Kilka niespodzianek w pierwszych składach obu drużyn... Nie sądziłem, że zagrają u nas Matlak i Batata (choć przyznam, że to zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż Masternak i Bugaj). Nie spodziewałem się też Cantoro w I składzie Wisły, Licka wiele ryzykuje przed meczem z Legią... Nie będzie łatwo, spodziewałem się Kwieka w środku pola (wtedy byłoby nam dużo łatwiej opanować tą strefę), ale i tak typu nie zmieniam - 1:1
Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
No to dowiezli-nie wiem jak ich oceniac-w sumie mielismy troche szczescia-ale tez tego szczescia miala troche Wisla-w sumie pierwsza polowa konczy sie sprawiedliwym remisem-niepokojaca jest jednak nerwowosc portowcow i kilka glupich bledow dotad bardzo pewnej defensywy-Edi ma genialne zagrania pomieszane z beznadziejnymi-Bataty w sumie pilka szuka-szkodas,ze on nie potrafi tegto wykorzystac...
no niewiem czy az taka dobra ale pierwsze 10 minut podobalo mi sie, pozniej troche sie oslabilismy i wsila tez mogla pare sytuacji wykorzystac do strzelenia gola ale cale szczescie ze nie strzelila
zoabczymy co pokaze druga polowa
ps. Jun popieram cie batata za bugaja ,bo bati nci ciekawego niepokazal bugaj napewno cos by wykorzystal co mial batata
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758517893 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.