Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń-Groclin 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jey - M
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7449 dni

Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 17:07
mecz byl taki sobei szkoda jedynie tych 10 zl. bo niebyl ciekawy musimy jeszcze troche popracowac and obrona i bedzie dobrze :)

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
eF^
Kibic
Na forum od 7930 dni

*

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 17:08
W 1 polowie nawet niezle Pogon grala, raczej podstawowy sklad oprocz paru zawodnikow, z przekroju calego meczu mozna tak ocenic :
Glauber - dno, tragedia etc.
Labedzki - jak wyzej
Tavares - jak wyzej
Edi - jak zwykle kapitalnie, ta jego bomba od poprzeczki to po prostu cudo
Milar - jak zwykle sie przypierdalal do wszystkich wolnych, roznych podczas 1 roznego nie trafil pilka poleciala w bok on sie wywalil a caly stadion w huk
Ten nowy Bosniak - tragiczny
Nowy bramkarz - jak go zobaczylem myslalem ze rowniez tragiczny, ale pokazal sie z bardzo dobrej strony, kapitalne wrecz wykopy (!!) pare pewnych interwencji
Julcimar - pewnie w obronie, gdy zostal przesuniety na srodek bardzo sie gubil
Grzelak - nie umie grac na prawej stronie, gra tylko 1 noga druga moznaby mu odrabac i nie byloby duzej straty
Divecki - pare ladnych podan, pare strasznych
Bugaj - wg. mnie juz sie nie nadaje do gry
Rosa - dosyc pewnie w obronie, bardzo ladna bramka glowa
reszta niczym sie nie wyrozniala

Widzow ok 1000 (mniej troche) - atmosfera typowo piknikowa, czasami niezle brechty byly jak ktos zarzucil jakims wiesniackim tekstem ;)

Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 17:09
to co Glauber, Divecki i momentami Labędzki wyprawiali to już koniec swiata. Ten serb taki nawet, nawet cos moze z niego byc. Ogolnie gre Pogoni w skali od 1-10 oceniam na 4.5.

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 17:11

R0b3rt napisał:  
W 1 polowie nawet niezle Pogon grala, raczej podstawowy sklad oprocz paru zawodnikow, z przekroju calego meczu mozna tak ocenic :
Glauber - dno, tragedia etc.
Labedzki - jak wyzej
Tavares - jak wyzej
Edi - jak zwykle kapitalnie, ta jego bomba od poprzeczki to po prostu cudo
Milar - jak zwykle sie przypierdalal do wszystkich wolnych, roznych podczas 1 roznego nie trafil pilka poleciala w bok on sie wywalil a caly stadion w huk
Ten nowy Bosniak - tragiczny
Nowy bramkarz - jak go zobaczylem myslalem ze rowniez tragiczny, ale pokazal sie z bardzo dobrej strony, kapitalne wrecz wykopy (!!) pare pewnych interwencji
Julcimar - pewnie w obronie, gdy zostal przesuniety na srodek bardzo sie gubil
Grzelak - nie umie grac na prawej stronie, gra tylko 1 noga druga moznaby mu odrabac i nie byloby duzej straty
Divecki - pare ladnych podan, pare strasznych
Bugaj - wg. mnie juz sie nie nadaje do gry
Rosa - dosyc pewnie w obronie, bardzo ladna bramka glowa
reszta niczym sie nie wyrozniala

Widzow ok 1000 (mniej troche) - atmosfera typowo piknikowa, czasami niezle brechty byly jak ktos zarzucil jakims wiesniackim tekstem ;)

nie gadam z tym serbem czy cos nie bylo tak zle, ale rzeczywiscie kilka razy mozna bylo sie usmiac tekstami niektorych ludzi

spike
Kibic
Na forum od 7346 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 17:17
bohaterem meczu w 2 połowie był liniowy :P

...::: Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem :::...
chrisxx
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 17:26
Jestem z siebie dumny, nie zasnalem...
Mecz tragiczny, moze dlatego ze tyle zmian bylo. Z nowych zawodnikow dobry byl tylko ten bramkarz, w sumie nic nie mowili ze jakiegos kupuja.

spike
Kibic
Na forum od 7346 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 18:02

chrisxx napisał:  
Jestem z siebie dumny, nie zasnalem...
Mecz tragiczny, moze dlatego ze tyle zmian bylo. Z nowych zawodnikow dobry byl tylko ten bramkarz, w sumie nic nie mowili ze jakiegos kupuja.

