Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Trapen
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7500 dni

Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 11:10
Wprowadzam ten temat aby zobaczyc kogo nasza publicznosc chciala by zobaczyc na lawce trenerskiej druzyny gospodarzy przy ul.Twardowskiego...

Osobiscie zyczylbym sobie bezrobotnego Wdowczyka lub Janusza Wojcika. Kasa na ich pensje by sie znalazla. Po prostu wyrzucilibysmy Adriano itp. leszczy...

Czekam na opinie innych na ten temat...

Irriducibili
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 11:26
Dino Zoff

Pogon & Legia
Nwankwo
Kibic
Na forum od 7477 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 11:56
myśle , że tu jest odpowiedz : http://pogon.v.pl/teksty/tekst.phtml?677

Pozdro
Pogoń Brazylijska ! :P
pm53
Kibic
Na forum od 7789 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 12:03
A może jakiś Brazylijczyk ? :D

SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 12:11
Taaa... duet Pereira - Solari.

Mój faworyt to Libor Pala, zresztą powiedziałem dlaczego w innym temacie który jest bardzo podobny... co do typów fałki: Engel świetny taktyk i tworzy znakomitą atmosfere w zespole, charyzmatyczny strasznie, lubi jak się o nim mówi. Jednak kiedy on ostatnio prowadził zespół ligowy? Kasperczak? Nie rozśmieszajcie mnie. Wdowczyk lub Kubicki: to sa dobrzy kandydaci, długo grali za granicą... młodzi trenerzy z sukcesami. Szczególnie pierwszy to naprawdę młody i zdolny trener. A mi i tak się marzy Mario...

Obrazek gif wstawiony na forum
Borys
Kibic
Na forum od 8011 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 12:24
Przykład Panika pokazuje że stawianie na zagranicznych trenerów niekoniecznie jest dobrym rozwiązaniem.

Kasperczak - znakomity trener wysokiej klasy , nie wiem czy stać nas na niego
Engel - ostatnio zajmował się przez dłuższy czas sprawami organizacyjnymi , nie sądze aby był dobrym rozwiązaniem
Wdowczyk - Jeśli Ptak chce żeby Pogoń grała szybko,walecznie i widowiskową piłke to zatrudnienie Darka będzie najlepszym rozwiązaniem.
Kubicki - troche niedoceniany , młody niedoświadczony trener. Jednakże jak można porównywać obecną Legie trenowaną przez Jacka Zielińskiego do trenowanej przez Kubickiego. Jest moim drugim kandydatem po Wdowczyku.
Pietrzak - wielka niewiadoma. W niektórych klubach się sprawdził a w niektórych nie.Myśle że lepszy jako asystent trenera.

Napewno sporo trenerów szuka w tej chwili pracy. Jednakże wolałbym aby nowym trenerem został Polak, chyba ze znajdzie sie jakis klasowy trener zza granicy,bądz co bądz chyba nikt nie chce już takich wynalazków jak Panik...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Radzio
Kibic
Na forum od 7458 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 12:58
Zdecydowanie najlepszą kandydaturą jest Kasperczak, jednak chyba nikt rozsądny nie wierzy w jego przyjście do Pogoni.
Bardzo dobrym posunięciem byłoby zatrudnienie Wdowczyka, kasa z pewnością by się znalazła ( skoro znalazła się na różne eksperymenty :D ) Jednakże wydaje mi się że jesteśmy mało atrakcyjnym klubem jak na ambicje Wdowczyka a co za tym idzie najprawdopodobniej przejdzie po sezonie do Legii.
Jednak magia i siła pieniędzy potrafi czynić cuda, więc można by przystąpić z nim do negocjacji :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Qcu
Kibic
Na forum od 8289 dni

**

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 13:17
Krotko: Mario Kuras!!!!

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7920 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 13:39

Jay-J napisał:  
A mi i tak się marzy Mario...

Jay-J wszystko fajnie, ale Mario jest ze Szczecina, a wiadomo co się dzieje ze szczecińskimi akcentami w Pogoni za czasów Antoniego Ptaka, po prostu ich nie ma - i rozpisywać nadto się nie trzeba dlaczego.
Bełchatów raczej wejdzie do ekstraklasy więc tak, czy inaczej Kuras trafi do I ligi, czego mu życzę.
jednym słowem byłbym bardzo zaskoczony gdyby - po pierwsze był ewentualnym kandydatem - po drugie - gdyby Mario się zgodził. Kiedyś na pewno tu trafi.

barcish
Kibic
Na forum od 7801 dni

**

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 13:49
może warto byłoby na meczu z Petrą wywiesic flage Szacunek z twarza Maria... zapewne nic by to nie dało w sprawie przyjscia jego do Pogoni... ale podkurwiło by ptaka :)

POGOŃ SZCZECIN!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 13:56

Cobra_S napisał:  

Jay-J napisał:  
A mi i tak się marzy Mario...

