Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Zaglebie - 26/02/2003 19:46
Jak dla mnie bedzie 0:0 po bardzo zacietym meczu. Bedzie duzo kartek hehe
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Zaglebie - 26/02/2003 20:36
7 do 0 Pogon trafila fra...
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
Odp: Pogon - Zaglebie - 26/02/2003 20:40
> Niestety,ale jedyny wynik jaki mi przychodzi to 0 : ... (chcialbym to wiedziec)
PoTtAlBoY uff , patrzac oczywiscie na tablice swietlna na Pogoni
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Zaglebie - 26/02/2003 23:44
Shivan ?!
Nie rozumiem z ta tablica.Chodzi Ci o to,ze przegramy '0 - ...' czy wygramy '... - 0'.
Nie wiem czy pamietasz,ale ostatnio na pierwszej pozycji na owej tablicy widnieje wynik bramkowy Pogoni,takze Pogon - Zaglebie '0 - ...'
No to zesmy zamotali
|
1948
|
|
|
Odp: Pogon - Zaglebie - 27/02/2003 04:07
patrzac na ostatnie wyniki Pogońi to nie chce sie nawet wypowiadc bo w plecy na bank.......ale i tak jestem z Pogońia...na dobre i na zle
ANTY PIKNIK TO JA
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
Odp: Pogon - Zaglebie - 27/02/2003 10:01
najwazniejsze by gryzli trawe i walczyli do konca i na maxa
wynik wtedy jest otwarty, zaglebie do tuzow naszej ligi nie nalezy a do tego rewanz za 1 runde byc musi
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
Odp: Pogon - Zaglebie - 27/02/2003 10:45
DO BOJU MKS!!!!!!!!!! WSZYSCY NA MECZ A NIE KU*** SIE PRZEJMOWAC PRZECIESZ TO NASZA POGON DO CHOLERY NA MECZ I SPIEWAC- CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGON SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Zaglebie - 27/02/2003 19:58
Niestety trzeba sie z tym pogodzic ze Pogon przegra ale ile ?? wedlug mnie moze byc gorzej niz 0:5 ale przciez my im pomozemy w dopingu naszczescie bedzie tylko 2:0 dla zaglebia albo 0:0 !!!1
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5