"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
fan57 traktuje Twój wpis jako formę niesmacznego żartu i nie będę tego komentował
nie martw się jeśli już do tego dojdzie z pewnością Florian Krygier jako najbardziej zainteresowany wyrazi na to zgode lub nie
Cobra_S nie denerwuj się, ja próbuję tylko zainsynuować iż nie jest powiedziane że pan Florian będzie do końca zadowolony z takiego wizerunku.
Oczywiście poczekamy i przekonamy się jak będzie!
Jeżeli traktujesz to jako niesmaczny żart, to powiem Ci że nie o to mi chodziło, choć tak faktycznie mogło to zabrzmieć tak jak to określiłeś.
Jednak mam prawo jako 35-cio letni kibic i wielbiciel pana Floriana Krygiera wyrażić pewną wątpliwość, prawda?
Odp: Wygląd czwartej trybuny - pomysły - 18/01/2005 18:48
Jestem 1000 razy na "TAK" ze względu, iż wiadomo co dla nas kibiców Szczecińskiej Pogoni znaczy Pan Florian. Dołączyłbym pod tym wizerunkiem jakiś napis, żeby jeszcze bardziej wiedział ile On znaczy dla nas i dla Pogoni i ile My znaczymy dla Pana Floriana.
Odp: Wygląd czwartej trybuny - pomysły - 18/01/2005 18:57
Pomysł uważamza bardzo dobry
A 4 trybuna ma byc taka jak na LEchu czyli takjakby 2 pietrowa Bo jezeli tak to trudno byłoby zmiescić na jednym piętrze wizerunek Pana Floriana a na 2 piętrach nie wiem czy wizerunek da sie zrobic i z jakim skutkiem bedzie go widac. Napewno nie bedzie wygladac jak na tym zdjeciu w newsie. Co Wy na to
Odp: Wygląd czwartej trybuny - pomysły - 18/01/2005 19:33
pomysl zajefajny ale .... jak wiemy p.antoni p. -nic co z wiazane z POGONIA ! ! !(niwiem co on ma do tego ale taka prawda) jak by wyszlo to zawsze bym kupywal tam iejsce hehehe
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758587575 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.