Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 20:26
Panik WYPIERDALAJ!!!!! I połowa żenująca, w II tylko 15 min dobrych, ja nie wiem jak nie mozna strzelić gola bedąc 5-6 metrów od bramki. Zremisowaliśmy wygrany mecz, Łabędzki i Kuchar fatalnie grali w środku. Druzyna gra zupelnie bez sensu, cały czas te idiotyczne długie piłki. W II polowie zagrali pare prostopadłych podań i odrazu mecz sie rozkrecił. Ale od 65-70 minut staneli, nie wiem czy kondycyjnie siedli czy panik nakazał grac defensywnie. Ogólnie z Panika taki trener i taktyk jak ze świni kosmonauta. Huj mu w dupe, im szybciej go wyjebią tym lepiej.
p.s. Sorry za bluzgi ale juz dawno nie byłem tak wsciekły po meczu - mam juz dość takiej gry w ich wykonaniu - ani obrona nie gra , ani atak, nic sie nie klei.
Ostatnio edytowany przez: TommyBoy, 23 kwietnia 2005, 20:33 [1 raz(y)]
HAHAHA Ogladales wogle mecz? Najgorszy na boisku Bugaj byl wlasnie! I dobrze ze wszedl Edi bo z Diveckim robili dobra gre z przodu i poki Labedzki z Kucharem z tylu ich wspomagali to mielismy przewage. Ogolnie Edi dobrze, jak nabierze sil to moze naprawde pomieszac troche. Szkoda tylko ze Bugaj gral piach...:/
Nie wiem co ty chcesz akurat od Ediego?! Bugaj nie mial dzis najlepszego dnia i dlatego zostal zmieniony. Moim zdaniem Edi zagrał od niego duzo lepiej. Powiedz mi lepiej co dziś wyczyniała "czeska Kucharka"?Łabędzki tez sie za bardzo nie popisał, do tego sędzi drukarz - no i przy wspaniałej taktyce Panika mamy remis.
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 20:35
Straszna dolina. Pogon przez caly mecz przewazala i widac bylo ze sa duzo lepsi od miernej Polonii, ktora w calym meczu miala moze ze 2 straly na bramke Peskovica. 1 polowa strasznie nudna, Pogon bez pomyslu na gre grala po prostu slabo Polonia na szczescie jeszcze gorzej, Pogon miala pare sytuacji ktorych nie wykorzystala - teraz siedze zmarzniety i raczej nie moge sobie zadnej przypomniec. Na uwage zasluguje bardzo dobry doping w 1 polowie (tzn. doping mlyna bo reszta siedziala cicho jak mysz pod miotla, siedzialem na 7 i kiedy probowalem cos spiewac to inni jakos tak dziwnie na mnie spogladali. Inna sprawa, na jaki chuj kurwa tyle tych serpentyn na 12 dajecie? dobra ladnie wyglada ale powiedzcie na jaki chuj rzucac przed meczem? zeby sie rozgrzac czy co?! W drugiej polowie doping slaby, straszna zamula z tym ,, do boju mks ", za to gra Portowcow naprawde dobra, na samym poczatku ladna akcja i bramka Grzelaka, pozniej wydawaloby sie ze Pogon kontroluje przebieg meczu i nastepne bramki to kwerstia czasu, prawda Pogon miala przewage i to duza, ale nie potrafila tego uwienczyc bramka (jak kurwa nie mozna z 1 m do bramki trafic do ja nie wiem - Parzy). Pilkarze popisywali sie sztuczkami technicznymi, jednym wychodzilo (Edi, Grzelak) innym nie (Divecki, Kuchar). No i nadchodzi 80 min i brama dla polonii, obroncy Pogoni totalnie zaspali i Kosmalski dopelnil formanosc i z 6 m mocno uderzyl z glowki. Do konca Pogon probowala cos zrobic, ale te ataki byly strasznie anemiczne i bez pomyslu. Na uwage zasluguje tez tragiczna praca glownego sedziego i pare decyzji sedziow bocznych. Po jednej z idiotycznych decyzji sedziego bocznego Panik wyrwal sie z lawki, podbiegl do sedziego i zaczal mu chyba zwymyslac (siedzialem daleko nie wiem dokladnie) a po chwili kiedy ktos zle kopnal na aut, Panik z woleja przypakowal w gore xD, ogolem mecz dziwny znowu Pogon kontroluje przebieg spotkania, ma sytuacje a 3 pkt nie zdobywa, tak kurwa nie mozna tracic pkt na wlasnym boisku!. Poszczegolni pilkarze :
