Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Trzeba być na Podbeskidziu! - 18/11/2014 23:02
Będzie zimno, pora średnia (ale może przy listopadzie nie najgorsza) lecz przecież Pogoń gra nieźle, punktuje, wygrywa z Legią. Niezależnie od klasy Podbeskidzia i kategorii marketingowej trzeba pokazać że się jest z Pogonią. Czas wyborczy, to warto tez pokazać że trochę nas jest.
W sobotę bądźmy na Twardowskiego.
|
21:37
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Trzeba być na Podbeskidziu! - 19/11/2014 20:21
Na 2 lidze sezon 03/04 właśnie mi się wydaję, że przechodziłem obok ich sektora. Strasznie piknikowa wycieczka . Była otwarta wtedy brama od Twardowskiego i można było za sektorem gości przejść. Ale może pomyliłem mecze. No i w 1 lidze albo ekstraklasie też już raz na pewno byli.
|
|
|
|
|
|
Odp: Trzeba być na Podbeskidziu! - 20/11/2014 00:08
8 .11.2003 przyjechało kilka osób wtedy. Po internecia do dziś lata zdjęcie z jedną z ich "kibicek", która dopingowała w... staniku.
|
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
|
|
|
Odp: Trzeba być na Podbeskidziu! - 20/11/2014 09:32
Kibicowsko ekipa lajtowa, ale właśnie ok 10 lat temu było sympatycznie. Ale już na boisku będzie bardzo trudno
Są zaprogramowani na ostrą walkę. Walczą w środku i do końca.
Mecz będzie zacięty i jeżeli nasi podejmą walkę jak w meczu z Legią to bedą emocje a to może dać kopa trybunie. Każde najmniejsze zwycięstwo mnie zadowoli. No i oczywiście że bede. Nawet kolesia namówiłem na pójście choć nie był juz dawno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Trzeba być na Podbeskidziu! - 21/11/2014 15:05
Nie byli to kibice Podbeskidzia tylko kibice Pogoni z Bielska-Białej. Chodzili też towarzysko na Podbeskidzie. Byli np. w 5 osób w Bełchatowie.
Najbardziej nakręcona z tego towarzystwa osoba miała wypadek samochodowy i jeździ na wózku, dlatego teraz trudniej o wyjazdy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|