murawa - takiego klepicha dawno na Pogoni nie bylo, rozumiem, ze wproeadzono oszczednosci itp. ale chyba na walec nas stać?

Podsumowując: mamy oto doskonały przykład taktyki Panika, czyli przede wszystkim OBRONA. Oby kibice, klub i zawodnicy nie obudzili sie w strefie spadkowej, bo moze byc za pozno.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
gryfus07
Kibic
Na forum od 7300 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 16:40
Dno i jeszcze raz dno z taką grą to możemy grać ale w 3 lidze

Orło
Kibic
Na forum od 8194 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 16:50
Zero sytuacji bramkowych, nasi gracze zrobili naprawdę niewiele. Arce chyba bardziej zależało na zwycięstwie. Powiem to co mówię od bardzo dawna. PANIK WYYYYYPIEEEEEEEERDAAAAAAAALAAAAJ :]

Babilon Team
Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 16:56

eJay napisał:  
Podsumowując: mamy oto doskonały przykład taktyki Panika, czyli przede wszystkim OBRONA. Oby kibice, klub i zawodnicy nie obudzili sie w strefie spadkowej, bo moze byc za pozno.

Panika bym się nie czepiał. Obrona to podstawa sukcesów w obecnej piłce i bardzo dobrze, że coraz lepiej to wygląda (a pewnie wyglądałoby to świetnie, gdyby nie pewien kawał drewna na pozycji środkowego obrońcy). Chelsea swoją potęgę buduje właśnie na obronie. Liverpool wygrał Ligę Mistrzów głównie dzięki obronie (pomijam szaleńczy zryw w II połowie z Milanem). To znakomicie, że powielamy te schematy. Różnimy się tym, że u nas nie ma kto rozdzielać piłki, nie ma kto rozpocząć kontrataków. Trałka nigdy nie przeskoczy poziomu ligi okręgowej, Łabędzki może grać co najwyżej w II lidze. Efekt z tego taki, że Andradina i skrzydłowi muszą schodzić do środka, aby otrzymać piłkę. A na desancie zostaje tylko nasz nadworny clown, czyli Milar. Z dobrej taktyki 4-2-3-1 powstaje jakieś dziwactwo na kształt 4-5-1 z... pięcioma środkowymi pomocnikami. Musimy koniecznie poszukać jakiegoś kreatywnego pomocnika, wtedy gra będzie wyglądała zupełnie inaczej.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
eF^
Kibic
Na forum od 7930 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 16:58
T R A G E D I A

do chuja z taka gra ...

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7700 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 17:00
Jednym słowem, można zastąpić tysiące myśli.... ŻENADA!!!

Szołn napisał:  
.... Musimy koniecznie poszukać jakiegoś kreatywnego pomocnika, wtedy gra będzie wyglądała zupełnie inaczej.

Kiedyś był Iwański do wzięcia....

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 17:04
nie tylko panika trzeba wypierdolić ale i zmęczony "materiał" piłkarski ... niech ktoś mi wytłumaczy co w składzie robią (jeszcze?!) takie talenty jak milar, trałka albo łabędzki... dodatkowo czeski film: u milara przez ostatnie 20 minut zero sił (nie wspominając o cienkiej postawie przez pierwsze 70'), a treneiro panikairo zmienia elokana... to sie kurwa nie godzi... ja juz nie mam sily na to patrzec, zeby z takimi leszczami z dołu tabeli się męczyć.... ja pierdykam (!) ... ptasia grypa chyba do nas zawitała i stąd taka breja na kartoflanej murawie... szkoda słow... ide sie wyrzygac...

pozdrawiam kibiców...

lol
dzm
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 17:11

Berni_MKS napisał:  

po ch... ten temat kurwa glupi dzieciaku,jestes juz troche na tym forum wiec powinienes byc w miare rozgarniety... nie zauwazyles ze taki temat juz jest od jakiegos czasu ?

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Rosa
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 17:15

Berni_MKS napisał:  
JA PIERDOLE!!!!!!!!Co to ma być.Beznadzieja.Z kim chce Pogoń wygrywać jak nie z Arką i u siebie.Brawo w 3 meczach 1 punkt.Grają bez pomysłu,nic im nie idze.Ja tylko powiem swoje zdanie:
PANIK CO?!ŻEGNAMY!!!!!!!

KURWA FRAJERZE MOŻE BYŚ SIĘ NA MECZ WYBRAŁ A NIE KOMENTUJESZ!
a mecz tragedia :/ oni chyba te mecze sprzedają
ambicja 0

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
barcish
Kibic
Na forum od 7801 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 17:20

Kryniu567 napisał:  

Berni_MKS napisał:  
PANIK CO?!ŻEGNAMY!!!!!!!

KURWA FRAJERZE MOŻE BYŚ SIĘ NA MECZ WYBRAŁ A NIE KOMENTUJESZ!
a mecz tragedia :/ oni chyba te mecze sprzedają
ambicja 0

ciiii ;) bez cisnien :] A co do tematu meczu to po pierwsze, czemu kurwa milar w kazdej akcji musi sie przewrocic? On chyba zadnego strzalu w meczu nie oddal. A po drugie to kibice Arki calkiem niezle sie pokazali, dobra liczebnosc, glosny doping, fajna (jak na wyjazd) oprawa.

POGOŃ SZCZECIN!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 17:21
ja pierdole...

Po życia kres!
kawek
Kibic
Na forum od 8060 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 17:22
Ten mecz to komedia w biały dzien,Arka miala 2 stuprocentowe sytuacje zeby tylko przylozyc prosto noge i brama.Edi powinien juz chyba wracac na swoja farme całkowicie zatracił forme,gdyby nie napis na płocie pewnie nawet by nie podszedł do kibiców.Osobiscie brakowało mi najbardziej Matlaka który zawsze "rwał" lewa strone razem z Grzelakiem w przeciwienstwie do Michalskiego który koncentrował sie na obronie.Poprostu szkoda gadac....

eJay
Kibic
Na forum od 7729 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 17:25
Szołn--->Chwalisz Panika za defensywe a sam wystawiasz Michalskiemu, Magdoniowi i Tavaresovi slabe noty:) Gdzie tu konsekwencja??:D Przeciez zagralismy na zero i tylko nieudolnosc napastnikow Arki (szczegolnie Ola i Pilcha) spowodowala, ze ten mecz zakonczyl sie remisem. Co do drugiej czesci twojej wypowiedzi to sie zgadzam - potrzeba nam playmaker'a z prawdziwego zdarzenia bo Edi dostaje co mecz plaster...

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
RosSi
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 17:26
Cudowny mecz. Bardzo mi się podobał. Nareszcie się odprężyłem po tym całym tygodniu i miło spędziłem czas. To kolejne takie widowisko za tydzień? Pewnie się pokusze.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758412275 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005