Zbieramy kapsle, walczymy o frekwencję! - 28/11/2013 22:07
Odpowiednia ilość kapsli, frekwencja na meczach, ogromne wsparcie sponsorów oraz niesamowita energia kibiców Pogoni Szczecin - to wszystko pozwoli nam na stworzenie czegoś, czego nie było jeszcze w Polsce! Mało tego ? w Europie!
Kapsle będą zbierane od meczu z Jagiellonią Białystok (07.12.2013) oraz następnych kolejkach tj:
23 kolejka Pogoń Szczecin - Lech Poznań
25 kolejka Pogoń Szczecin - Cracovia Kraków
27 kolejka Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów
30 kolejka Pogoń Szczecin - Widzew Łódź
W przerwie zimowej, zostaną podane miejsca w jakie można również przynosić kapsle po piwie Bosman.
Frekwencja będzie liczona od meczu z Zawiszą Bydgoszcz (29.12.2013), aż do meczu 30 kolejki z Widzew Lodź. Do wyniku frekwencji doliczamy również wynik z mecz z Zagłębiem Lubin!
Pamiętajcie, liczą się mecze u siebie, czyli teraz nie ma wymówek !!
Wszyscy na Pogoń !!
Sponsorzy akcji:
Grupa Azoty
Pogoń Szczecin S.A.
Bosman
Urząd Marszałkowski Województwa Zachodniopomorskiego
Organizator:
Stowarzyszenie Kibiców "Pogoni Szczecin" - Portowcy
Wyzwanie zostało rzucone, Pogoń walczy o czołowe lokaty, bilet są tańsze, atmosfera wokół Pogoni coraz lepsza, czas więc znów na "modę na Pogoń"
Poza tym jeszcze nie było takiego wyzwania gdzie byśmy nie dali rady
Odp: Zbieramy kapsle, walczymy o frekwencję! - 04/12/2013 01:10
Bartek Ława to mógłby zachęcić w końcu kibiców swoją grą a nie wypadami do Rockera
Na Lecha i Cracovie myślę że spokojnie przyjdzie po 11 tysięcy jeśli będzie w miarę sprzyjająca pogoda, wszyscy wiemy że te zespoły działają na naszych kibiców jak płachta na byka
Zostało do zrobienia jakieś 40 tysięcy przy 5 meczach, Jagiellonia, Lech, Cracovia, Ruch, Widzew, obyśmy byli w grze o ósemkę przy 2 ostatnich bo będzie kiepsko z frekwencją (no i ogólnie byłoby kiepsko.)
Ostatnio edytowany przez: (P)ogoniarz, 4 grudnia 2013, 01:16 [1 raz(y)]
Nie ma co płakać. Przyszedł czas by wszystkie słowa stały się faktem ! Cała Pogoń zawsze razem, sami przeciw wszystkim ? Koniec gadania, nadeszły czasy działania ! Nie możemy rozmawiać ciągle o potencjale, czas wpajać Pogoń młodzieży w krew !!
Do soboty !
Odp: Zbieramy kapsle, walczymy o frekwencję! - 05/12/2013 10:44
Wygląda na to, że kluczowe będą spotkania na wiosne z Lechem i Cracovią. Póki co niech każdy z nas weźmie parę nowych osób na Jage, przecież pójście na mecz nie jest jakąś karą dla nas noo ludzie. Obudzmy się!
Odp: Zbieramy kapsle, walczymy o frekwencję! - 06/12/2013 21:45
Nie wiem, jak w końcu jest ale w części materiałów jest info, że kapsle będą zbierane pod wejściem na 2 strefę, w innych miejscach jest napisane, że będą pojemniki pod "strefami". Nie postawienie jakiś pojemników- nawet prowizorycznych przy 1 i 3 strefie było by strzałem w kolano.
Też jestem ciekawy czy dzisiaj mam targać kapsle na 1 strefe ?Czy "bańki" będą stały ?
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.