Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour Warszawa! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PS_onTour
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5875 dni

PSonTour Warszawa! - 03/11/2013 16:38
Kolejne miasto na kibicowskim szlaku! Mecz między Pogonią i Legią odbędzie się 23 listopada o godzinie 20:30! Na ten wyjazd wybieramy sięWSZYSCY RAZEM pociągiem specjalnym! Aby uprzedzić wszystkie pytania BILET NA MECZ KUPUJEMY TYLKO I WYŁĄCZNIE Z BILETEM NA POCIĄG. Informujemy jednocześnie, że bilety na ten mecz dla osób z naszego regionu będą do nabycia tylko za pośrednictwem SKPS "Portowcy", nie będzie wolnej sprzedaży przy Łazienkowskiej. W pociągu będzie tak samo jak na Poznaniu przedział dla rodzin i catering na powrocie. I tym razem prosimy o szybsze zapisywanie się co bardzo ułatwi organizację wyjazdu. Przyznano nam całą pulę biletów (1790) i mamy nadzieję, że ją wykorzystamy! Czas obudzić drzemiący w Nas potencjał!

Ile kosztuje wyjazd?
-Od 04.11 do 10.11 - 110 zł
-Od 11.11 do 17.11 - 120 zł
-Od 18.11 do 21.11 - 130 zł do godziny 22:00
-Koszty obejmują bilet na mecz (33 zł) i pociąg.

Gdzie się zapiszę?
-Zapisy standardowo w Pubie Joker na rogu Witkiewicza i Santockiej.
-Godziny otwarcia: poniedziałek-sobota (10:00-22:00), niedziela (10:00-20:00).

Na ten wyjazd nie będzie żadnego gadżetu, ale wedle nowych trendów na naszym stadionie, każdy jedzie na wyjazd w Granatowo-Bordowym Pasiaku! Ten kto nie ma go jeszcze w swojej garderobie może go kupić w CH Fala (Sklep Atleta z odżywkami) albo za pośrednictwem strony www.GBStyl.pl !

Jesteśmy zawsze tam!

Obrazek jpg wstawiony na forum

independent
Kibic
Na forum od 6630 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 04/11/2013 16:32
Mam pytanie czy jechal juz kiedys do Warszawy specjal? :) To bd. historyczny wyjazd,dlatego mobilizacja na 100% i RAZEM wszyscy w komplecie !

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7887 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 04/11/2013 16:49
Jechał specjal i to o ile się nie myle dwa razy raz na L, raz na Polonię. Czasy Bekdasa.

Better dead than red!
kubełek
Kibic
Na forum od 5244 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 04/11/2013 18:06
dlaczego nie ma możliwości aby jechać indywidualnie? akurat będę w połowie drogi i specjalnie będę musiał się cofać do Szczecina aby lecieć na mecz...

[KtoToTaki: Tak, będziesz musiał się cofać.

Dziad
Kibic
Na forum od 5753 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 04/11/2013 19:16
Póki co najważniejsze jest zapełnienie specjala. Jak to się uda i zostaną jeszcze jakieś bilety - dostaną je Ci którzy nie będą mogli ruszyć bezpośrednio ze Szczecina. Zawsze tak było, także bez spiny (a raczej niech się spinają i zapisują się Ci co chcą jechać specjalem :) )

[KtoToTaki: Aczkolwiek w tym przypadku na 100% nie byłbym pewien że też tak będzie.

Poza tym uważam, że Sosnowiec należy zniszczyć.

Sami przeciw wszystkim!
Przema
Kibic
Na forum od 6289 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 04/11/2013 22:47
Heh ciekaw jestem ile osob wczesniej wyruszy do stolicy i mimo wszystko zasiadzie na trybunach gospodarzy...znajomosci tak szybko sie nie wykruszaja jak uklady w tym przypadku:)

SL
Kibic
Na forum od 6175 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 04/11/2013 23:55

Przema napisał:  
Heh ciekaw jestem ile osob wczesniej wyruszy do stolicy i mimo wszystko zasiadzie na trybunach gospodarzy...znajomosci tak szybko sie nie wykruszaja jak uklady w tym przypadku:)

a ja Ci powiem już teraz, że niewiele. Zdanie większości jest zgodne, jedziemy wszyscy razem na mecz Pogoni i zasiadamy w sektorze gości. I bardzo mnie cieszy takie podejście. Jedziemyyyy ;)

zch
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4888 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 05/11/2013 07:30

SL napisał:  

Przema napisał:  

a ja Ci powiem już teraz, że niewiele. Zdanie większości jest zgodne, jedziemy wszyscy razem na mecz Pogoni i zasiadamy w sektorze gości. I bardzo mnie cieszy takie podejście. Jedziemyyyy ;)

Na trybunach gospodarzy zasiądą brudasy z Sosnowca i jak ktoś ma ochote podskakiwać razem z nimi jakieś tam kurwa "labada" to niech sobie tam zasiada.Kibic Pogoni który ma honor zasiądzie w sektorze gości.

