Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na mlynie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
monter
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7627 dni

Selekcja na mlynie - 27/09/2004 00:54
Od razu mowie, ze moje zdanie pewnie sie spotka z krytyka stalych forumowiczow, ale zalezy mi na wysluchaniu i przemysleniu przez WAS tego co sam zaobserwowalem i chcialbym zaproponowac.
Dawno temu, kiedy mlyn zajmowal wieksza czesc luku wladze trzymaly metale, a jak ze szczecina jechala ekipa na metalmanie do katowic, to wszyscy czuli repsekt przed ludzmi spiewajacymi ku chwale Pogoni i nikt im tam nie podskoczyl (liczby to ok 500-800 w zaleznosci od roku imprezy, nie chce klamac bo moze i wiecej) Fakt faktem, ze w latach 80-90 cala Polska nas szanowala i bylismy druga sila w kraju (po legii). Teraz mozna do tego wrocic!! Nie mysle o tym ze jakas subkultura ma trzymac wladze, bo nie wazne czy w mlynie bedzie 50% dresiarzy, 20% skinow i inni, tylko o wspolne porozumienie, ktore pomogloby zeby w mlynie pojawili sie ludzie ktorzy z niego wyszli jakis czas temu majac na mysli niska srednia wieku i brak organizacji. Mysle takze ze mozna zachecic wiele osob do czynnego dopingu wlasnie na S11 i S12, zamiast siedziec w malych grupkach na calym stadionie. Reasumujac daze do tego zeby luk stal sie miejscem gdzie beda gromadzic sie ludzie ktorym na sercu lezy dobro Pogońi i chca ja dopingowac z calych sil. Zeby jednak oni przyszli z mlynu musza wyjsc osoby nieodpowiednie wiekiem (mysle ze prog mozna ustalic).
Chyba ze nie, bo w takim razie nalezy zadac sobie pytanie na czym nam zalezy: na ilosci czy na jakosci??
Pozdrowienia dla wszystkich Kibicow z krwi i kosci, nie tylko ze slow.

MKS Pogoń Szczecin Polska
Cz
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 01:02
Chociaz temat byl juz pare razy walkowany i nic sie nie zmienilo moze teraz bedzie inaczej ale szczerze watpie,lepiej mlodych zachecac dp spiewania bo nikt im i tak nie zabroni przychodzenia na 11,12.Pozdro Monter:)

www.sectorshop.net
seba78
Kibic
Na forum od 7615 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 07:00
popieram w 100%

I zesłał nas Pan na ziemie, abyśmy siali zamęt i zniszczenie. Wychowani na POGONI.
jano
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 09:26
Monter masz racje ale te czasy już nie wrócą, młyn z lat 80-90 to już przeszłość.Ludzie którzy w nim siedzieli mają teraz trochę więcej lat a długie metalowe włosy wyszły już z mody.To nie znaczy żę ich nie ma na stadionie...sa siedzą przeważnie na 5 i 4 tym sektorze, lub według upodobań na innych. Czarny85 też ma racje nikt nikomu nie zabroni przychodzić na 11-12 sektor bez wzglendu na wiek. Tyle że teraz młyn to sektor dziecinno młodzieżowy i nie pomyle się bardzo jak dodam że bardziej dziecinny niż młodzieżowy.I bez obrazy tych którzy się w nim udzielają ja nie napisałem że to żle, ale nie napisze też że to dobrze.

tarpan
Kibic
Na forum od 7786 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 10:12
Oj pamieta się te czasy gdy młynu pilnowali ludzie, wtedy być tam to dopiero była duma, ale to stare czasy teraz tamtych ludzi widze na 4 5 sektorze, siedzą często przymnie.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7723 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 10:52
tez popieram ale mi sie wydaje ze nic z tego niewyjdzie

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
Scarface
Kibic
Na forum od 7629 dni

*

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 12:50
Pomysł dobry aczkolwiek niewykonalny ja jestem akurat z tego rocznika który spędził lata 90-te na młynie więc pamiętam jeszcze stare dobre czasy ale teraz ludzie maja karnety i nie da się ich wyrzucić raz że mają bilety a dwa że to też kibice ale jest lepszy pomysł:
Przed następną rundą zarezerwocać część sektora czy też cały sektor dla klubu kibica i niech to on wyselekcjonuje młyn- proste prawda
A jak narazie wystarczy podzielić młyn na górną część gdzie zasiądą dopingujący fanatycy a na dole niech siedzi małolatka, szmulki i ci co nie chcą śpiewać bo na wasze sektory nie ma miejscówek i można tak zrobić.
A co do starego pokolenia to faktycznie siedzimy na sektorach 4-6(sam siedzę na 6) i pomimo tego że większość tam chrupków i pikników to też nieraz potrafimy głośno ryknąć.
PS
Publiusz Korneliusz Scypion doprowadził w 146 r. p.n.e. do zdobycia Kartaginy, która następnie została zburzona a jej mieszkańcy sprzedani jako niewolnicy.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
FLN
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 15:26
Jaka selekcja?Przeciez na luk sa najtansze bilety!