Peskovic 3 - prawie zero pracy, jak mial sie wykazac to sie nie wykazal, tragiczna gra nogami, ten pilkarz nie umie kopac
Julcimar 4 - czyscil pole, ale te jego tragiczne wykopy i podania wolaly o pomste do nieba
Magdon 5 - wygrywal pojedynki glowkowe, ale strasznie wolno gral
Michalski 5 - walczyl, biegal ale nic z tego nie wynikalo
Matlak 4 - probowal ciagnac gre, ale dzisiaj na lewej stronie rzadzil jeden pilkarz
Grzelak 9 - swietny mecz tego zawodnika, swietnie przetrzymywal pilke, swietnie dryblowal, swietnie podawal, strzelil brame - super
Kuchar 2 - tragedia, co ten zawodnik robi w szkole, strasznie malo zwrotny brak pomyslu na gre, slabo technicznie
Labedzki 2 - pomimo ze lubie tego zawodnika to dzisiaj rozegral tragiczny mecz, tak sobie liczylem i liczylem i wyszlo ze 6 pilek kopnal w 2 polowie i 6 pilek do przeciwnika na aut lub na hurra - brak jakiegokolwiek pomyslu na gre - DNO
Bugaj 6 - duzo biegal, probowal pociagnac gre, raczej dzisiaj nic z tego nie wynikalo
Divecki 4 - dzisiaj bardzo slabo, probowal jakichs sztuczek technicznych, ktore raczej mu nie wychodzily, tylko sie rozpychal
Batata 0 - D N O, pilkarz wogole nie przygotowany do sezonu nie wiem co Panik wyprawia wpuszczajac go na boisko, gdzie jest Trałka?!
EDI 8 - pierwszy mecz ktory zagral w normalnych warunkach i widac ze jest bardzo dobrym pilkarzem, swietny technicznie (wszystko mu wychodzilo) potrafi przetrzymac pilke i podac na daleka odlegosc
Od samego poczatku mialem zle przeczucie co do tego trenenera, przychylam sie do opinii zeby go jak naszybciej usunac, druzyna ma potencjal i bardzo dobrych graczy, ale taktyka jest po prostu mierna!
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 20:35
wlasnoe wrocilem z meczu chcialem powiedziec tylko to :
1) doping w pierwszej polowie zajebisty!!!!!!!!
2)doping w drugiej polowie do dupy
3)sedzia glupi huj i sprzedawczyk
4)powrot tramwajem po meczu w strone krzekowa zajebisty !!!!!!!!!! pozdro dla wszystkich jadzacych i motorniczego !!!!!!!!!!!! TANCZYMY LABADA LABADA LABADA TANCZYMY LABADA MALEGO WALCZYKA HEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 20:43
Poprostu w pierwszej polowie jak to zazwyczaj bywa ostatnio na meczach Pogoni gra byla tragiczna, a czemu tak jest to oczywiscie odpowiedz jest prosta brak umiejetnosci bo bronic sie i wyjsc z kontry to prawie kazda druzyna potrafi i bylo widac ze w kontrach np w Krakowie ze to potrafia, druga polowa juz troche lepsza w wykonanu Portowcow lecz i tak nie byla to porywajaca gra... a jesli chodzi o sedziowanie to bylo zenujace za takie cos powinnien zostac usuniety z pozycji arbitra pierszoligowego.
A jesli chodzi o doping w 1 polowie byl bardzo dobry...w drugiej niestety gorzej ale ogolnie bylo dobrze pod tym wzgledem.
Pozdro!
POGOŃ TO MY...
Ostatnio edytowany przez: Matek., 23 kwietnia 2005, 20:51 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 20:47
Doping w przekroju całego meczu wydaje mi się że najlepszy w sezonie (licząc tylko sektory 11, 12)
Sędzia robił wszystko żeby Pogoń tego meczu nie wygrała i udało mu się to.
Poraz kolejny Pogoń straciła bramke i trybuny zaczeły nagle pustoszeć.
Na koniec dodam tylko
Działacze działacze wstydźcie sie
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758533201 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.