Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 23/04/2005 22:21
Żenujące staje się jak musimy oglądać NASZĄ POGOŃ tak tragicznie rozgrywającą mecze. Nie idzie tego oglądać. Drużyna ma potencjał. Udawadnia to grając w każdym meczu 15 minut, super futbol, aż same ręce składają się do braw. I po efektownej grze kicha totalna. Cofnięci zawodnicy czekający aż wróg strzeli im bramkę. Tak nie można ustawiać drużyny. Jak trener Panik dalej będzie tak ustawiał nasz zespół to niedługo czeka nas II liga. Nie daj BÓG. Chyba należy więc zmienić czeski system szkolenia (czeski film), w którym nie wiadomo o co chodzi. A nam naprawdę potrzebne są cholernie punkty.
Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 23/04/2005 22:25
Absolutnie się zgadzam ale Panik ma bardzo duzy kredyt zaufania u panów Ptaków. Którzy go raczej nie zwolnią przed zakończeniem rozgrywek. Myślę że dopiero w czerwcu pożegnamy super trenera z Czech i dopiero wtedy Pogoń zacznie grać bo teraz to co oni wyprawiają to ciężko nazwać piłką nożną. Miejmy nadzieję że się utrzymamy bo w barażach różnie bywa...............
Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 23/04/2005 22:51
no ale już bez przesdy z tą 2 ligą ! ogrywamy prawie mistrza polski na ich stadionie wygywamy z Groclinem, wsztsct mówią ze przypadkiem no to niech sobie przypomną mecze z Cracovią Wisła Górnikiem Legia (poprzednia runda) też były przypadkowe bo powinny być wygrane, ale trudno, do 2 ligi nie spadniemy , Andradina dojdzie do formy z Batatą i Milarem to moęzbymy być naprawde świtnni co ciągle powtarzam ale moze się myle
Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 23/04/2005 22:57
Panik przed dzisiejszym meczem miał u mnie resztki kredytu zaufania, jakim obdarzyłem go przed sezonem.
Po dzisiejszym meczu kredyt się wyczerpał, mam nadzieję że Ptak pójdzie po rozum do głowy i jak najszybciej przepędzi tego człowieka na cztery wiatry.
A jakby tego było mało, krew mnie zalała gdy przeczytałem wypowiedź Panika z pomeczowej konferencji prasowej:
Co proszę Jarczyk i Duda są wyśmiewani przez własnych kibiców, to jedni z najgorszych defensorów w polskiej lidze. Stokowiec jest solidny, ale NIC poza tym. Jeżeli oni są "mocni", to ja kurwa wysiadam...
O kurwa... Skoro Panik o tym wie, to dlaczego stosuje taką taktykę?? A może dopiero dzisiaj dowiedział się, w jakim stanie jest nasza murawa?
Dzisiejsze tłumaczenie tego remisu przelało czarę goryczy, takie pierdolenie głupot dyskwalifikuje tego człowieka jako trenera.
Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 23/04/2005 23:59
A ja chcialbym sie dowiedziec dlaczego Panik czeka zawsze ze zmianami?? Zauwazylem to juz na dwoch poprzednich meczach, ale dzis bylo to ewidentne. Pierwsza zmiana w naszej druzynie odbyla sie kolo 60 minuty i od razu wprowadzilo to ozywienie w grze. "ciut" zawodzili dzisiaj Labedzki oraz Kuchar i zamiast w 65 minucie dac szanse zmiennikowi Panik czekal... i czekal... az nam dowalili gola... i dopiero zmiana. A trzecia zmiana nie wykorzystana. Dla porowanania, Polonia strzelila gola po 3 zmianach.
Tydzien temu w Krakowie, Panik wykonal pierwsza zmiane, gdy juz Wisla wykorzystala wszystkie 3!! a z ostatnia zmiana czekal na 90 minute. efekty widzielismy. koncowka to ataki Wisly na zmeczona Pogon. brakowal swiezosci, brakowalo tego jednego, swiezego zawodnika.
btw. czemu nie grywaja Tralka i Masternak?? (retoryczne pytanie)
A Wdowczyk dalej bez pracy...
