Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Górnik 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Szczeper
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7490 dni

Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:20
co sadzicie o tym meczu

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
eF^
Kibic
Na forum od 7930 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:21
A co mozna sadzic ... zaczyna sie

Gra tragiczna, zadnych fajnych akcji ktorymi moznaby nacieszyc oko do tego jeszcze chujowy sedzia i polowa mlynu opierdalajaca sie

mowic nie moge rece mnie od klaskania bola, jak ochlone cos wiecej skrobne

dzm
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:22
nie wiem,nie ogladalem bo po co ? Aa

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Paulvanday
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:23
niestety niemoglem byc na tym meczu ale widze ze wynik znajomy jak to za Panika

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
Qcu
Kibic
Na forum od 8289 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:28

DzeM napisał:  
nie wiem,nie ogladalem bo po co ? Aa

Nic nie straciles

christoph
Kibic
Na forum od 8464 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:30
Wrócił Panik to mamy znów 1:1 hehe ale tym razem to przeciwnicy prowadzili...zawsze to jakaś odmiana

Dziękuję :)
Jey - M
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:31
mecz jak zawsze taki sobie ;/ szkoda ze remis druga polowa slabsza :/ . + za super doping, oby tak dalej ;)

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:39
Mecz? Brak słów. Duży błąd Fabiniaka przy bramce (jak mógł odsłonić krótki róg?) i to ustawiło mecz, bo do feralnej 23 minuty graliśmy dobrze i do przodu - potem Górnik zamknął się na swojej połowie i tak to wyglądało, jak wyglądało.
I to by było na tyle, chyba po raz pierwszy wyszedłem dziś ze stadionu przed końcem meczu.

A piłkarzy oceniłbym tak:
Fabiniak 5 - Michalski 8, Magdoń 8, Julcimar 7, Matlak 8 - Łabędzki 6, Sandro 3 - Milar 4 (Elokan 5), Andradina 6, Grzelak 9 (Każmierczak 5) - Divecký 6 (Bugaj 4).

Lech 7 - Radler 4, Prokop 7, P.Król 6, Magiera 6 - Siedlarz 4 (João Paulo 6), Emiłow 5, Bukalski 5, Juszkiewicz 4 - Aleksander 4, K.Król 5 (Enyinnaya 6).

P.S. Jeszcze dwie kwestie. Po pierwsze, jestem ciekaw oceny sędziego za to spotkanie - tak słabego arbitra dawno w Szczecinie nie było. A po drugie, super doping - głośny, trwający 90 minut. Tego też dawno w Szczecinie nie było.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
punieq
Kibic
Na forum od 7659 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:41
Qrwa Sandał Ogromniasty RESPEKT dla ciebie!!!!!!!!!!!! :D

Ch** z wynikami, Portowcy jesteśmy z wami :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Orło
Kibic
Na forum od 8194 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:43
Niech tego Hujomila Panika wypierdola jak najszybciej. Jak schodził do tunelu, sporo osób krzyczało mu aby wypierdalał. Oprawa super, widać że ci co się tym zajmują zapierdzielają na maxa. Sandał z Patykiem też rewelka, dobrze się zmieniali i ogólnie chciało im się to ciągnąć, mimo ze momentami dużo osób się opierdalało, ale wydaje mi się ze i tak było troszkę lepiej, akcja "Kto nie spiewa niech spierdala" moze dać jeszcze lepsze efekty. A gra typowo Panikowa:] czasem Pogoń wychodziła 1 graczem na 6 piłkarzy Górnika, momentami na ich połowie nie było żadnego naszego grajka. Edi zagubiony, Panik nie umie wykorzystać jego gry. Prawa pomoc to nieistniała, wogule kto tam grał??? Pod koniec meczu Michalski tam zbiegał i starał się cos zrobić, a Rosa niech posłucha mojej dobrej rady i W Y P I E R D A L A !!!!!!!!!! To tyle mam do powiedzenia "na gorąco" bezpośrednio po meczu.

P.S. Ale się rozpisałem :D:D:D:D:D

Babilon Team
wojtas
Kibic
Na forum od 7403 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:45
0:2 teraz 1:1 forma rośnie

" ...Bo fantazja jest od tego, aby bawić się na całego..."
Żeniu
Kibic
Na forum od 7538 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:46

Orło napisał:  
Niech tego Hujomila Panika wypierdola jak najszybciej. Jak schodził do tunelu, sporo osób krzyczało mu aby wypierdalał. Oprawa super, widać że ci co się tym zajmują zapierdzielają na maxa. Sandał z Patykiem też rewelka, dobrze się zmieniali i ogólnie chciało im się to ciągnąć, mimo ze momentami dużo osób się opierdalało, ale wydaje mi się ze i tak było troszkę lepiej, akcja "Kto nie spiewa niech spierdala" moze dać jeszcze lepsze efekty. A gra typowo Panikowa:] czasem Pogoń wychodziła 1 graczem na 6 piłkarzy Górnika, momentami na ich połowie nie było żadnego naszego grajka. Edi zagubiony, Panik nie umie wykorzystać jego gry. Prawa pomoc to nieistniała, wogule kto tam grał??? Pod koniec meczu Michalski tam zbiegał i starał się cos zrobić, a Rosa niech posłucha mojej dobrej rady i W Y P I E R D A L A !!!!!!!!!! To tyle mam do powiedzenia "na gorąco" bezpośrednio po meczu.

