Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 17:07
mecz byl taki sobei szkoda jedynie tych 10 zl. bo niebyl ciekawy musimy jeszcze troche popracowac and obrona i bedzie dobrze
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 17:08
W 1 polowie nawet niezle Pogon grala, raczej podstawowy sklad oprocz paru zawodnikow, z przekroju calego meczu mozna tak ocenic :
Glauber - dno, tragedia etc.
Labedzki - jak wyzej
Tavares - jak wyzej
Edi - jak zwykle kapitalnie, ta jego bomba od poprzeczki to po prostu cudo
Milar - jak zwykle sie przypierdalal do wszystkich wolnych, roznych podczas 1 roznego nie trafil pilka poleciala w bok on sie wywalil a caly stadion w huk
Ten nowy Bosniak - tragiczny
Nowy bramkarz - jak go zobaczylem myslalem ze rowniez tragiczny, ale pokazal sie z bardzo dobrej strony, kapitalne wrecz wykopy (!!) pare pewnych interwencji
Julcimar - pewnie w obronie, gdy zostal przesuniety na srodek bardzo sie gubil
Grzelak - nie umie grac na prawej stronie, gra tylko 1 noga druga moznaby mu odrabac i nie byloby duzej straty
Divecki - pare ladnych podan, pare strasznych
Bugaj - wg. mnie juz sie nie nadaje do gry
Rosa - dosyc pewnie w obronie, bardzo ladna bramka glowa
reszta niczym sie nie wyrozniala
Widzow ok 1000 (mniej troche) - atmosfera typowo piknikowa, czasami niezle brechty byly jak ktos zarzucil jakims wiesniackim tekstem
Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 17:09
to co Glauber, Divecki i momentami Labędzki wyprawiali to już koniec swiata. Ten serb taki nawet, nawet cos moze z niego byc. Ogolnie gre Pogoni w skali od 1-10 oceniam na 4.5.
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 17:26
Jestem z siebie dumny, nie zasnalem...
Mecz tragiczny, moze dlatego ze tyle zmian bylo. Z nowych zawodnikow dobry byl tylko ten bramkarz, w sumie nic nie mowili ze jakiegos kupuja.
Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 18:21
Mecz wyjątkowo tragiczny. Naziewałem się niemiłosiernie . Zarówno dzięki piłkarzom Dyskobolii jak i Pogoni. Bramka dla Grocilinu po zamieszaniu w polu karnym. Pogoń przeważała w pierwszej połowie ale na drodze do bramki stawał sędzia gwizdając kontrowersyjne spalone lub poprzeczka- po strzale Ediego. Rosa mimo bramki niczym nie zachwycił. Gra Łabędzkiego i Glaubera - żenada. Obrona w drugiej połowie kilkakrotnie zaspała ale albo Groclin nie wykorzystywał sytuacji albo ten nowy bramkarz bronił (imienia niepamiętam ). Bugaj poszarpał jak zwykle, miał wyswienitą sytuację pod koniec ale strzelił niecelnie. Jestem jednak dobrej myśli przed meczem z Amicą i mam nadzieję że portowcy poprawią swoją grę bo zastrzeżeń jest naprawde bardzo dużo.
Oceny piłkarzy:
Glauber- oddać tam, skąd przyjechał...
Divecky-parę dobrych piłek, parę zepsutych, ale fajnie było po tym jak kopnął tego z ''dwójką'' z Groclinu, prawie bójka była..
Edi- kilka kapitalnych zagrań, ta poprzeczka to było cudo
Nordi Semgaonu- bronił naprawdę dobrze, podobały mi się jego spodnie,chyba nie dostał z klubu rzadnych, bardzo dobrze gra nogami
Milar-do wszystkiego się wtrąca, nie rozumiem dlaczego, on wrzuca piłki odchodzące od bramki z rogu , a nie np. Grzelak albo Edi ?
Grzelak-widać było, że gra na nie swojej pozycji...
Łabędzki- katastrofa....
Perić-nic nie pokazał, odesłać do domu...
Rosa- wg mnie grał bardzo dobrze, strzelił gola i czyścił w obronie, ma chyba jeszcze braki w szybkości...
Tavares- ogólnie nic nie pokazał, sam nie wiem czy lepiej, zeby on grał na pomocy czy na obronie...
Celeban- poprawny występ, znowu grał na pomocy
Julcimar- dobrze grał, ale lepiej niech on gra na obronie niż w pomocy
O reszcie nie chce mi się pisać...
bohater meczu : liniowy sędzia, to co on wyprawiał to naprawdę sztuka
Ostatnio edytowany przez: Macias, 16 sierpnia 2005, 18:35 [1 raz(y)]
niewiem jak dla mnie to ten serb tragiczny tyle ze szybki ale to niewystarcza jak napastnik przez 30 minut nie może oddac ani jednego strzalu......: wracaj skad jesteś
no tak ale przez te 30 min nikt z Pogoni nie zagrozil bramce groclinu chyba, moze nie rewelacja ale nie mial jakiegos niecelnego podania tak jak Divecki Łabedzki czy Mineiro. nie mial tez duzo okazji zeby sie wykazac, a z reszta po co ja sie mecze i tak napadziorow mamy i to niezlych, mozesz leciec do serbow
Ostatnio edytowany przez: Szczeper, 16 sierpnia 2005, 19:04 [1 raz(y)]
no tak ale przez te 30 min nikt z Pogońi nie zagrozil bramce groclinu chyba, moze nie rewelacja ale nie mial jakiegos niecelnego podania tak jak divecki labedzki czy mineiro. nie mial tez duzo okazji zeby sie wykazac, a z reszta po co ja sie mecze i tak napadziorow mamy i to niezlych, mozesz leciec do serbow
Czy miło by Ci było gdyby ktoś twoje nazwisko pisał z małej litery ?
