przeciez wyraznie napisalem... POD KONIEC TYGODNIA
pod koniec tygodnia to pod koniec tygodnia.... spokojnie.. beda na pewno.. trzeba jeszcze poczekac bo jada z Chin.. bo w Polsce nie ma firmy ktora wykonalaby je
a opoznienia sie nie pojawily... przeciez napisalem na samym poczatku ze beda kolo 20 pazdzernika. a do 20 pazdziernika o ile wiem to jeszcze 3 dni...
INFORMACJE W SPRAWIE OPASEK POJAWIĄ SIE POD KONIEC TYGODNIA
osoby ktore zamowily na forum bardz poprzez e-mail beda poinformowane na priv o terminie odbioru!
a czy ten termin jest mniej wiecej znany kilka dni tydzien miesiac i dlaczego pojawily sie opoznienia, sa jakies klopoty?? pzdr
przeciez wyraznie napisalem... POD KONIEC TYGODNIA
pod koniec tygodnia to pod koniec tygodnia.... spokojnie.. beda na pewno.. trzeba jeszcze poczekac bo jada z Chin.. bo w Polsce nie ma firmy ktora wykonalaby je
a opoznienia sie nie pojawily... przeciez napisalem na samym poczatku ze beda kolo 20 pazdzernika. a do 20 pazdziernika o ile wiem to jeszcze 3 dni...
ok ok czyli pod koniec tygodnia trzeba sie spodziewać odbioru opasek, po prostu nie moge sie doczekac
sora ze jestem taki dociekliwy ale na poczatku bylo mowione ze beda wykonane w Niemczech pzdr
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: Opaski & koszulki polo - dofinansowanie opraw - 18/10/2005 21:55
chyba jestem pierwsza osoba ktora oceni tu nowe koszulki polo. Tak wiec zachecam wszystkich do nabycia koszulki. Jest bardzo wygodna, materiał wysoka klasa, dobry dla ciala. Herb idealnie na sercu. Czyli w skali od 1 do 6 oceniam koszulke na najwyzsza - szosteczke.
A przypomne tez ze nabywajac polówke dokladacie i swoja cegielke do opraw. Tak wiec lapac za portfele i nie szczedzic grosza
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
czwartek, 20 października 2005 r., godz: 07:01
Już tylko poprzez system aukcyjny allegro można nabywać ostatnie egzemplarze koszulek polo wyprodukowanych przez grupę Młode Wilki. Przypomnijmy, że Cena jednej koszulki wynosi 45 zł, a całkowity zysk z ich sprzedaży zostanie przeznaczony na sfinansowanie opraw meczowych. Koszulki są wykonane z wysokiej jakości bawełny czesanej o gramaturze 190 g/m2. Dostępne są one jeszcze w rozmiarach M, L, oraz XL.
Linki do aukcji na głównej.
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758422648 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.