Przed nami kolejne ligowe spotkanie z poznańskim Lechem. Po zwycięstwie 2-1 w Poznaniu i 5-1 w Szczecinie ruszamy na wyjazd po trzecie zwycięstwo z Kolejorzem! Każdy z Wam musi pomóc Portowcom w zdobyciu kolejny 3 punktów! Bądź 12 zawodnikiem, dopinguj razem z nami!
Ze względów organizacyjny zapisy podzieliliśmy na trzy etapy:
1. Od 07.05 do 13.05 (Włącznie) - 100 zł
2. Od 14.05 do 17.05 (Włącznie) - 110 zł
3. Od 18.05 do 21.05 (do 22:00) - 120 zł
W cenę wyjazdu wlicza się: bilet na mecz (40 zł!!!) najdroższy jaki mieliśmy, okolicznościowy gadżet i przejazd pociągiem specjalnym.
Przy zapisach otrzymacie voucher na pociąg i gadżet. Gadżety odbierać będziemy przed meczem! O terminie odbioru poinformujemy przed wyjazdem!
ZAPISY STARTUJĄ OD JUTRA (ŚRODA) OD GODZINY 16:00!!!
Zapisy standardowo w Pubie Joker (róg Witkiewicza i Santockiej):
-od poniedziałku do soboty od 10:00 do 22:00,
-niedzielę od 10:00 do 20:00.
Mamy okrojoną liczbę biletów, dlatego kto pierwszy ten lepszy!
Przez zniszczenia, które powstały ostatnim razem w autobusach, jesteśmy zmuszeni zrobić pochód z dworca na stadion.
PSonTour!
Wszyscy do Poznania!
Ostatnio edytowany przez: PS_onTour, 6 maja 2014, 22:30 [1 raz(y)]
Odp: Inwazja na Poznań! W drodze po puchary! - 07/05/2014 09:12
i po hu... z takim wyjazdem! czemu nagle nie można dać samych wejściówek jak było to np. w poprzednich sezonach gdzie ludzie mogli dojechać własnym środkiem transportu, czemu mam odpowiadać za zniszczenia o których sami piszecie w środkach komunikacji.
Odp: Inwazja na Poznań! W drodze po puchary! - 07/05/2014 11:22
Jeźdźimy razem to i odpowiadamy razem było to już milion razy walkowane ponieważ i tak nie przynioslo skutku myślę że taki pochód to fajna forma nauczki dla tych co złość rozladowuja na martwych przedmiotach nie mogących oddać lub podczas 3 godzin w pociągu tak tankuja że ledwo na nogach stoją.
Dla fanatyków ten kawałek pieszo nie będzie problemem nie do przeskoczenia
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Odp: Inwazja na Poznań! W drodze po puchary! - 07/05/2014 11:39
Ja pierdole jak zwykle coś nie pasuje. Wszystko podstawione pod nos, pociąg tylko dla nas żeby nikt nie musiał tułać się jakimiś autami, a tutaj jakieś żale i pretensje że nie można samego biletu kupić. Jeździmy zawsze wszędzie razem reprezentować Pogoń Szczecin czy to tak kurwa trudno ogarnąć ? sorry zapomniałem że to Poznań i będzie masa takich durnych pytań, narzekań, typowa masówka gdzie zawsze się znajdą odłamy od normy. A normą jest dostosowanie się kurwa do organizatorów i tworzenie jedności. A jak "po huju z takim wyjazdem" to mam propozycje dla ciebie. Nie jedź, obejrzyj sobie finał ligi mistrzów, ekscytuj się ronaldo i chuj z toba. Przynajmniej sie nie bedziesz musiał martwić czy jakiś najebus z przedziału obok nie porwie firanki. Ciekawe czemu tak ochoczo nie wypowiadacie się o wyjazdach do krakowa czy na górny śląsk...
Też tak myśle,1000 "fanatyków" nagle przypomniało sobie o wyjazdach - raz na sezon...