Co prawda to prawda ... wstydem zasnąć na takim meczu by nie było. Mam nadzieję że to nie jest zły zwiastun przed meczem z Amicą

...::: Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem :::...
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 18:21
Mecz wyjątkowo tragiczny. Naziewałem się niemiłosiernie :D. Zarówno dzięki piłkarzom Dyskobolii jak i Pogoni. Bramka dla Grocilinu po zamieszaniu w polu karnym. Pogoń przeważała w pierwszej połowie ale na drodze do bramki stawał sędzia gwizdając kontrowersyjne spalone lub poprzeczka- po strzale Ediego. Rosa mimo bramki niczym nie zachwycił. Gra Łabędzkiego i Glaubera - żenada. Obrona w drugiej połowie kilkakrotnie zaspała ale albo Groclin nie wykorzystywał sytuacji albo ten nowy bramkarz bronił (imienia niepamiętam :D). Bugaj poszarpał jak zwykle, miał wyswienitą sytuację pod koniec ale strzelił niecelnie. Jestem jednak dobrej myśli przed meczem z Amicą i mam nadzieję że portowcy poprawią swoją grę bo zastrzeżeń jest naprawde bardzo dużo.

Macias
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 18:26
Mecz słaby,momentami fatalny, ale pobrechtać to się można było ;)

Oceny piłkarzy:
Glauber- oddać tam, skąd przyjechał...
Divecky-parę dobrych piłek, parę zepsutych, ale fajnie było po tym jak kopnął tego z ''dwójką'' z Groclinu, prawie bójka była..
Edi- kilka kapitalnych zagrań, ta poprzeczka to było cudo :)
Nordi Semgaonu- bronił naprawdę dobrze, podobały mi się jego spodnie,chyba nie dostał z klubu rzadnych, bardzo dobrze gra nogami
Milar-do wszystkiego się wtrąca, nie rozumiem dlaczego, on wrzuca piłki odchodzące od bramki z rogu , a nie np. Grzelak albo Edi ?
Grzelak-widać było, że gra na nie swojej pozycji...
Łabędzki- katastrofa....
Perić-nic nie pokazał, odesłać do domu...
Rosa- wg mnie grał bardzo dobrze, strzelił gola i czyścił w obronie, ma chyba jeszcze braki w szybkości...
Tavares- ogólnie nic nie pokazał, sam nie wiem czy lepiej, zeby on grał na pomocy czy na obronie...
Celeban- poprawny występ, znowu grał na pomocy
Julcimar- dobrze grał, ale lepiej niech on gra na obronie niż w pomocy ;)

O reszcie nie chce mi się pisać...
bohater meczu : liniowy sędzia, to co on wyprawiał to naprawdę sztuka :)

Ostatnio edytowany przez: Macias, 16 sierpnia 2005, 18:35 [1 raz(y)]

P.1948.S
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 18:46

kamil334 napisał:  
to co Glauber, Divecki i momentami Labędzki wyprawiali to już koniec swiata. Ten serb taki nawet, nawet cos moze z niego byc. Ogolnie gre Pogoni w skali od 1-10 oceniam na 4.5.

niewiem jak dla mnie to ten serb tragiczny tyle ze szybki ale to niewystarcza jak napastnik przez 30 minut nie może oddac ani jednego strzalu......: wracaj skad jesteś

p.s ale fajnne mial korki :D:D:D

Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 18:54

maks napisał:  

kamil334 napisał:  

niewiem jak dla mnie to ten serb tragiczny tyle ze szybki ale to niewystarcza jak napastnik przez 30 minut nie może oddac ani jednego strzalu......: wracaj skad jesteś

p.s ale fajnne mial korki :D:D:D

no tak ale przez te 30 min nikt z Pogoni nie zagrozil bramce groclinu chyba, moze nie rewelacja ale nie mial jakiegos niecelnego podania tak jak Divecki Łabedzki czy Mineiro. nie mial tez duzo okazji zeby sie wykazac, a z reszta po co ja sie mecze i tak napadziorow mamy i to niezlych, mozesz leciec do serbow:)

Ostatnio edytowany przez: Szczeper, 16 sierpnia 2005, 19:04 [1 raz(y)]

Macias
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 18:57

kamil334 napisał:  

no tak ale przez te 30 min nikt z Pogońi nie zagrozil bramce groclinu chyba, moze nie rewelacja ale nie mial jakiegos niecelnego podania tak jak divecki labedzki czy mineiro. nie mial tez duzo okazji zeby sie wykazac, a z reszta po co ja sie mecze i tak napadziorow mamy i to niezlych, mozesz leciec do serbow:)

Czy miło by Ci było gdyby ktoś twoje nazwisko pisał z małej litery ?
Tak nawiasem mówiąc to pisz ''Pogoń'' z dużej litery !

Przemyśl to, bo kłuja mnie takie rzeczy w oczy...

Davido
Kibic
Na forum od 8031 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 18:57
Mecz Raczej Słaby...Ale Nie był aż taki Tragiczny...Zawodnicy tak jakoś jak by sie nie starali do konca...Ale bez Prazesady, a wszyscy już jadą po długości PORTOWCÓW że nie umieja grac itp ,nie przesadzajcie...Mam nadzieje że z meczu na mecz Bedzie coraz Lepiej jak wszyscy tak do konca sie zgrają...

