Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin - Groclin Grodzisk Wlkp 1:0 - 09/04/2005 20:32
Super !! 3 pkt u nas !! ...
Co do samego meczu -- D N O. Jesli chodzi o gre Groclinu, haha to oni chca do pucharow, chuja ani jednej akcji czystej nie mieli ktora byla naprawde zagrozeniem bramki Peskovica (no poza ta kopanina w ostatnich 2 minutach). Co do gry Pogoni, omg co to bylo 0 skladnych akcji, 0 pomyslu na gre, 0 ambicji (poza paroma zawodnikami), w 2 polowie kiedy grali w przewadze jednego zawodnika nie pokazali nic, 0 , moze jedna akcja skladna zakonczona strzalem, PANIK co ty robisz na treningach?!
Sedzia tragiczny, gwizdal kazde stykniecie sie pilkarzy, zwykle na nasza niekorzysc.
Jedyny plus to akcja ze zniczami i oddanie holdu Papiezowi (chociaz ten hymn w koncowce to nie wiem po co : /). Aha jeszcze jedno, bardzo dobrze ze wygwizdalismy/cie tego Poledice, marny, straszny nie mam slow zeby opisac jego gre - wypierdolic go jak najszybciej. Bardzo dobra zmiana gdy wszedl Grzelak, pare naprawde ladnych zwodow i akcji, i Parzy duzo walki jak zwykle, Batata biegal ale nic z tego nie wynikalo nie widzialem go chyba ani razu przy pilce na dluzej niz 5 s.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin - Groclin Grodzisk Wlkp 1:0 - 09/04/2005 20:46
Nieudolna (czyt.beznadziejna) gra Polendwicy przyprawiała mnie o drgawki uhhh!
W drużynie jeden wielki chaos.Nie wyszedl ten mecz pod wzgledem gry,ale licza sie punkty.
Chyle czoła w stronę Grzesia Matlaka,ktory zapieprzał tam chyba za Wszystkich.Równie ofiarnie jak On grał Krzysiu Michalski.
Szkoda niewykorzystanej sytuacji z pierwszej połowy...
Po zakonczeniu meczu wszyscy pilkarze odwalili kawal dobrej roboty-piekna postawa Chłopaki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin - Groclin Grodzisk Wlkp 1:0 - 09/04/2005 20:58
Sam mecz był strasznie nudny i prawie nic się nie działo. Dobry strzał Magdonia i w drugiej połowie jedna akcja. Wyróżnia się Divecky, nieźle grał Kuchar i Matlak. Fatalnie Poledica, Kaźmierczak.
Co do reszty to Naprawde pierwsze 5 minut dopingu w drugiej połowie to najlepsze 5 minut od meczu z Craxą w drugiej lidze. Później już słabiej ale ogólnie na +
Myśle że niezłym pomysłem było by jakieś chwilowe przeniesienie piekła(lub kilku osób do ogarniania) na 1 i 2 sektor bo wtedy odrazu kryta śpiewa.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin - Groclin Grodzisk Wlkp 1:0 - 09/04/2005 20:59
Bramka samobojcza. Milar nic przy niej nie mial do powiedzenia. Machnal tylko reka probujac ja tracic bo pilka leciala za wysoko.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|