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7743 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 05/11/2013 08:16

Przema napisał:  

Ależ oczywiście że znajomości się nie wykruszają szybko. Czasami nawet będą silniejsze.
Jednak jest 364 dni w roku by je sobie utrzymywać. W tym dniu najważniejsza jest Pogoń Szczecin

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
londoner
Kibic
Na forum od 5401 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 05/11/2013 08:18

weteran58 napisał:  

SL napisał:  

Przema napisał:  

Na trybunach gospodarzy zasiądą brudasy z Sosnowca i jak ktoś ma ochote podskakiwać razem z nimi jakieś tam kurwa "labada" to niech sobie tam zasiada.Kibic Pogoni który ma honor zasiądzie w sektorze gości.

I tego się trzymajmy!

Berliński FC ´09
Kibic
Na forum od 4604 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 05/11/2013 08:24
Pakowac sie i jedziemy!
Sobota, mecz wieczorem - najlePSza godzina
Namawiac wszystkich i jazda do Jokera wpisac sie na liste

[email protected]
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7146 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 05/11/2013 09:12

KtoToTaki napisał:  

Przema napisał:  

Ależ oczywiście że znajomości się nie wykruszają szybko. Czasami nawet będą silniejsze.
Jednak jest 364 dni w roku by je sobie utrzymywać. W tym dniu najważniejsza jest Pogoń Szczecin

amen.

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6802 dni

**

Odp: PSonTour Warszawa! - 05/11/2013 10:30

TeHaCe napisał:  

KtoToTaki napisał:  

Przema napisał:  

amen.

x100.

Wbić sobie do głowy słowa kolegi!!!

WeB
Kibic
Na forum od 4619 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 05/11/2013 18:03
Mam pytanie. Ile kosztuje zakup tej koszulki, bo obecnie przebywam za granica i nie mam jak zobaczyc;]? I mam nadzieje, ze bedzie wystarczajaca liczba miejsc w pociagu, bo stac tyle godzin w korytarzu to przesada;d.

Ostatnio edytowany przez: WeB, 5 listopada 2013, 18:11 [1 raz(y)]

ZPL
Kibic
Na forum od 4377 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 05/11/2013 18:15

WeB napisał:  
Mam pytanie. Ile kosztuje zakup tej koszulki, bo obecnie przebywam za granica i nie mam jak zobaczyc;]? I mam nadzieje, ze bedzie wystarczajaca liczba miejsc w pociagu, bo stac tyle godzin w korytarzu to przesada;d.

Koszulka kosztuje 50 zł.

Konrad.Pogoń
Kibic
Na forum od 6012 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 05/11/2013 19:49
Wbić sobie do głowy no i nie chlać na umór kurwa !!! Pokażmy klasę w końcu! Nie bądźmy jak jakiś ślask itp.... Jedziemy pokazać że dajemy radę sami przeciw wszystkim! Jazdddaaaaaaaa

POGON SZCZECINSKA
zs1945
Kibic
Na forum od 4475 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 05/11/2013 20:48
I koniecznie na granatowo - bordowo... Ci co nie mają ruszać po pasiaki, nie ma że brak kasy, odpuścić paczkę fajek i parę browarów i kupować. To będzie coś więcej niż wyjazd, jedziemy udowodnić jaką siłą jest Pogoń, mimo że jesteśmy sami przeciw wszystkim jak już to zostało ujęte. Im większy zrobimy kibicowski rozpierdol na sektorze tym niżej wszystkim szczeny opadną. Niech nikt nie zawiedzie w tym dniu.

Fanatycznie
Q.
Kibic
Na forum od 6147 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 05/11/2013 21:05

Konrad.Pogoń napisał:  
Wbić sobie do głowy no i nie chlać na umór kurwa

Kurwa - nie ma picia - zero - najebusy nie wejda na stadion - czy to takie ciezkie do zrozumienia?
najeb sie w piatek albo w niedziele

abstrakcja!
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6802 dni

**

Odp: PSonTour Warszawa! - 05/11/2013 23:13

Bralin napisał:  

Konrad.Pogoń napisał:  
Wbić sobie do głowy no i nie chlać na umór kurwa

Kurwa - nie ma picia - zero - najebusy nie wejda na stadion - czy to takie ciezkie do zrozumienia?
najeb sie w piatek albo w niedziele

w Warszawie są alkomaty, które wyskalowane są na 0,1% i ten kto będzie nawet po 1 piwie nie wejdzie na stadion.

Można napić się w drodze powrotnej, ale nie też na umór.

Karol SZN.
Kibic
Na forum od 4884 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 06/11/2013 13:02
Wydaje mi się, że do większości, która pije i tak to nie trafi, bo oni po prostu tego forum nie czytają. Wprowadzić jakiś depozyt na alko w pociągu czy coś, bo znając życie skończy się jak zawsze.

Duma Pomorza
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005