Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 26/08/2005 23:08
MOŻE TAKI MAŁY KLIMAT PRZED MECZAMI,CO?JA,ŁADZIN,PÓZNIEJ CIEPAK I WOGÓLE NASZA EKIPA SPOTYKAŁA SIE ZAWSZE PRZED MECZEM KOŁO MAKKWAKA NA BRAMIE.MOŻE STWORZYMY SOBIE Z TEGO MIEJSCA KLIMAT,GDZIE SIE SPOTYKAMY SIE PRZED KAZDYM MECZEM?A POTEM POTĘŻNĄ EKIPĄ IDZIEMY NA POGONKĘ RAAZZZEEEEEMM I PRAWIE:-) TRZEZWI,ALE TRZEZWI.PO MECZU DAJEMY CZADU.CO WY NA TO.CHYBA,ŻE MACIE INNE POMYSŁY.ALE MYŚLE,ŻE MUSIMY TO ZACZĄĆ W KOŃCU!!!!!!
Odp: ZAWSZE O 5 POD MAKKWAKIEM PRZED MECZEM(LUB 2 GODZINY PRZED:-) - 26/08/2005 23:51
KIEDYS DBAAŁEM O WIEK.TERAZ DLAMNIE,I MAM,ZE DLA WAS LICZY SIE SERCE IRASZTA.OCZYWIŚCIE 16,5 LATKÓW NIE WPUSZCZAMY:-) ŻARTOWAŁEM,ICH NNNNNNNNNIIIIE WWWWWWWWWPUUUSZZZZZZZCCCCCCZZZZZZAAAAAAAAAAAAMMMMMY:-)ŻARTOWAŁEM:-)WSZYSCY!!!!!!! IDZIEMY Z POD MAKWAKA!:-)
Odp: ZAWSZE O 5 POD MAKKWAKIEM PRZED MECZEM(LUB 2 GODZINY PRZED:-) - 26/08/2005 23:53
ale przecież osoby nie pełnoletnie nie mogą spożywać alko !!To zabronione wiesz jakie mogą być konsekwencje ... Pani Jadwiga G bardzo przeze mnie szanowana nauczycielka biologii zarazem mój wzór do naśladowania i wychowawczyni klasy mówiła że to w przyszłości może odbić sie na moim zdrowiu tak samo jak palenie papierosów !!
ale przecież osoby nie pełnoletnie nie mogą spożywać alko !!To zabronione wiesz jakie mogą być konsekwencje ... Pani Jadwiga G bardzo przeze mnie szanowana nauczycielka biologii zarazem mój wzór do naśladowania i wychowawczyni klasy mówiła że to w przyszłości może odbić sie na moim zdrowiu tak samo jak palenie papierosów !!
ON NIE IDZIE :-)
szybka riposta a ja walcze o zwolnienie w pracy i wywalcze, a co
Buahahahaha wyjebalem sie
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
szybka riposta a ja walcze o zwolnienie w pracy i wywalcze, a co
jak sie wstawia te buzki i wogóle te aniołkki
jak piszesz posta to nad tym polem do pisania masz przycisk [ikonki] klikasz... i sru
I jeszcze chciałem dodac ze widac mnóstwo pozytywnej energii... widać ze w koncu każdemu sie chce... każdy zmotywowany, a tego daawno przed meczem nie było... przynajmniej na taką skale. Jednym słowem zajebiscie
I pózniej znow Junior bedzie mowił ze strona zjada za duzo transferu jak sie siedzi i co chwile odświerza forum to tak jest
ale spiewamy przez cala droge co nie z przerwa na bosmana oczywiscie
No co Tyyy kto ci bedzie spiewac Jak juz to tylko Ty... Kurwa mać przeciez na amice nie idziesz czy groclin ehhh... Do jutra i o spiew sie nie martw . Miasto jest nasze
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763388790 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.