Osobiscie zyczylbym sobie bezrobotnego Wdowczyka lub Janusza Wojcika. Kasa na ich pensje by sie znalazla. Po prostu wyrzucilibysmy Adriano itp. leszczy...
Mój faworyt to Libor Pala, zresztą powiedziałem dlaczego w innym temacie który jest bardzo podobny... co do typów fałki: Engel świetny taktyk i tworzy znakomitą atmosfere w zespole, charyzmatyczny strasznie, lubi jak się o nim mówi. Jednak kiedy on ostatnio prowadził zespół ligowy? Kasperczak? Nie rozśmieszajcie mnie. Wdowczyk lub Kubicki: to sa dobrzy kandydaci, długo grali za granicą... młodzi trenerzy z sukcesami. Szczególnie pierwszy to naprawdę młody i zdolny trener. A mi i tak się marzy Mario...
Kasperczak - znakomity trener wysokiej klasy , nie wiem czy stać nas na niego
Engel - ostatnio zajmował się przez dłuższy czas sprawami organizacyjnymi , nie sądze aby był dobrym rozwiązaniem
Wdowczyk - Jeśli Ptak chce żeby Pogoń grała szybko,walecznie i widowiskową piłke to zatrudnienie Darka będzie najlepszym rozwiązaniem.
Kubicki - troche niedoceniany , młody niedoświadczony trener. Jednakże jak można porównywać obecną Legie trenowaną przez Jacka Zielińskiego do trenowanej przez Kubickiego. Jest moim drugim kandydatem po Wdowczyku.
Pietrzak - wielka niewiadoma. W niektórych klubach się sprawdził a w niektórych nie.Myśle że lepszy jako asystent trenera.
Napewno sporo trenerów szuka w tej chwili pracy. Jednakże wolałbym aby nowym trenerem został Polak, chyba ze znajdzie sie jakis klasowy trener zza granicy,bądz co bądz chyba nikt nie chce już takich wynalazków jak Panik...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 12:58
Zdecydowanie najlepszą kandydaturą jest Kasperczak, jednak chyba nikt rozsądny nie wierzy w jego przyjście do Pogoni.
Bardzo dobrym posunięciem byłoby zatrudnienie Wdowczyka, kasa z pewnością by się znalazła ( skoro znalazła się na różne eksperymenty ) Jednakże wydaje mi się że jesteśmy mało atrakcyjnym klubem jak na ambicje Wdowczyka a co za tym idzie najprawdopodobniej przejdzie po sezonie do Legii.
Jednak magia i siła pieniędzy potrafi czynić cuda, więc można by przystąpić z nim do negocjacji
Jay-J wszystko fajnie, ale Mario jest ze Szczecina, a wiadomo co się dzieje ze szczecińskimi akcentami w Pogoni za czasów Antoniego Ptaka, po prostu ich nie ma - i rozpisywać nadto się nie trzeba dlaczego.
Bełchatów raczej wejdzie do ekstraklasy więc tak, czy inaczej Kuras trafi do I ligi, czego mu życzę.
jednym słowem byłbym bardzo zaskoczony gdyby - po pierwsze był ewentualnym kandydatem - po drugie - gdyby Mario się zgodził. Kiedyś na pewno tu trafi.
Wiem że szans nie ma żadnych szczególnie że w Bełchatowie stworzył silny zespół, który pewnie będzie nas lał za rok jak nie spadniemy Ja mu zawsze dobrze życzę i mam nadzieje że kiedyś tu wróci...
Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 15:46
Myśle że po obejrzeniu wczorajszego meczu PSV i obejrzenia gry koreańczyków trenerem zostanie koreańczyk a jak nie to zaczna jeździć na zgrupowania do korei Tak na poważenie to albo Kuras albo Wdowczyk. Kasperczaka nie chce fakt że puchar UEFA zawojowal i wogóle ale później popełnił ogromny błąd zaczął sciągać tych samych zawodników i myślał że znów powalczy w UEFA a wszyscy wiemy jak było. Odpadli z diabolicznym Tibilisi
Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 05/05/2005 17:07
Najchętniej widzialbym na stanowisku trenera w naszym zespole Darka Wdowczyka.
Jest to młody,dobry trener i juz z sukcesami.
Pozostali kandydaci to Engel,Kubicki oraz Kasperczak,ale co do tego ostatniego to na niego nas chyba nie stać.Poza tym nie wiem czy w ogole trener Kasperczak przyjaby naszą ofertę...
Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 06/05/2005 11:02
ja bym chcial na lawce Pogoni widziec od 1 lipca Dariusza Wdowczyka. Panik napewno nie spadnie a to dzieki temu ze w Wodzislawiu jest F.Smuda wiec o pozostanie w lidze bym byl spokojny ale styl ktory prezetuje Panik... a co do Wdowczyka zawsze podobal mi sie styl gry druzyn ktore prowadzil moze w koncu ktos pokaze naszym pilkaza a w szczegolnosci obronca jak twardo trzeba grac .
Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 06/05/2005 15:07
troche wątpie w to, że Wdowczyk chciałby u nas pracować. Engel wogóle chyba nie wchodzi w gre, on teraz bawi się w Polonii i jako ekspert w TV. A pensja dla każdego z tych dwóch panów (a w szczególności dla Engela) byłaby wtedy chyba większa niż całego składu razem wziętego...
Realnie to Jerzy Wyrobek.
W sferze marzeń Mario Kuras...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758467248 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.