Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:39
Mecz? Brak słów. Duży błąd Fabiniaka przy bramce (jak mógł odsłonić krótki róg?) i to ustawiło mecz, bo do feralnej 23 minuty graliśmy dobrze i do przodu - potem Górnik zamknął się na swojej połowie i tak to wyglądało, jak wyglądało.
I to by było na tyle, chyba po raz pierwszy wyszedłem dziś ze stadionu przed końcem meczu.
P.S. Jeszcze dwie kwestie. Po pierwsze, jestem ciekaw oceny sędziego za to spotkanie - tak słabego arbitra dawno w Szczecinie nie było. A po drugie, super doping - głośny, trwający 90 minut. Tego też dawno w Szczecinie nie było.
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:43
Niech tego Hujomila Panika wypierdola jak najszybciej. Jak schodził do tunelu, sporo osób krzyczało mu aby wypierdalał. Oprawa super, widać że ci co się tym zajmują zapierdzielają na maxa. Sandał z Patykiem też rewelka, dobrze się zmieniali i ogólnie chciało im się to ciągnąć, mimo ze momentami dużo osób się opierdalało, ale wydaje mi się ze i tak było troszkę lepiej, akcja "Kto nie spiewa niech spierdala" moze dać jeszcze lepsze efekty. A gra typowo Panikowa czasem Pogoń wychodziła 1 graczem na 6 piłkarzy Górnika, momentami na ich połowie nie było żadnego naszego grajka. Edi zagubiony, Panik nie umie wykorzystać jego gry. Prawa pomoc to nieistniała, wogule kto tam grał Pod koniec meczu Michalski tam zbiegał i starał się cos zrobić, a Rosa niech posłucha mojej dobrej rady i W Y P I E R D A L A !!!!!!!!!! To tyle mam do powiedzenia "na gorąco" bezpośrednio po meczu.
Masz racje co do Rosy. Do tego dodam ze wielka glupota bylo zdjecie Grzelaka za Kazimierczaka (mogl nasz super treneiro zdjac wlasnie Rose...) Doping B.dobry. Sandał respect. Czy wygrywasz czy nie.... !!
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:47
No Panik wynik meczu mowi mi wszystko, dziekuje, w 2 pierwszych meczach u siebie Pogon nastawiala sie na strzelanie goli, ty nastawiles ich na nietracenie co jak widac nie bardzo wyszlo wiec NARA, czeskiej szkole NIET !!!
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:48
I jak zwykle za Panika nic z naszej gry nie wynikało, tylko bieganina, kombinowanie i utrata bramki... całe szczęście że udało sie wyrównać, sedzia frajer, więc tylko oprawe można pochwalić i dobrze że powoli udaje sie ogarnianie młyna... choć jeszcze musimy wszyscy pracować i dopingować z całego serca... pozdro
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:48
mecz chujowy , nasi piłkarze nic godnego uwagi nie zaprezentowali dobrze , ze chociaz na mlynie(doping,oprawa) sie cos ciekawego działo
Mecz do d**y doping super. Takiego dopingu na stadionie przy ul. Twardowskiego nie było do baaaardzo dawna. Oprawa też niczego sobie.
Fabiniak 6,5 - Michalski 7, Magdon 5,5, Julcimar 8,5, Matlak 8 - Rosa 2 i WON z Pogoni, Labedzki 6,5 - Milar 4 (Elokan 4), Edi 7, Grzelak 9 (Kazmierczak 5) - Divecky 7 (Bugaj 3,5).
sędzia - 1,5 (dobrze że chociaż bramkę dla Pogoni uznał)
Panik - 2 (defensywny styl + zmiana Grzelaka na Elokana)
kibice - 9 (by było 10 gdyby nie pikniki na bokach sektorów)
Ostatnio edytowany przez: .Krzysiek, 27 sierpnia 2005, 22:19 [2 raz(y)]
dobrze godasz tylko nie zgodze sie z ocena Ediego zdecydowanie wyzsza bym mu dal, fakt ze kilka razy stracil pilke ale ile razy ja mial przy nodze polowa podan szla do niego, pozatym duzo swietnych zagran i ladna bramka
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:49
I tak nie było żle 1:1 w dziesiątke (nie licze statysty ROSY) panik chce z Pogoni zrobić juwentus i wygrywać po 1:0, tyle tylko ze NAM TAKA PIŁKA SIE NIE PODOBA
PANIK TOBIE JUŻ DZIĘKUJEMY
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:51
Właściwie Szołn napisał wszystko co można było napisać... Szwankuje przede wszystkim to co szwankuje od prawie dwóch lat, czyli gra w ataku - zero pomysłu, nikt nic nie wie... Jak Edi ma dobry dzień to coś wpada, a jak nie to nie, Górnik nie Korona, nie chciał tego wygrać to cholery można było dostać patrząc na aferę od 45 minuty. Za Gondora była nawet mniejsza nieporadność (a przynajmniej bardziej zrozumiała). Jak można przez taki czas nie szukać nikogo na OPŚ pozostaje tajemnicą rodziny Ptaków i kolejnych trenerów...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758457275 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.