Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 30/10/2004 20:20
kurwa mac! Nie wiem czy pisze do Ciebie czy do Gumisia!
a !Doszlo!A skad ja mam to do cholery wiedziec!Jestem tu pierwszy raz przeciez!przepraszam wszystkich!Nie wiedzialam,ze to na żywo leci.
Ostatnio edytowany przez: dorka, 30 października 2004, 20:27 [1 raz(y)]
To co robil w tym meczu to naprawde paranoja :O swietny !! 11/10 nota
Reszta grala bardzo ambitnie i naleza sie Im za to brawa - dobry mecz Bugaja i Moskalewicza - duzo biegali wracali sie
Strasznie slaby mecz Grzelaka - na moje oko za duzo kiwa i za bardzo chce pokazac jaka to On ma technike
Julcimar i Masternak bardzo dobry mecz w obronie, Rodrigo przyzwoicie ale pare sytuacji podbramkowych z Jego wini
Kazmierczak na przyzwoitym poziomie jednak dzisiaj ,,czegos" mu brakowalo
Batata slaby mecz, okupil go kontuzja - widac ze bardzo chcial sie pokazac z jak najlepszej strony niestety nie wychodzilo mu to najlepiej
Parzy / Tralka - bez zarzutow
Co do pracy sedziego to naprawde bez komentarza (wg mnie bramka prawidlowa) ale reszta sytuacji i jego zachowanie w stosunku do Bugaja oO ... n/c
Portowcy brawo za ambicje i walke do konca !! 8 pozycja i jest juz dobrze
Ostatnio edytowany przez: eF^, 30 października 2004, 20:31 [1 raz(y)]
Pilarz - 11/10 - :O :O :O - Swietny, boski mecz tego pilkarza
Julcimar - 8/10 - bardzo dobrze w obronie
Masternak 7/10 - dobry mecz w obronie, ale to jedno wyprowadzenie akcji mnie rozbroilo
Michalski 7+ / 10 (bramka kolankiem ) - dobry mecz i w obronie i w pomocy
Rodrigo 6 - /10 - niezle w obronie chociaz pare razacych bledow bylo
Tralka 3/10 - slabo, duzo biegal i tyle
Kazmierczak 5+/10 - dzisiaj nie mial swojego dnia, pare akcji ladnych
Grzelak 2/10 - beznadziejny mecz, najwiecej sytuacji podbramkowych z Jego winy
Batata 3/10 - slaby nic wielkiego nie pokazal, mecz okupil kontuzja
Bugaj 7/10 - bardzo dobrze gral, wielka ambicja, i duzo biegania
Moskalewicz 7+/10 - jak wyzej
Magdon 3/10 - malo widoczny
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 30/10/2004 21:00
Mieliśmy kupę szczęścia, Amica zagrała świetne spotkanie i gdyby wygrała z nami 3:0, to nie moglibyśmy narzekać na zły los. Bramka dla nas padła, tak mi się wydaje, po faulu na bramkarzu Amiki - a nam spotkanie wybronił Pilarz (strzał Kikuta, główka Dembińskiego - że wspomnę tylko o najbardziej niesamowitych interwencjach)...
Poza Pilarzem, wyróżniłbym Rodrigo (twardziel, każdą piłkę bierze na siebie, nie odwraca się dupą), Kaźmierczaka (tradycyjnie wykonał kawał dobrej roboty w destrukcji), Bugaja (za ambicję) i Moskalewicza (za ambicję i niesamowitą główkę w końcówce meczu). Fatalnie zagrała nasza prawa strona - Michalski praktycznie nie odbierał rywalom piłek, a Parzy zagrał katastrofalnie. Beznadziejną zmianę dał Trałka, który przy każdym kontakcie z piłką spowalniał akcję. Reszta piłkarzy raczej średnio.
Sędziowanie tragiczne - w pierwszej połowie kilka dziwacznych decyzji na korzyść Amiki, w drugiej połowie niesłusznie uznana bramka, kilka niezauważonych zagrań ręką i fauli (szczególnie ten Skrzypka na Grzelaku był tak ewidentny, że aż wstyd było tego nie gwizdnąć). Myślę, że pan Małek powinien sobie odpocząć od sędziowania na kilka kolejek.
btw... Sędzia Cwa(e)lina znów nawywijał, tym razem w Grodzisku... Przecież miał dostać zawiasy, jak to możliwe że on ciągle jest wyznaczany do sędziowania I-ligowych meczów?
P.S. W równolegle rozgrywanym spotkaniu pomiędzy Piekłem i Alkonem zdecydowane zwycięstwo gospodarzy Brawo
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 30/10/2004 21:10
Fajnie było ale głowa boli (ciśnienie)
Jestem dumny z postawy Krzysia. Z Patykiem od początku postanowiliśmy w niego "uwierzyć" i dzisiaj dał nam powody do dumy. Myślę, że sceptyczni nie będą już sceptyczni bo to przecież nie pierwszy jego dobry mecz.
Ostatnio edytowany przez: Bartas, 30 października 2004, 21:22 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 30/10/2004 21:17
Przed chwila wróciłem z meczu. To co wyprawiał Pilarz ze z typu niemożliwych. Jak tak dalej pójdzie to Pilarz będzie bramkarze reprezentacji. Dodam że cały zespół zasłużył na pochwały za walkę i ambicję. Co to śedziego to no comments. To jak Pilarz robił rzeczy pozytywnie niemożliwe to sędzia taką maniane odwalał że mała bania. Cieszą 3 punkty gra trochę mniej.
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 30/10/2004 21:23
Super ale te dwie idiotki co siedziały na piekielnym płocie bym z chęcią strącił z wiatrówki.............. kurwa minuta ciszy to minuta ciszy.........
juz z Legia mnie wkurwiały ale teraz przeszedły same siebie.......
A panowie z (b)alkonu niech se lepiej poszukają innej fuchy...
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 30/10/2004 21:27
No i zajebiście. Fakt że mieliśmy zajbiście dużo szczęścia i Pilarza w bramce , ale liczą sie trzy punkty. Najsłabiej chyba zagrał Rodrigo . Trzeba coś zrobić ze srodkiem bo praktycznie nie funkcjonował.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758629667 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.