Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 17:41
Już za 2 godziny z małym hakiem zacznie sie mecz wszyscy forumowicze i nie tylko na stadion a nie ze przy piwku w cieplych kapciach w tv4 bedziecie ogladac wczoraj na Lechu bylo niby 20tys. a dzisiaj u nas moze byc ciekawie. Panika juz nie ma to moze Pietrzak da w koncu szanse Trałce i nie bedzie juz zalozen taktycznych cos czuje ze moze byc niespodzianka mila
|
100% PD
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 20:56
Po pierwszej polowie mam pozytywne uczucia Nasza pomoc gra calkiem niezle, Wisla sie gubi, tylko szkoda, ze mamy zerową skutecznosc Ale trzymam kciuki
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:11
jaaaaaaaaa-takich pare świetnych akcji było,że aż żal patrzeć,ze 0:0... qrcze...ale było b.dobrze Pogoń się spisała może wkońcu-po meczu z Wisłą Płock i w lidze zaczniemy zbierać pkt
|
Do boju MKS
|
|
|
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:23
Mecz naprawde mogl sie podobac, szybkie (nie zawsze skladne) akcje przewaznie ze strony Pogoni, Wisla nie grala nic, przyjechali chyba tylko po to zeby to 0:0 wybronic. Ze strony kibicowskiej rowniez bardzo fajnie wszystko wyszlo ; ) napisze wiecej jak mi rece odmarzna
|
|
|
|
|
|
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:28
MEczyk nawet, nawet ale doping w II połowie poprostu WYJEBANY, cały stadion się wreście bawił z Nami   : Oby tak było zawsze!
Ps. Wie ktoś kiedy będzie powtórka w polsacie sport Musze to jeszcze raz ogladnac i uslyszec[/b 
|
Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
|
|
|
|
|
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:31
No zajebisty mecz! Zajebiście zagrał Peskovic, chociaz nie miał dużo do roboty... Edi pokazał, że jest jednym z najlepszych piłkarzy w zespole, stwarzał piękne akcje i te strzały, brawo! Reszta drużyny grała bardzo dobry futbol, bez wyróżnień. Wielkie brawa.
Doping... Tak świetnego dopingu i zabawy nie było w Szczecinie bardzo dawno. Gardło mam całe starte, ale nie tylko ja ;-) Nareszcie ruszyły dupy inne sektory I NAWET zatańczyli z nami Brawa za fale... niezły efekt. Oprawa meczowa, szczególnie ta w 80 minucie, zajebista! Oby tak dalej MW. Patyk znów spisał się na medal. Podobało mi się jak mylił się w piosenkach i machał rękami Nice. Pozdro.
|
Szczecińska albo żadna!
|
|
|
|
|
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:35
no kurwa co by nie powiedziec: doping zajebisty dawno takiego nie bylo mecz troszke gorszy - mogli wygrac to tyle na teraz - jutro dalsza czesc wypowiedzi bedzie
a wlasnie: pozdrowienia dla ekipy z wolnojadącego autobusu na prawobrzeze  nie ma to jak pieszo autobus wyprzedzic dlugo tak jechaliscie chlopaki??:> czy dziadek przyspieszyl?? bo on przez koma na Santockiej gadal
|
100% PD
|
|
|
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:36
mecz byl dobry tylko sedzia do dupy Pogoń powinna zlozyc pismo do pzpn (o tym co wyprawiali ci sedziowie ) :[ tak mnie on wkurw** mam nadzieje ze za tydzien we wtorek wygramy i przejdziemy dalej
|
na zawsze w moim sercu POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:39
Wynik i styl gry napewno cieszy,ale w rewanżu to własnie Wisła jest w bardziej komfortowej sytuacji...
Na początku chciałbym wyróznić Ediego Andradine,ktory rozegrał znakomity mecz.
Jego niekonwencjonalne podania wiele razy stwarzaly sporo zamieszania pod bramka Majdana...w koncu sam Edi mogl przesadzic losy meczu,ale spudlowal w czystej sytuacji.
Poraz kolejny z dobrej strony pokazal sie Grzelak.Był czesto widoczny,aktywny, podawal,kiwał zdecydowanie zasluguje on na pochwalę ,ale myśle ze nie tylko Rafał i Edi.
Dzis naprawdę dobre spotkanie rozegral caly zespół.
Szkoda tylko,że ta nasza duża przewaga nie przełozyla sie na bramki jednak mimo wszystko jestem zadowolony z przebiegu gry..dawno nie widzialem tak dobrego meczu w wykonaniu Portowcow.
Za tydzień rewanż w Krakowie...do skladu Wisły wróci zapewne kilku pilkarzy m.in. Frankowski i tak łatwo nie bedzie...
''+'' za doping
Dobranoc!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|