Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock - opinie - 07/05/2005 18:11
Znów kopnął mnie zaszczyt oglądania meczu z czwartej trybuny, sektor 28 ale nie narzekam piwo za 2 zika, dostęp do netu, tylko kurwa monitor mi boisko zasłania Słucham ii czekam na bramki i ciekawe wstawki komentatora  
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock - opinie - 07/05/2005 19:26
Niestety na mecz isc nie moglem.Ale pojechalem pod stadion na roweze.Doping bardzo dobry szczegolnie po 2 bramce.Nawet pod trzema orlami bylo slychac bardzo dobrze Pogoń to my...
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie , bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS !!!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock - opinie - 07/05/2005 19:58
Nareszcie zwycięstwo!!! Trzeba się cieszyć, a nie narzekać i podejrzewać jakieś niecne zamiary typu przekupstwo. Drużyna ptencjał ma duży i tylko kwestią czasu było, kiedy to zaskoczy.
Pozdrowienia od fana Portowców z Wrocławia!!!
|
C' E' SOLO L' A.S. ROMA
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:19
Narazie napisze tylko ze Kazimierczak i Łabędzki na ławkę(najlepiej na ławkę w rezerwach) ---- kurwa to co oni grali to była parodia.....
Peskovic zajebisty mecz nie wliczając 2 niepewnych interwencji.
Panik.....co.....żegnamy za wprowadzenie Bataty (a nie np Trałki) to kurwa powinien dostać nagrode Darwina....
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:27
Gratulacje za 3 punkty dzisiejszego dnia i nagana za wystepy w ostatnich spotkaniach dawno niezagladalem co tam slychac i widze ze nienajciekawiej sie prezentuje.
P.S.
Pozdro z wietrznej i zimnej krainy deszczowcow
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
- 1