Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Nasze Zgody... - 25/10/2002 16:11
Mamy zgodę z Legią Warszawa(o tym wie chyba nawet małe dziecko).Zagłębie Sosnowiec nas nie lubi a my za nimi też nie przepadamy. Z kim ewentualnie chcieli byście nową zgodę. Oczywiście temat ten założyłem z tego powodu iż chciałem zobaczyć jakie inne drużyny są w Szczecinie szanowane i w miare lubiane. POZDROWIENIA DLA KIBOLI POGONI I CAŁEJ REDAKCJI
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nasze Zgody... - 25/10/2002 17:16
Mayday no właśnie skąd jesteś.... a może sam nam powiesz z kim byś chciał zgode ?? jak już poruszasz ten temat to go skącz!!! oczywiście nic do ciebie nie mam :-) 3maj sie :-)
|
|
|
|
|
|
Odp: Nasze Zgody... - 26/10/2002 08:46
Hmm..W polsce TYLKO POGON LEGIA!!!! Ale interesuje mnie inna rzecz..Czy mamy jakies zgody za granica?Slyszalem ze kiedys byly ale czy sa teraz?
HEJ MKS!! HEJ CWKS!! NASZA ZGODA NAJLEPSZA W POLSCE JEST!!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nasze Zgody... - 26/10/2002 23:04
jestem ze Szczecina i tak tylko pytam jacy kibice są szanowani i lubiani w Szczecinie. POZDROWKA DLA KIBOLI POGONI
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
Odp: Nasze Zgody... - 29/10/2002 17:29
MOIM zdaniem , chodze nie mam nic do powiedzenia !!!!, powinna byc zgoda pomiedzy
POGONIA a Zaglebiem !!!
Otworzyl by sie wtedy trojkat bermudzki w Polsce ! Warszawa-Szczecin-Sosnowiec !
Czytal o gory... ale to nie jest prawda ze kibice Zaglebie was nie lubia !!!
Rozmawialem z paroma i powiedzieli, ze jestescie dla nich obojetni !
A ze jest zgoda LEGIA-ZAGLEBIE to mysle ze to byl by dobry pomysl ze tez istniala pomiedzy
wami zgoda !!
Zrobicie jak chcecie !
Pozrdrowki dla Portowcow
Gulo
|
LEGIA-POGON-ZAGLEBIE
SILA NAJWIEKSZA W POLSCE
|
|
|
Odp: Nasze Zgody... - 29/10/2002 21:33
tez bylbym za zgoda z Zagłebiem pamietam jescze wyjazdy na sląsk zawsze w tych czasach ekipa Zagłebia nam pomagała, pozatym mam szacunek do nich za to ze klub praktycznie przestal istniec ale kibice nadal istnieli, wiem ze poszlo o rzekomy mecz hokejowy i niby wyzwiska na Pogoń lecz nie mozna zapomniec ze byli tam tez kibice "c"sracovi, zreszta moze ktos jest bardziej zorietowaniy to niech sie wypowie
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
Odp: Nasze Zgody... - 29/10/2002 21:41
> kurwa idioci chodzilo mi o lige polska, z zagranicznych to widomo ze
> manchester :zpissed:
Speed a który Manchester?? MU czy MC?? Bo kiedyś miałeś w swoich danych że kibicujesz obu klubom sic !
|
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !
Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
|
|
|
Odp: Nasze Zgody... - 29/10/2002 22:35
Ludzie, z Zaglebiem juz nie mamy nic wspolnego oprocz neutralnosci na Legii! Wiec nie mowcie o jakies zgodzie gdyz to jest nie mozliwe, a dlaczego to juz zorientowani wiedza... Pozdrowienia dla Portowca-warszawskiego emigranta
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nasze Zgody... - 30/10/2002 17:24
Speed a który Manchester?? MU czy MC?? Bo kiedyś miałeś
> w swoich danych że kibicujesz obu klubom sic !
bardziej za Man.Utd ale Man.Cit tez bardzo lubie.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|