Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 24/07/2005 13:54
Informujemy, że mecz Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin (30.07.2005r.), ze względu na niespełnienie warunków licencyjnych stadionu w Lubinie rozegrany zostanie w Polkowicach.
Szczegółowe informacje dotyczące biletów oraz wyjazdu na to spotkanie ogłoszone zostaną podczas meczu Pogoń Szczecin - Wisła Płock, który odbędzie się 26.07.2005r. o godzinie 19.00 oraz na stronie internetowej Klubu.
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 24/07/2005 15:45
z tego co pamietam z mojego ostatniego wyjazd udo Lubina (na ostatni mecz w 2 lidze) to te stadiony dzieli od siebie kilkanascie kilometrow wiec akurat problemu nie ma malo tego stadion Polkowic chyba blizej jest... a i aquapark fajny
takich osob jak Ty pewnie bedzie wiele tak wiec zgadajcie sie i zorganizujcie sobie jakiegos busika.
najwygodniej dac kase i jechac. moze by tak samemu wreszcie cos zrobic?
Mam miejsca w busie, ale w ch drogo wychodzi, jak ktos ma cos taniejgo to niech pisze na prv
W ch... drogo to ile?
w ch drogo to tyle ze jak nic innego nie bedzie, a znajdzie sie 8 osob to zaplacimy 500zl i jedziemy. Tyle w temacie. 500/8 wychodzi ok 62? Zadowolony z definicji w ch drogo??
Mam miejsca w busie, ale w ch drogo wychodzi, jak ktos ma cos taniejgo to niech pisze na prv
W ch... drogo to ile?
w ch drogo to tyle ze jak nic innego nie bedzie, a znajdzie sie 8 osob to zaplacimy 500zl i jedziemy. Tyle w temacie. 500/8 wychodzi ok 62? Zadowolony z definicji w ch drogo??
Zadowolony. Faktycznie drogo. Do Konina wyszlo po 40 a droga chyba ta sama albo nawet blizej.
W ch... drogo to ile?
Zadowolony. Faktycznie drogo. Do Konina wyszlo po 40 a droga chyba ta sama albo nawet blizej.
62 zlote w obie strony busem to jeszcze nie taki majatek, ale jutro sie rozejrze, jak znajde cos tanszego napewno dam znac.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
W ch... drogo to ile?
W ch... drogo to ile?
Tylko po ile wtedy była waha??
No byla tansza ale i tak duzo sobie licza. W ogole to moze byc ciekawie. Z Lubina pofatyguje sie max 1000 osob + moze ok. 200 miejscowych.
Ostatnio edytowany przez: muniek, 24 lipca 2005, 23:10 [1 raz(y)]
W ch... drogo to ile?
Tylko po ile wtedy była waha??
No byla tansza ale i tak duzo sobie licza. W ogole to moze byc ciekawie. Z Lubina pofatyguje sie max 1000 osob + moze ok. 200 miejscowych.
Panowie nie dywagujcie tyle tylko zapisywac sie ;]
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 25/07/2005 01:51
A mnie ciekawi jedna sprawa komu będą kibiciwać ludzie z Polkowic bo napewno pare setek ich będzie... a kochać to oni się nie kochają z Lubinem... hahaha może być ciekawie... no i jeżeli zbieże się duża ze Szczecina grupa to doping powinien być nasz... a nie zdziwił bym się jak Polkowiczanie będą po stronie Szczecina.
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 25/07/2005 09:06
Mnie ciekawi sam fakt niedopuszczenia stadionu w Lubinie. Klub ma takiego sponsora, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Przecież to nieźle żenujące żeby stadionu nie dopuszczono do rozgrywek, a co jeśli klub awansowałby do P. UEFA? Beznadzieja ...
a nie zdziwił bym się jak Polkowiczanie będą po stronie Szczecina.
Rozumiem, ze nie mowisz o prawdziwych kibicach Gornika. Pewnie beda tacy, ktory beda chcieli zebysmy wygrali z Zaglebiem, ale z tym byciem po naszej stronie powinienes wziac w cudzyslow.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758473375 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.