POGOŃ TO MY
nara
Kibic
Na forum od 7560 dni

**

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 19:01

^Maciek napisał:  
Mecz słaby,momentami fatalny, ale pobrechtać to się można było ;)

Oceny piłkarzy:
Glauber- oddać tam, skąd przyjechał...
Divecky-parę dobrych piłek, parę zepsutych, ale fajnie było po tym jak kopnął tego z ''dwójką'' z Groclinu, prawie bójka była..
Edi- kilka kapitalnych zagrań, ta poprzeczka to było cudo :)
Nordi Semgaonu- bronił naprawdę dobrze, podobały mi się jego spodnie,chyba nie dostał z klubu rzadnych, bardzo dobrze gra nogami
Milar-do wszystkiego się wtrąca, nie rozumiem dlaczego, on wrzuca piłki odchodzące od bramki z rogu , a nie np. Grzelak albo Edi ?
Grzelak-widać było, że gra na nie swojej pozycji...
Łabędzki- katastrofa....
Perić-nic nie pokazał, odesłać do domu...
Rosa- wg mnie grał bardzo dobrze, strzelił gola i czyścił w obronie, ma chyba jeszcze braki w szybkości...
Tavares- ogólnie nic nie pokazał, sam nie wiem czy lepiej, zeby on grał na pomocy czy na obronie...
Celeban- poprawny występ, znowu grał na pomocy
Julcimar- dobrze grał, ale lepiej niech on gra na obronie niż w pomocy ;)

O reszcie nie chce mi się pisać...
bohater meczu : liniowy sędzia, to co on wyprawiał to naprawdę sztuka :)

Nic dodac nic ujac :D

Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 19:03

^Maciek napisał:  

kamil334 napisał:  

no tak ale przez te 30 min nikt z Pogońi nie zagrozil bramce groclinu chyba, moze nie rewelacja ale nie mial jakiegos niecelnego podania tak jak divecki labedzki czy mineiro. nie mial tez duzo okazji zeby sie wykazac, a z reszta po co ja sie mecze i tak napadziorow mamy i to niezlych, mozesz leciec do serbow:)

spox pisalem w pospiechu tera juz bede wiedzial ze niektorych ludzi to razi, soras

Davido
Kibic
Na forum od 8031 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 19:15

kamil334 napisał:  

^Maciek napisał:  

kamil334 napisał:  

spox pisalem w pospiechu tera juz bede wiedzial ze niektorych ludzi to razi, soras

Wy to Chyba Nie Macie Zycia Pobijcie sie o to że Koleś Napisał Pogoń z Małej Litery bo sie śpieszył a Pan Kamil Niech Tobie Jeszcze Nogi Ucałuje za Bład, Nie przesadzajcie...:O to tak na przyszłość... Nie Denerwujcie sie tylko za Mój Post..;)

POGOŃ TO MY
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 19:33
Skład Pogoni w pierwszej połowie to najpewniej optymalna „11” na niedzielny mecz z Amiką Wronki. W bramce stanął Boris Peskovic, który po kilkunastodniowej przerwie powrócił między słupki szczecińskiej bramki.

Głupio,lepiej juz stawiać na Fabiniaka a nie na Boryska.Jest dobry Bartek i juz lepiej na niego postawić.A skład na Amice mógłby być taki
Fabiniak-Michalski-Rosa(Magdoń)-Łabędzki
Elokan-Kaźmierczak-Glauber(Trałka)-Grzelak
Edi-Milar

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL

Kibic
Na forum od 7831 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 19:59
No Kamil w dziesięciu sobie poradzą na pewno :]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
benny1987
Kibic
Na forum od 7351 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 21:03

Kamil91 napisał:  
Skład Pogoni w pierwszej połowie to najpewniej optymalna „11” na niedzielny mecz z Amiką Wronki. W bramce stanął Boris Peskovic, który po kilkunastodniowej przerwie powrócił między słupki szczecińskiej bramki.

Głupio,lepiej juz stawiać na Fabiniaka a nie na Boryska.Jest dobry Bartek i juz lepiej na niego postawić.A skład na Amice mógłby być taki
Edi-Milar

To ty juz na wejsciu ktoremus z naszych kopaczy dajesz czerwona kartke :P

Ostatnio edytowany przez: benny1987, 17 sierpnia 2005, 11:21 [2 raz(y)]

Wierni po porażce dumni po Zwycięstwie! TYLKO POGOŃ!!
Pit.
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Pogoń-Groclin 1:1 - 16/08/2005 22:13

Kamil91 napisał:  

Edi-Milar

nawet nie żartuj z tym Glauberem,przeciez on na razie nie prezentuje nawet poziomu drugoligowego.Zagrał on dzisiaj chociaż jedną dobrą piłke występując w pomocy?Nie przypominam sobie...
Mam nadzieje,że Michalski zagra od początku na prawej obronie,bo Tavares dzisiaj słabo grał w destrukcji.
Licze również że Kaźmierczak się wyleczy,bo bez niego to niestety już nie ta sama pomoc.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758467259 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005