Odp: Górnik - Pogoń - 14/05/2005 17:50
Jeśli zagrają jak z Wisłą to jest szansa nawet na zwycięstwo, wydaje mi się że skład mimo kilku kontuzji nie jest najgorszy. Będzie dobrze !!!
Odp: Górnik - Pogoń - 14/05/2005 17:53
Celeban w pierwszym składzie, jestem bardzo zaskoczony - bądź co bądź Kasprak pokazywał się dotychczas z dobrej strony... Oby tylko nie oznaczało to stopniowego odstawiania "ludzi Panika" (Kasprak, Divecky)...
Stawiam na remis 2:2, a dzisiaj przyśniło mi się 2:3 - dość realistyczna wizja zresztą, w moim śnie przed meczem Pogoni oglądałem skróty Bundesligi (no i właśnie teraz oglądam je w realu...). Może się spełni?
Odp: Górnik Łęczna- Pogoń 0:0, trwa I połowa - 14/05/2005 18:06
3mam kciuki... a Legia wygrywała 0:2 bo bramkach Sagana a do przerwy jest 2:2... Sikora też strzelił 2... ehhh postawiłem frut w sts na Legiunie... oby sie obudzili. Dobrze, że Bugaj dzisiaj będzie miał szanse gry od początku
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758523499 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.