Po pierwsze- nie nagle, bo ostatnie wyjazdy na Lecha były w takiej samej formie. Po drugie - właśnie jeździmy razem by później je świecić oczami za najebusów którzy bohatersko stracili barwy.
Jeden za wszystkich wszyscy za jednego stara kibolska zasada, tyczy się to każdego aspektu kibicowskiego życia. Może nie było by rozpierdolu w autobusach gdyby wzyscy stosowali sie do wytycznych od SKPS by nie chlać w pierwszą strone.
Odp: Inwazja na Poznań! W drodze po puchary! - 07/05/2014 17:54
jak dobrze pamiętam to dwa lata temu bylem na Lechu i można było kupić sam bilet albo bilet z pociągiem... i dobrze pamiętam że sam bilet kupiło przynajmniej ponad 200 osób i jakoś wszyscy mogli dotrzeć samochodami, busami i obyło sie bez niespodzianek którymi się zasłaniacie. Dla was te 200 czy 300 osób pikniki i macie tak samo mnie jak i ich w głębokiej dupie...
Co do pochodu, no trudno znowu ponad godzinkę w jedną stronę ale przynajmniej będzie można doświadczyć jak pyrkom żal dupę ściska na Warcie było dobrze na pochodzie gdyby nie to, że rycerze na powrocie świrowały na koniach na końcu
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Inwazja na Poznań! W drodze po puchary! - 07/05/2014 23:47
Do wszystkich a w szczególności do juniorka . Zawsze jest wysyp dziwnych pytan podczas takich wyjazdów, jeżeli byłes chociaż na jednym wyjeździe w swojej karierze to wiesz gdzie pisać . Jeżeli nie wiesz zostan w domu tam twoje miejsce
Odp: Inwazja na Poznań! W drodze po puchary! - 08/05/2014 08:22
Nie widzicie że "takich" jak ja jest dużo... skąd się niby biorą te płacze i lamenty... Przecież chodzi o wspólną sprawę jaką jest Pogoń i bez względu na to kto, kiedy i jak chce jechać liczy się końcowy efekt a więc wspólne zdzieranie gardeł dla Naszej Pogoni... Uszanujcie to że tak ja jak i dzisiątki innych chce mieć wybór.
Odp: Inwazja na Poznań! W drodze po puchary! - 08/05/2014 09:30
To skoro ileś tam lat temu pojechałaś na Lecha nie pociągiem a autem, to bilet ten musiałeś sobie załatwić w inny sposób niż kupno w Jokerze. Skoro tak, to powinieneś już ten sposób znać. Poza tym skoro auto jest dla ciebie lepszym środkiem transportu, to wybul te 100zł i pakuj się w auto. Nikt w pociągu nie będzie sprawdzał listy obecności, czy wykorzystałeś swój bilet czy nie. No chyba, że jaśnie wielmożny pan nie chce wybulić tych 100zł tylko jakieś 70 (bilet na mecz i gadżet) i te 30zł zbawią pański domowy budżet.
Odp: Inwazja na Poznań! W drodze po puchary! - 08/05/2014 11:13
Przeczytaj post użytkownika Trudne sprawy, przeczytaj jeszcze raz, bo właśnie Twoją rozwiązał, przecież nie od dziś wiadomo, że takiej sprawy przez forum się nie załatwi a jedynie możesz się ośmieszyć.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
A widzisz, zaskocze cie moze, ale nie zawsze "zdzieranie gardel" jest efektem koncowym, a wlasnie cala droga do i z powrotem. Jest wiele askpetkow wyjazdu i czesto grupa organizujaca wyjazd narzuca zasady dla dobra POGONI!Nikt sie ciebie czepiac nie bedzie jesli ci sie nie podoba. Zostan w domu i tam tez zostaw swoje zale.
Nie ma demokracji w kibicowskim zyciu, jesli o tym nie wiesz, to nie warto cie uswiadamiac. Na prawde pewne kwestie do niektorych docieraja, a inni nigdy sie nie naucza.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.