Tak na poważnie to żekomo Panik całą uwage pokłada w taktyce którą zresztą sobie chwali. Ok , stosujmy dalej te jego założenia taktyczne a niech nikt się nie zdziwi jak za dwa miesiące obudzimy się w drugiej lidze.
A tymczasem Darek Wdowczyk,Jurek Engel i Henio Kasperczak są bezrobotni...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Sluszne argumenty Mike mi tez sie te "nie wykorzystywanie zmian" rzucilo w oczy i naprawde nie potrafie zrozumiec dlaczego nie wprowadzil na boisko Tralki ktory wlasnie w takich meczach powinien sie ogrywac chociaz przez 20 minut napewno bylby lepszy niz Labedzki lub Kucharz...
Dla mnie zdecydowanie Panik OUT jesli juz chcial wczoraj bronic tego 1-0 to mog chociaz wprowadzic jakis graczy defensywnych ....
co do kwesti Masternaka to tutaj akurat Panik ma racje po pierwsze z tego co widac w rezerwach to Master gra dosc przecietnie a po ie przeciez do gry Magdonia i Julcimara nie mozna miec wiekszych pretensji!
Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 24/04/2005 10:59
Tak sobie pomyślałem.(kolejny prcedens)Jakby Pogoń przegrywała mecze, i skończyła sezon jedną pozycję nad miejscem barażowym, albo jakbyśmy utrzymali się w I lidzepo barażach to wtedy Ptak mógłby zwolnić Panika, i tak ten sezon jest stracony. TYlko nie wiem czy po sezonie nie będzie za późno np. na Wdowczyka, a po drugie to mało prawdopodobne żeby Ptak zwolnił Panika ze względu na kontrakt MAmy się męczyć z taką grą Naszej Pogoni za czasów Panika Już wolałem Pogoń przegrywającą ale walczącą i z charakterem, grającą radosny futbol, nie zawsze im to wychodziło ale przynajmniej po zdobyciu bramki nie cofali się, chcieli dobić przeciwnika a teraz Strzelić na 1:0 i bronić się do końca
PANIK OUT
Ps. Mam nadzieję że, zwolnienie CZecha u Nas, da taki sam efekt a może i jeszcze lepszy jak po zwolnieniu CZecha w Górniku. Górnik już jest 7 ma 26 punktów.
Ps. Szykujemy białe chusteczki na następny mecz
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 24 kwietnia 2005, 11:13 [1 raz(y)]
i gdzie, na pasiastą gęś, jest nasz najlepszy atak w Polsce??:[ mielismy grac 3 napastnikami a tu chuj!! 1 napastnik gra taki rasowy. a Panik na chama stawia na Kuchara zamiast dac szanse innym zawodnikom np. Trałce. i ja bym Adriano jeszcze szanse dal. a co do zmian to ja to tez zauwazylem i mnie to wkurwia strasznie...
Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 24/04/2005 13:57
to na następny mecz białe chusteczki i śpiewamy PANIK OUT moim zdaniem to Panik powinien zająć sie czymś innym niż trenowanie bo do tego się nie nadaje a wkurwiające jest jak jest jakiś negatywny wynik albo mecz który był do wygrania a padł remis to zwala na wszystko co się da tak jak wczoraj że niby boisko jest do dupy
ale ja nie mam pretensji do ich gry, tylko, ze fakt pozostaje faktem, iz obaj graja non-stop po 90 minut. a kazdy czlowiek po 90 minutch gry ma prawo byc zmeczonym. czasami warto wstawic wypoczetego obronce przeciwko podmeczonemu napastnikowi druzyny przeciwnej. no ale my to wiemy, polscy trenerzy wiedza, tylko jakos nasz Czech, Panik nie kojarzy tego faktu.
pzdr
Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 24/04/2005 17:57
Sranik-Panik Wg niego cala taktyka opiera sie na strzeleniu bramki i bronieniu wyniku. W ogole z niego taki trener jak z koziej dupy trabka. Czy on nie widzial ile Labedzki mial strat?? On powinien zostac zmieniony po 1 polowie. W ostatnim meczu nasz treneiro wyroznil sie jedynie srednio udanym wolejem w trybuny
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758523495 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.