Polska - Albania - 29/05/2005 18:32
no cóż, narazie nie jest to zbyt ciekawe spotkanie, nawet dorównuje poziomem meczykom Pogoni
zobaczymy co pokażą nasie reprzentanci w drugiej połowie...
Odp: Polska - Albania - 29/05/2005 19:51
Mecz tragiczny, kasa poszla w bloto, nie dziwie sie ze frekwencja nie byla zbyt wysoka - bo pomimo tego ze przeciwnik z najnizszej polki to jeszcze naszym pseudo grajka nie chcialo sie wogole biegac.
Boruc 4 - wybronil pare sytuacji, nic trudnego - denerwowalo mnie bardzo to jak opoznial gre
Karwan 0 - dno, ani jedna pilka ktora do niego dotarla byla po chwili stracona
Stolarczyk 2 - jak wyzej, ale czesto wychodzil na czyste pozycje, jednak nikt mu nigdy mu nie podawal
Krzynowek 5 - pare ladnych zwodow, nic specjalnego
Zurawski 4 - za bramke, 0 udanych zwodow, 0 szybkosci i pomyslu na gre
Baszczynski 3 - bardzo slabo, nic specjalnego
Frankowski 0 - nic nie pokazal, wogole nie widzialem go przy pilce
Niedzielan 0 - jak wyzej
Sobolewski 3 - chyba 1/2 zwody mu wyszly, bezmyslne kiwania przez ktore 1 akcji prawie kontuzje zlapal
Kielbowicz 0 - wogole nie widoczny nic nie biegal
Bosacki 0 - jak wyzej
Radomski 4 - troche sie w tym ataku pokazywal ale nic specjalnego
Zienczuk 2 - nic nie pokazal
Slusarski 5 - probowal ciagnac akcje, pare ladnych zwodow
Kaczorowski 0 - nic
Ogolnie straszne dno i przechujalem 30 zeta na takie gowno, juz wole 100x chodzic na nasza Pogon niz ogladac takie pseudo widowisko. Nie dziwie sie kibicom, po pomimo tego ze zrywali sie i dopingowali to grajkowie sobie chuj z tego robili i nic nie biegali, bardzo dobrze ze pod koniec meczu zaczely sie spiewy na Pogon i na inne kluby.
Odp: Polska - Albania - 29/05/2005 20:04
piłkarzyki pajacyki. Zapłaciłem 10zł za bilet ale wiedziałem za co płacę - za odsłuchanie hymnu narodowego. Bo to zawsze najlepsza część spotkania. Nie dziwcie się że było ogólnie niemrawo. zawsze towarzyskie mecze reprezentacji są słabsze od dobrego meczu ligowego. i tyle w temacie
Odp: Polska - Albania - 29/05/2005 20:17
"Jedyną bramkę dla Polaków zdobył już w 32. sekundzie spotkania Maciej Żurawski - to najszybciej strzelony gol przez reprezentację Polski w historii."
źródło: 90minut.pl
He He znowu nasz stadion jakiś zaczarowany Ale po za tym cienizna....widać brak kilku piłkarzy...ale to ich nie usprawiedliwa, przecież to nasza reprezentacja. Na trybunach dobrze, ale mogłobyć lepiej (w sumie się nie dziiwie ludziom, na trybunach upał na boisku kopanina...) No ale to tylko towarzyszki, oby za tydzień było lepiej. + za Pogoń,Legie.Cracovie, PZPN (szczególnie na początku) i sędziów... A i brawa dla Boruca (jedyny wyróżniający się...)
P.S: Ciekawy eksperyment ze spikerami
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Polska - Albania - 29/05/2005 20:20
Troche słabo jak na mecz z Albania ........ chyba niejest to jakis wielki rywal ..... tak mi sie zdaje..... ogolnie doping taki sobie .........pozdro dla tych co byli
Odp: Polska - Albania - 29/05/2005 20:25
z jednej strony dobrze ze mnie niebylo na tym meczu, (ogladalem se w TV) mecz niebyl w cale ciekawy moze jak by nie Boruc to bysmy dostali w tylek
Odp: Polska - Albania - 29/05/2005 20:28
co tu dużo oceniać .. beznadzieja i tyle. Albanczycy pokazali duzo lepszy futbol niz My, Ciekawe co to bedzie z Azerami. Ocena Polaków 2 na 10
Odp: Polska - Albania - 29/05/2005 20:29
Szkoda troche kaski ale komentator był lepszy od Baranowskiego ;D W ciagu meczu mówił cały czas: Arrrrrrrrrrrrrrrrrtur Boooooooooooooooooruc
Odp: Polska - Albania - 29/05/2005 20:32
a ja od siebie chcialem pochwalic osobe ktora rozkrecala doping... uwazam ze Kibic ten robil wszystko co mogl i starał sie zeby wszyscy spiewali. (boo faantazja pozdro B. )
Odp: Polska - Albania - 29/05/2005 20:35
Aha co do komentatora, to ten z Warszawy ... n/c myslalem ze mnie chuj strzeli, co Boruc byl przy pilce to od razu sie odzywal, niewazne czy spieprzyl czy mial dobra interwencje czy po prostu sobie stal to spiker i tak podkreslal ze to wlasnie on jest na boisku, dobra rozumiem facet jest z Wa-wy ale bez przesady
Zgadzam sie z Toba kolego,bo nie wiem gdzie u niektorych obiektywne 5,chyba ze oceniamy od 5 w gore!!!!Jedyny zawodnik ktory gral w miare przyzwoicie to Boruc(poza niektorymi wykopami pilki)i Zurawski przynajmniej biegal........I to na tyle Aha sorki wracalem po meczu do domu szedl ojciec z 6 letnim chlopczykiem i rozmawial komu dac premie za mecz uslyszalem ze Zurawskiemu dac ale nie za duzo reszcie nie dac nic,a jak zapytal sie o Karwana to POWIEDZIAL ZE POWINIEN ZAPLACIC ZA WYSTEP!!!!Takie male dziecko a zna sie na pilce.......
Odp: Polska - Albania - 29/05/2005 20:56
Nawet tacy Albańczycy są lepsi technicznie od naszych( ten ziomek co grał na prawej pomocy zaimponował mi jedną akcją jak przy linii skręcił Stolarczyka i jeszcze 2 naszych) lepiej wyprowadzali akcje środkiem szczególnie ten mały z 14 chyba Lala, doping na stadionie to dla mnie nieporozumienie (zawyjątkiem 11 i 12;p) podobnie jak gra naszych gwiazdeczek (brawo Karwan) jedyny Żurawski coś robił i Ślusarski próbował ale niezabardzo mu wychodziło. Myślę że nasza szanowna reprezentacja odwiedzi nasze piękne miasto ponownie dopiero wtedy jak listkiewicz nie bedzie prezesem PZPNu i + dla kibiców za fantazje;p dobra faza była
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758512615 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.