Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Modernizacja stadionu Pogoni - 16/06/2004 20:37
warto założyć nowy temat aby o tym podyskutować
jeszcze nie dawno była opcja modernizacji stadionu na Twardowskiego teraz Dąbie
kiedy w końcu zapadnie decyzja władz miasta ??
na zadane pytanie przeze mnie Marianowi Jurczykowi na chat na oficjalce na temat stadionu: Nowy czy modernizacja starego ? odpowiedział, ze bliższa jest budowa 4 trybuny i co ... ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/06/2004 21:26
> przesada wiekszosc kibicow mieszka w miescia lub okolicach stadionu to teraz
> bedzie terzeba wychodzic 3 godziny przed meczem zeby dojechac przed meczem
:/ no, to akurat prawda to najgorsze miejsce jakie można wybrać ale PRZECIERZ TAKA INWESTYCJA DOJDZIE DO SKUTKU MOŻE NA 5% CZego już nam nieobiecywano a jeśli faktycznie zaczeli by budować ten stadion to skończyli by w 2014 roku...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/06/2004 21:27
mogli by na Pomorzanach jakiś stadionik walnąc, a nie taki duży hektar od miasta
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/06/2004 21:31
Myślę, że sam pomysł jest bardzo dobry, nie tylko z uwagi na szansę zbudowania nowego stadionu dla Pogoni ale również z powodu pozostałych zaplanowanych inwestycji, które niewątpliwie przyciągną do naszego miasta chętnych do inwestownia. Byleby nie był to kolejny hipermarket tylko faktycznie centrum biznesowe. Co do inwestora z kolei to mam duże wątpliwości i nie przekonuje mnie wizytowanie przez przedstawicieli miasta obiektów wybudowanych przez tą tajemniczą firmę. Jak działa szczeciński wywiad gospodarczy pokazał najlepiej przykład "niejakiego" Lesa Gondora i jego powiązań z "niejakim" Paszyńskim. I obym się mylił.
|
Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
|
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/06/2004 21:49
Ja już nie wierzę w żadne tajemnicze firmy....jak zobaczę to uwierzę ale mocno wątpię, popatrzmy ile czekamy na głupią halę, poza tym nie było chętnych, a teraz nagle zjawił sięCzesny i inwestorzy walą na prawo i lewo....napewno ;-)
|
Dziękuję
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/06/2004 21:59
> mogli by na Pomorzanach jakiś stadionik walnąc, a nie taki duży hektar od
> miasta
tak to juz jest ze wiekszosc nowych stadionow w Europie budowanych jest na obrzezach miasta no wiec nie ma sie co dziwic ze unas CHCA zrobic podobnie. jesli kiedykolwiek powstanie taki stadion to moge nawet dojezdzac ponad godzine na stadion!
Mam mieszane uczucia co do tego pomyslu z tym nowym stadionem bo jakis sentyment napewno zostanie na zawsze do "Papricany" ale z drugiej strony np . w Anglii zburzyli Wembley i ciekawe co by sie stalo z obecnym stadionem po ewentualnym wybudowaniu nowego,drugi Stadion Dziesieciolecia?. no coz pozyjemy zobaczymy czy wogole cos wyjdzie z tej inicjatywy! i jeszcze jedno, jesli teraz wyskakuja z takim pomyslem wybudowania nowego stadionu to po co byla ta cala makieta pokazywana przez Jurczyka calkiem niedawno!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/06/2004 22:18
Pierdole stadion w dąbiu Pogoń to Papricana a Papricana to Tradycja !! nic wiecej w tym temacie nie powiem bo to co chce czesny zrobic to mi gleboko w dupie siedzi ~! [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-06-16 22:20]
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/06/2004 22:29
jeden artykul, tyle emocji. bedziemy rozkminiac jak cos sie NAPRAWDE ruszy. poki co to dalej puste slowa. ile to juz razy obiecywano cos Nam, kibicom? Spokojnie, jeszcze pare ladnych latek na Twardowskiego bedziemy sie spotykac.
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/06/2004 22:30
Opcje sa dwie:
- patrzac sercem, jestem za pozadna modernizacja papricany z akcentem na pozadna. Mam na mysli przede wszystkim podniesienie niskiej, wybudowanie czwartej, przesuniecie luku do srodka czyli jego likwidacje, wyciencie okolo pieciu dolnych rzedow i podniesienie przez to trubun co da dobry wydok nawet w pierwszym rzedzie, przerobienie calej okolicy (parkingi oraz zaplecze do treningow)
-patrzac rozumem, nowy stadion i to w Dabiu jest opymalnym rozwiazaniem. Dlaczego? Koszty tego co opisalem wyzej pewnie by byly ogromne. Miejsce w ktorym stoi nasz stadion jest jest beznadziejne pod wzgledem komikacyjnym. Karlowicza to smiech nie ulica, podjazd od Witkiewicza tez beznadzieja. Korki po meczu itp. Gdyby doszly do skutku wszystkie inwestycje konikacyjne czyli szybki tranwaj ktory przejezdzalby przez tamta lokalizacje (mosty juz sa) dojazd nie bylby taki zly.
A tak naprawde to tak tylko mozna sobie pogadac bo raczej to wszystko science - fiction...
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/06/2004 22:59
nie czytałem wszytkich postów, ale nie zauwazylem tego w wypowiedzi admina,
czy stadion miałby powstać w Dąbiu na terenie Areoklubu? jak tak to dojazd byłby bardzo prosty i nie 3 godz. ale maX 1 godz do 20 min nawet
|
|
|
|
Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/06/2004 23:05
Na pewno Papricana to Papricana, ale prawda jest taka że w Dąbiu jest naprawdę dobre miejsce na stadion... dobre drogi dojazdowe by zrobili, jest sporo miejsca na pewno fajnie by to wyszlo. A Papricana parkingi ma fatalne ciężko na nie wjechać i ogólnie wiele pozostawia do życzenia. Na pewno taki stadion by się nam przydał. Legia też chyba zmienia stadion - coś mi się obiło o uszy
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9