Jay-J wszystko fajnie, ale Mario jest ze Szczecina, a wiadomo co się dzieje ze szczecińskimi akcentami w Pogoni za czasów Antoniego Ptaka, po prostu ich nie ma - i rozpisywać nadto się nie trzeba dlaczego.
Bełchatów raczej wejdzie do ekstraklasy więc tak, czy inaczej Kuras trafi do I ligi, czego mu życzę.
jednym słowem byłbym bardzo zaskoczony gdyby - po pierwsze był ewentualnym kandydatem - po drugie - gdyby Mario się zgodził. Kiedyś na pewno tu trafi.

Wiem że szans nie ma żadnych szczególnie że w Bełchatowie stworzył silny zespół, który pewnie będzie nas lał za rok jak nie spadniemy ;) Ja mu zawsze dobrze życzę i mam nadzieje że kiedyś tu wróci...

Obrazek gif wstawiony na forum
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 14:56
ja proponuje kasperczaka albo kurasa ale nawet nie ma na co na nich liczyc wezma tera brazylijczyka na trenera albo bedzie batata albo julcimar grajacym trenerem :boks3:

Daiman
Kibic
Na forum od 7635 dni

*

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 15:46
Myśle że po obejrzeniu wczorajszego meczu PSV i obejrzenia gry koreańczyków trenerem zostanie koreańczyk :D:D a jak nie to zaczna jeździć na zgrupowania do korei :P:P Tak na poważenie to albo Kuras albo Wdowczyk. Kasperczaka nie chce fakt że puchar UEFA zawojowal i wogóle ale później popełnił ogromny błąd zaczął sciągać tych samych zawodników i myślał że znów powalczy w UEFA a wszyscy wiemy jak było. Odpadli z diabolicznym Tibilisi :P

No Pain, No Glory
AMS
Kibic
Na forum od 7555 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 16:35
Dla mnie to moze byc nawet sprzataczka klubowa byle Pogon zaczela grac skutecznie i widowiskowo dla nas wszystkich kibicow
pozdro

A ja i tak wierzyc nie przestane...
jns
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 17:07
Najchętniej widzialbym na stanowisku trenera w naszym zespole Darka Wdowczyka.
Jest to młody,dobry trener i juz z sukcesami.
Pozostali kandydaci to Engel,Kubicki oraz Kasperczak,ale co do tego ostatniego to na niego nas chyba nie stać.Poza tym nie wiem czy w ogole trener Kasperczak przyjaby naszą ofertę...

F G
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 22:36
Wojtek Tomasiewicz radzi sobie w tym fachu - moj absolutny nr 1

proX
Kibic
Na forum od 7579 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 06/05/2005 11:02
ja bym chcial na lawce Pogoni widziec od 1 lipca Dariusza Wdowczyka. Panik napewno nie spadnie a to dzieki temu ze w Wodzislawiu jest F.Smuda wiec o pozostanie w lidze bym byl spokojny ale styl ktory prezetuje Panik... a co do Wdowczyka zawsze podobal mi sie styl gry druzyn ktore prowadzil moze w koncu ktos pokaze naszym pilkaza a w szczegolnosci obronca jak twardo trzeba grac :P.

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 06/05/2005 11:24
tak- Dareeek Wdowczyk lub ewent. Jurek Engel :D:D:D

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Pit.
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 06/05/2005 15:07
troche wątpie w to, że Wdowczyk chciałby u nas pracować. Engel wogóle chyba nie wchodzi w gre, on teraz bawi się w Polonii i jako ekspert w TV. A pensja dla każdego z tych dwóch panów (a w szczególności dla Engela) byłaby wtedy chyba większa niż całego składu razem wziętego...
Realnie to Jerzy Wyrobek.
W sferze marzeń Mario Kuras...:)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
SamAxe
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 06/05/2005 15:14
a ja bym chciał zobaczyć u nas Kubickiego ;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758467248 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005