Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bohumil Panik trenerem Pogoni! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Macias
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7672 dni

Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 13:24
Zakładam ten temat,bo chcem się dowiedzieć czy jesteście za tym żeby ten trener prowadził NASZĄ POGOŃ? Mi się wydaję, że Prezes PTAK powinien zatrudnić lepszego szkoleniowca, bo nasza sytuacja jest niewesoła!Pozdro:)

Ostatnio edytowany przez: Macias, 8 października 2004, 13:37 [1 raz(y)]

tribu
Kibic
Na forum od 7817 dni

*

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 13:36
niech i sobie zatrudnia. ja bym wolal zeby jakiegos Polaka dobrego zatrudnil bo jakos do Czechow jestem uprzedzony;) mam nadzieje ze on nie bedzie experymentowac z ustawieniem i normalne 4-4-2 bedzie:)

100% PD
tarpan
Kibic
Na forum od 7858 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 13:56
no i stało sie mamy knedle na trenerskim stołku, ciekawe co z tego wyjdzie...?

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
ekil
Kibic
Na forum od 8025 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 14:01

tarpan napisał:  
no i stało sie mamy knedle na trenerskim stołku, ciekawe co z tego wyjdzie...?

kminek :)
a tak na serio to szkoda Baniaka

BIMBER22
Kibic
Na forum od 7694 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 14:21
Gosciu nie bardzo umie się dogadywać z innymi w teori jest zajebisty jak Andrzej Streilał ale praktyce to już troche gorzej no i skład bedzie ustalał ktoś z rodziny Ptaków

OJCIEC UCIEKAJMY STĽD
Jay-J
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 15:08
Hehe, no to ciekawe czy Baran już nagrał "Witaj 2 ligo..." a może tym razem "Żegnaj 1 ligo"? Koleś który był tak słaby że go wzięli na trenera w Lechu tylko na okres przejściowy bo chceli Pale a potem zrobili z niego astystenta teraz ma trenować Pogoń? Sorry, ale my mieliśmy o jakies puchary niedługo walczyć czy coś?

Obrazek gif wstawiony na forum
...
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 15:08
To najlepszy czas na takie decyzje. Nowy trener ma teraz troche czasu zeby zapoznac sie z druzyna no a w przyszly week pierwszy test czyli Gornik Leczna!!! Mam nadzieje ze nie zmieni 4-4-2

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8303 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 15:15
Dobry ruch dzialaczy.BB sie wypalil i przesadzl z zachowaniem na poczatku rundy.Malury nie chce widziec-chce widziec +6 pkt po 2 najblizszych meczach:P

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
.....
Kibic
Na forum od 7660 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 15:19
Piraci

Ostatnio edytowany przez: ....., 9 października 2004, 00:38 [1 raz(y)]

Szołn
Kibic
Na forum od 7781 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 15:19
Nie rozumiem osób, które skreślają Panika już na starcie. A tym bardziej nie rozumiem tych, którzy przyczepiają się do jego narodowości.
Panik ma dobre referencje - z sukcesami prowadził czeskie drużyny klubowe, w Lechu także wiodło mu się nieźle. Nie jest to człowiek z nikąd, dajcie mu szansę...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7795 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 15:27
ciekawo jak mu bedzie szlo moze podobnie jak malurze!!!! aha zobaczyłem na stronie http://www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=6782 jaki wisla za dwa lata bedzie miala stadion polecam!!!!poczytac sobie!!