P.S. Ale się rozpisałem :D:D:D:D:D

Masz racje co do Rosy. Do tego dodam ze wielka glupota bylo zdjecie Grzelaka za Kazimierczaka (mogl nasz super treneiro zdjac wlasnie Rose...) Doping B.dobry. Sandał respect. Czy wygrywasz czy nie.... !!

"1948 & 1916"
seeedzik
Kibic
Na forum od 7966 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:47
No Panik wynik meczu mowi mi wszystko, dziekuje, w 2 pierwszych meczach u siebie Pogon nastawiala sie na strzelanie goli, ty nastawiles ich na nietracenie co jak widac nie bardzo wyszlo wiec NARA, czeskiej szkole NIET !!!

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Krzysiek PS
Kibic
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:48
I jak zwykle za Panika nic z naszej gry nie wynikało, tylko bieganina, kombinowanie i utrata bramki... całe szczęście że udało sie wyrównać, sedzia frajer, więc tylko oprawe można pochwalić i dobrze że powoli udaje sie ogarnianie młyna... choć jeszcze musimy wszyscy pracować i dopingować z całego serca... pozdro

Good night left side !
Ptr.
Kibic
Na forum od 7775 dni

mecz chujowy , nasi piłkarze nic godnego uwagi nie zaprezentowali dobrze , ze chociaz na mlynie(doping,oprawa) sie cos ciekawego działo:D

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7646 dni

Edycja z dedykacją dla pewnego nerwowego forumowicza...

Mecz do d**y doping super. Takiego dopingu na stadionie przy ul. Twardowskiego nie było do baaaardzo dawna. Oprawa też niczego sobie.

Fabiniak 6,5 - Michalski 7, Magdon 5,5, Julcimar 8,5, Matlak 8 - Rosa 2 i WON z Pogoni, Labedzki 6,5 - Milar 4 (Elokan 4), Edi 7, Grzelak 9 (Kazmierczak 5) - Divecky 7 (Bugaj 3,5).

sędzia - 1,5 (dobrze że chociaż bramkę dla Pogoni uznał)
Panik - 2 (defensywny styl + zmiana Grzelaka na Elokana)
kibice - 9 (by było 10 gdyby nie pikniki na bokach sektorów)

Ostatnio edytowany przez: .Krzysiek, 27 sierpnia 2005, 22:19 [2 raz(y)]

Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Szołn napisał:  
Mecz? Brak słów. Duży błąd Fabiniaka przy bramce (jak mógł odsłonić krótki róg?) i to ustawiło mecz, bo do feralnej 23 minuty graliśmy dobrze i do przodu - potem Górnik zamknął się na swojej połowie i tak to wyglądało, jak wyglądało.
I to by było na tyle, chyba po raz pierwszy wyszedłem dziś ze stadionu przed końcem meczu.

A piłkarzy oceniłbym tak:
Fabiniak 5 - Michalski 8, Magdoń 8, Julcimar 7, Matlak 8 - Łabędzki 6, Sandro 3 - Milar 4 (Elokan 5), Andradina 6, Grzelak 9 (Każmierczak 5) - Divecký 6 (Bugaj 4).

Lech 7 - Radler 4, Prokop 7, P.Król 6, Magiera 6 - Siedlarz 4 (João Paulo 6), Emiłow 5, Bukalski 5, Juszkiewicz 4 - Aleksander 4, K.Król 5 (Enyinnaya 6).

P.S. Jeszcze dwie kwestie. Po pierwsze, jestem ciekaw oceny sędziego za to spotkanie - tak słabego arbitra dawno w Szczecinie nie było. A po drugie, super doping - głośny, trwający 90 minut. Tego też dawno w Szczecinie nie było.

dobrze godasz tylko nie zgodze sie z ocena Ediego zdecydowanie wyzsza bym mu dal, fakt ze kilka razy stracil pilke ale ile razy ja mial przy nodze polowa podan szla do niego, pozatym duzo swietnych zagran i ladna bramka

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Pit.
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:49
Panik - WON, Rosa - WON

tyle w temacie

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Dr Joint
Kibic
Na forum od 7858 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:49
I tak nie było żle 1:1 w dziesiątke (nie licze statysty ROSY) panik chce z Pogoni zrobić juwentus i wygrywać po 1:0, tyle tylko ze NAM TAKA PIŁKA SIE NIE PODOBA
PANIK TOBIE JUŻ DZIĘKUJEMY

Kibolski Kamień Pomorski
Pik Nik
Kibic
Na forum od 7546 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:51
Właściwie Szołn napisał wszystko co można było napisać... Szwankuje przede wszystkim to co szwankuje od prawie dwóch lat, czyli gra w ataku - zero pomysłu, nikt nic nie wie... Jak Edi ma dobry dzień to coś wpada, a jak nie to nie, Górnik nie Korona, nie chciał tego wygrać to cholery można było dostać patrząc na aferę od 45 minuty. Za Gondora była nawet mniejsza nieporadność (a przynajmniej bardziej zrozumiała). Jak można przez taki czas nie szukać nikogo na OPŚ pozostaje tajemnicą rodziny Ptaków i kolejnych trenerów...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758457275 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005