Wojtas.
Kibic
Na forum od 7691 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 15:38
> tez popieram ale mi sie wydaje ze nic z tego niewyjdzie

M@sełko a ty na jakim siedzisz sektorze ??? jak masz 14 lat i popierasz wypowiedz Montera to idź na 1 sektor i namawiaj luzdi żeby zaczęli robić porządną fale tką jaka była podczas meczy z Legia w 2001 roku :P

Tylko Pogoń!
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7965 dni

**

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 15:51
> tez popieram ale mi sie wydaje ze nic z tego niewyjdzie

Masło wtedy to się nie załapiesz na młyn. Chyba tego nie chcesz...
Swoją drogą ciekawe czy ja bym się załapał :)

Z daleka nie będzie widać.
Paulvanday
Kibic
Na forum od 7600 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 15:53
Niechce tu nikogo obrazac ale faktycznie kiedys to bylko "pieklo" a teraz no coz cos tam jest.

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7691 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 15:54
> Niechce tu nikogo obrazac ale faktycznie kiedys to bylko "pieklo" a teraz no coz cos tam jest.

Teraz jest "Piekiełko" :P

Tylko Pogoń!
Billy
Kibic
Na forum od 7596 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 16:01
Popieram pomysl w 100%. Rzeczywiscie na luku coraz wiecej malolatow siedzi ale widac w piekielku troche starszej energii(jeszcze). Z selekcja moze byc problem ale warto sprobowac

Za POGON za MKS pojdziemy az po zycia kres!
mem
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 16:09
> > tez popieram ale mi sie wydaje ze nic z tego niewyjdzie
>
> Masło wtedy to się nie załapiesz na młyn. Chyba tego nie chcesz...
> Swoją drogą ciekawe czy ja bym się załapał :)
>
>

No właśnie Masełko hehe ja myślałem np o selekcji w stylu masz 15-16 lat to wchodzisz, a Ty nawet tylu chyba nie masz z tego co się orientuje... Swoją drogą to ciekawe na jakiej zasadzie by dokonywano takiej selekcji... Bo ja jakoś sobie tego nie wyobrażam :D

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7691 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 16:11
> > > tez popieram ale mi sie wydaje ze nic z tego niewyjdzie
> >
> > Masło wtedy to się nie załapiesz na młyn. Chyba tego nie chcesz...
> > Swoją drogą ciekawe czy ja bym się załapał :)
> >
> >
>
> No właśnie Masełko hehe ja myślałem np o selekcji w stylu masz 15-16 lat to wchodzisz, a Ty nawet tylu chyba nie masz z tego co się orientuje... Swoją drogą to ciekawe na jakiej zasadzie by dokonywano takiej selekcji... Bo ja jakoś sobie tego nie wyobrażam :D

Jak to jak wejście tylko po okazaniu legitymacji :D

Tylko Pogoń!
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 16:21
to ze szmule chodza na mlyn nie znaczy ze nie spiewaja ... :I

tarpan
Kibic
Na forum od 7786 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 16:21
Oj ludzie, oczym wy gadacie selekcja nie polegała na sprawdzaniu wieku ale na ogulnym wygladzie, to się liczyło, ale to już historia, popieram pomysł Scarface

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
ManU
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 17:06
> Oj ludzie, oczym wy gadacie selekcja nie polegała na sprawdzaniu wieku ale na ogulnym wygladzie, to się liczyło, ale to już historia, popieram pomysł Scarface

Ogólny wygląd - czyli wymiary 2 na 2, łysa glowa i dres - to by byló piekło :D. Ale beze mnie chyba :D

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 17:27
> A jak narazie wystarczy podzielić młyn na górną część gdzie zasiądą dopingujący fanatycy a na dole niech siedzi małolatka, szmulki i ci co nie chcą śpiewać bo na wasze sektory nie ma miejscówek i można tak zrobić.

bez kitu ten pomysł mi się podoba:) a mówcie co chcecie i tak uważam ze wstęp na młyn od 16 lat

PS: gdyby tak jeszcze można było to "wprowadzić w życie"

Na zawsze Pogoń
MaT
Kibic
Na forum od 7831 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 17:37

>
> bez kitu ten pomysł mi się podoba:) a mówcie co chcecie i tak uważam ze wstęp na młyn od 16 lat
>
tez mysle ze 15-16 lat to odpowiedni wiek :) chlopcy przechadza zmiany maja sile krzyczec :D
a nie jeden 15-16 latek spiewa lepiej niz 20-30 :P

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005