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
kibic Miedzi
Kibic
Na forum od 7655 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 15:32
Gratuluje Wam wyboru Panika na trenera.
Jest naprawdę wielkim fachowcem. Mam nadzieję że poukłada Wam w końcu druzynę bo potencjał macie duzy a wyniki marne. Możecie mieć wątliwości że między trzecią ligą a pierwszą istnieje przepaść, ale niestety Miedź to nietety klub którego działacze zamiast go wzmacniać zarabiają na wypromowanych piłkarzach (powszechne w regionie stało sie okreslenie HURTOWNIA MIEDŻ LEGNICA).
w tym tylko sezonie z Miedzi odeszli Dymkowski i Szewczuk - do Wodzisławia, Łacina i Szymański - do Polkowic, Madera (reprezentant Polski do lat 19) do Widzewa, wczesniej Murdza do Lubina. Nazwisk naszych wychowanków lub zawodników którzy się w Midzi wypromowali móglbym przytaczać jeszce wiele.
chcę wam tylko powiedzieć że Panik to trener który naprawde potrafi zmotywowac pikarzy do gry, ma siną osobowość, koncepcję gry 4-4-2.
W Miedzi był nastawiony na sukcec i gdyby nasi pseudodziałacze nie wyprzedali ponad pół druzyny to mielibyśmy dzieki Niemu upragnioną druga ligę.
Życzę Wam samych sukcesów z Panikiem w roli trenera !

TYLKO MIEDŹ !

Jay-J
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 15:35

Vaginaler Krebs napisał:  
Nie rozumiem osób, które skreślają Panika już na starcie. A tym bardziej nie rozumiem tych, którzy przyczepiają się do jego narodowości.
Panik ma dobre referencje - z sukcesami prowadził czeskie drużyny klubowe, w Lechu także wiodło mu się nieźle. Nie jest to człowiek z nikąd, dajcie mu szansę...

Możesz przybiżyć mi jego karierę jako trenera?

Obrazek gif wstawiony na forum
Paulvanday
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 15:40

Vaginaler Krebs napisał:  

tez tak sadze tza czlowiekowi dac szanse a nie na wejsciu go skreslac

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
kibic Miedzi
Kibic
Na forum od 7655 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 15:44
http://aspn.lca.pl/forum/viewtopic.php?TopicID=540

mem
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 15:44
"Czeski trener nie ma niż przeciwko, aby jego asystentem został Pavel Malura, decyzję podejmie zarząd klubu w najbliższym czasie. " No dobrze powiedzmy, że Panik przejdzie (należy dać mu jakąś szanse). Ale po co jeszcze Malura? Wydaje mi się że dostał już on swoją szanse i jej nie wykorzystał... Pozdro...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
TaDeX
Kibic
Na forum od 8836 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 15:46
Dostał szanse zobaczymy czy ja wykorzysta. Bedzie potrzebowal troche czasu zeby poznac druzyne. Mam nadzieje ze bedzie ustawial zespol pod 4-4-2 bo system Baniaka z jednym napastnikiem w 1 lidze sie nie sprawdzil.

Zycze nowemu trenerowi powodzenia na nowej drodze zycia :P :)

Zieny
Kibic
Na forum od 7827 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 15:49
, koncepcję gry 4-4-2.

mam nadzieje ze przynajmniej on bedzie grał tym systemem

Łobez zawsze z Pogonią
P.
Do końca!
Na forum od 8010 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 15:58

Astro napisał:  
Nowego trenera trzeba przywitać i dać mu szanse .

Pewnie,biegnij z kwiatkami i daj mu buzi :)
ps.a my swoje : Mariusz Kuras!!!

Sami przeciw wszystkim!!!
Pit.
Kibic
Na forum od 7920 dni

Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 16:09
Panik to jednak nie Kuras [a szkoda;)], ale jak dla mnie dobry wybór. Nie jest on "nowicjuszem" - Polski nie widzi pierwszy raz na oczy, zna w miare polskie piłkarskie realia, do tego jest dobrym szkoleniowcem, ma dobre recenzje, wszyscy z którymi pracował dobrze się o nim wypowiadają. Czego nam jeszcze brakuje?;)
Pozwole sobie zacytować fragment jednej wypowiedzi z forum Miedzi [link podał "kibic Miedzi"]:
"o Bohumile powiem tyle :
dawno (może nigdy ?) nie było takiego trenera, o którym tak dobrze czytaj : z takim szcunkiem wypowiadali się sami zawodnicy !
a to oni najwiecej mieli z Nim doczynienia niech więc ta ocena będzie najlepszą wizytówką dla kibiców Pogoni."

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758640461 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005