Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Moskalewicz ma odejść czy nie !?! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lexus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7843 dni

Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 11:58
W przeglądzie sportowym napisano: Sobotni mecz Pogoni Szczecin z Odrą Wodzisław może być ostatnim ligowym występem Olgierda Moskalewicza w zespole "Portowców"!!! Wydaje mi się że powinien zostać może tyle bramek już nie strzela ale za to dużo piłek dogrywa i z jego podań pada dużo bramek.Jest dobry zawodnikiem,doświadczonym oraz umie naszą drużyne zmobilizować do walki! Lepiej żeby został!

Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
P.
Do końca!
Na forum od 8010 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 14:21
Pierwsza moja wypowiedz w temacie plkarskim,ale kwestia wyglada tak:
MOSKALEWICZ MUSI ZOSTAC....jest jednym z nielicznych Pogoniarzy i bez niego ta druzyna moze starcic charakter

Sami przeciw wszystkim!!!
Matek.
Kibic
Na forum od 8496 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 14:58

Patyk84 napisał:  
Pierwsza moja wypowiedz w temacie plkarskim,ale kwestia wyglada tak:
MOSKALEWICZ MUSI ZOSTAC....jest jednym z nielicznych Pogoniarzy i bez niego ta druzyna moze starcic charakter

Zgadzam sie Olo musi zostac nie ma innej mozliwosci:) moze nie jest w za wysokiej formie ale jednak ma swoj charakter.

Pogoń To My!
Gucio
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 15:04
Olo musi zostać chodź kto wie co przyjdzie naszym działaczą do głowy :/

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7702 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 15:11
Ja jestem za tym zeby został bo, nieważne czy w formie czy nie to zawsze walczy do upadłego a nie tak jak inni piłkarze. Na meczu ze Switem może jakoś wyrazimy naszą myśl w postaci transparentu lub może bardzo głośny doping dla Ola czy cos w tym stylu.
Pozdro all

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Boberek
Kibic
Na forum od 8160 dni

**

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 15:21
nie no krew mnie zalewa jak slysze o tym ze Olo mialby odejsc...nie wyobrazam sobie tego zeby jeden z nielicznych szczecinskich akcentow odszedl....po raz kolejny powtarzam i niech to sobie Zarzad przeczyta : WARA od Moskalewicza!!!!!!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
ManU
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 15:34
Nie - wogule kto takie bzdury wymysla (dziennikarze czy zarząd???) Diabeł
No wlasnie się dowiedzielismy..........Co ten Antek pieprzy Diabeł

Ostatnio edytowany przez: ManU, 18 listopada 2004, 15:45 [1 raz(y)]

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7905 dni

*

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 15:37
Zostawcie Moskalewicza w spokoju! beisbol

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7701 dni

*

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 15:42
Pomijając już czynniki pozasportowe (prawdziwy "Pogoniarz") to przecież Olo jest jednym z lepszych, bardzo równo grających zawodników. Skąd więc pomysł o odejściu? Czy ktoś normalny, mający na uwadze sukcesy drużyny pozbywa się jednego z najlepszych graczy? Chyba, że w grę wchodzą inne powody. Ale mam ndzieję, że dobro zespołu przeważy nad wszystkim i Olo zostanie.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7649 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 15:45
Chyba komus sie w glowie poprzewracalo!!!!!!!!!OLO MUSI ZOSTAC!!!!!!!!!I co z tego ze nie strzela bramek ale jest waleczny i gra do konca a po za tym ma duzy wklad w nas zespol.

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 15:49
A powiem tak(krótko) Moskalewicz gra słabo i wg mnie blokuje szanse gry młodszym (Polakom) ponadto jest już wypalony.

Jay-J
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 15:52
Kolejnego szczecininanina chcą nam zabrać!?! Olo jest kapitanem i jednym z ważniejszych ogniw zespołu. Ja wiem że pan Ptak wolałby łodzianinów w całej pierwszej 11... trzeba jakoś zareogować bo nie zostanie nikt z kim można by było się utożsamiać...

Obrazek gif wstawiony na forum
Drk
Kibic
Na forum od 7622 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 15:53
spiew Tez sie niewypowiadam w kwestiach piłkarskich ale jak przeczytalem tego newsa to az sie zdenerwowalem!!! Podejzewam ze to poczatki konca:( - zebym sie mylil - ale Ptaszysko cos szykuje!!! beisbol Olo i Matlak maja zostac!!! Niech sobie sprzedaje Brazylijczykow i Terleckiego! Kto wymyslil taki kontrakt dla Moskalewicza?? Ptak!!! To co on ku..a teraz chce od Ola? Olo gra teraz na pomocy to jak ma strzelac bramki? spiew Pogoń to MY !!! a nie Ptak !!! spiew

Macias
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 15:58
Nie rozumiem Ptaka...Jeśli chce żeby klub zespół miał charakter to podstawą budowania zespołu muszą być ci ,,Szczecinianie'' , którzy zawsze krzykną na kolegów, poprawią atmosferę w szatni......a tak pozatym to OLO to jest nasz kapitan!!

Paulvanday
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 15:59
pomimo tego ze jest napastnikiem to praktycznie gra za milarem lub bugajem wiec to mu napewno utrudnia sprawe chlop walczy na boisku i za to ma szacunek decyzje jednak podejmie zarzad a jak dlamnie to powinien zostac

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
Zieny
Kibic
Na forum od 7827 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 16:00
moim zdaniem Olo musi zostac nie gra jakos nadzwyczajnie,ale jak
grzelak jest w slabei formie to chyba tylko on go moze na lewej stronie zastapic

Łobez zawsze z Pogonią
crls
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 16:04
nie strzela bramek,ale gra na pomocy a nie z przodu. Zreszta nawet jak gral na szpicy pare meczow, to co on moze sam zdzialac

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7905 dni

*

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 16:05

Graciano napisał:  
A powiem tak(krótko) Moskalewicz gra słabo i wg mnie blokuje szanse gry młodszym (Polakom) ponadto jest już wypalony.

Powiedział co wiedział i umarł na łupierz :D:D:D

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 16:07
wg mnie Olo i Matlak to dawaj najwazniejsi zawodnicy druzyny jesli chodzi o charakter! Oni naprawde sie zajebiscie staraja... ale Ptak chyba woli swoich grubaskow (czyt. terlecki, julcimar, silvera)...

Przemek
Kibic
Na forum od 7998 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 16:07
Tak zasłużony dla Szczecina zawodnik musi zostac !!

PS
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758624686 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.09 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005