Tak nawiasem mówiąc to pisz ''Pogoń'' z dużej litery !
Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 18:57
Mecz Raczej Słaby...Ale Nie był aż taki Tragiczny...Zawodnicy tak jakoś jak by sie nie starali do konca...Ale bez Prazesady, a wszyscy już jadą po długości PORTOWCÓW że nie umieja grac itp ,nie przesadzajcie...Mam nadzieje że z meczu na mecz Bedzie coraz Lepiej jak wszyscy tak do konca sie zgrają...
Mecz słaby,momentami fatalny, ale pobrechtać to się można było
Oceny piłkarzy:
Glauber- oddać tam, skąd przyjechał...
Divecky-parę dobrych piłek, parę zepsutych, ale fajnie było po tym jak kopnął tego z ''dwójką'' z Groclinu, prawie bójka była..
Edi- kilka kapitalnych zagrań, ta poprzeczka to było cudo
Nordi Semgaonu- bronił naprawdę dobrze, podobały mi się jego spodnie,chyba nie dostał z klubu rzadnych, bardzo dobrze gra nogami
Milar-do wszystkiego się wtrąca, nie rozumiem dlaczego, on wrzuca piłki odchodzące od bramki z rogu , a nie np. Grzelak albo Edi ?
Grzelak-widać było, że gra na nie swojej pozycji...
Łabędzki- katastrofa....
Perić-nic nie pokazał, odesłać do domu...
Rosa- wg mnie grał bardzo dobrze, strzelił gola i czyścił w obronie, ma chyba jeszcze braki w szybkości...
Tavares- ogólnie nic nie pokazał, sam nie wiem czy lepiej, zeby on grał na pomocy czy na obronie...
Celeban- poprawny występ, znowu grał na pomocy
Julcimar- dobrze grał, ale lepiej niech on gra na obronie niż w pomocy
O reszcie nie chce mi się pisać...
bohater meczu : liniowy sędzia, to co on wyprawiał to naprawdę sztuka
no tak ale przez te 30 min nikt z Pogońi nie zagrozil bramce groclinu chyba, moze nie rewelacja ale nie mial jakiegos niecelnego podania tak jak divecki labedzki czy mineiro. nie mial tez duzo okazji zeby sie wykazac, a z reszta po co ja sie mecze i tak napadziorow mamy i to niezlych, mozesz leciec do serbow
Przemyśl to, bo kłuja mnie takie rzeczy w oczy...
spox pisalem w pospiechu tera juz bede wiedzial ze niektorych ludzi to razi, soras
Przemyśl to, bo kłuja mnie takie rzeczy w oczy...
spox pisalem w pospiechu tera juz bede wiedzial ze niektorych ludzi to razi, soras
Wy to Chyba Nie Macie Zycia Pobijcie sie o to że Koleś Napisał Pogoń z Małej Litery bo sie śpieszył a Pan Kamil Niech Tobie Jeszcze Nogi Ucałuje za Bład, Nie przesadzajcie...:O to tak na przyszłość... Nie Denerwujcie sie tylko za Mój Post..
Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 19:33
Skład Pogoni w pierwszej połowie to najpewniej optymalna „11” na niedzielny mecz z Amiką Wronki. W bramce stanął Boris Peskovic, który po kilkunastodniowej przerwie powrócił między słupki szczecińskiej bramki.
Głupio,lepiej juz stawiać na Fabiniaka a nie na Boryska.Jest dobry Bartek i juz lepiej na niego postawić.A skład na Amice mógłby być taki
Fabiniak-Michalski-Rosa(Magdoń)-Łabędzki
Elokan-Kaźmierczak-Glauber(Trałka)-Grzelak
Edi-Milar
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Skład Pogoni w pierwszej połowie to najpewniej optymalna „11” na niedzielny mecz z Amiką Wronki. W bramce stanął Boris Peskovic, który po kilkunastodniowej przerwie powrócił między słupki szczecińskiej bramki.
Głupio,lepiej juz stawiać na Fabiniaka a nie na Boryska.Jest dobry Bartek i juz lepiej na niego postawić.A skład na Amice mógłby być taki
Edi-Milar
To ty juz na wejsciu ktoremus z naszych kopaczy dajesz czerwona kartke
Ostatnio edytowany przez: benny1987, 17 sierpnia 2005, 11:21 [2 raz(y)]
Wierni po porażce dumni po Zwycięstwie! TYLKO POGOŃ!!
Edi-Milar
nawet nie żartuj z tym Glauberem,przeciez on na razie nie prezentuje nawet poziomu drugoligowego.Zagrał on dzisiaj chociaż jedną dobrą piłke występując w pomocy?Nie przypominam sobie...
Mam nadzieje,że Michalski zagra od początku na prawej obronie,bo Tavares dzisiaj słabo grał w destrukcji.
Licze również że Kaźmierczak się wyleczy,bo bez niego to niestety już nie ta sama pomoc.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758467259 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.