Do Pana Wojewody... - 08/04/2013 19:15
Musze przyznać, że nie znam Pana... Pana nazwisko nic mi nie mówi, podobnie jak pewnie tysiącom kibiców Pogoni Szczecin. Tym bardziej nic nie nie mówi nazwisko pana pracownika od spraw wszelakich, który wypowiada się w temacie zamknięcia stadionu. Ale, ponieważ grozi on w Pana imieniu zamknięciem stadionu Pogoni Szczecin w związku z odpaleniem rac na meczy Pogoń Szczecin - Lech Poznań, uprzejmie przypominam Panu, bo zapewne nikt Panu o tym nie wspomniał, że osobiście odbierałem nagrodę sponsora Ekstraklasy dla kibiców Pogoni za najlepsze oprawy organizowane właśnie z wykorzystaniem pirotechniki. Zanim Pan Wojewodą i pański Tusk Premierem został. Więc zimny kompres na czoło i telefon do przyjaciela proponuję. Mój podadzą Panu koledzy z Małopolskiej.
Odp: Do Pana Wojewody... - 08/04/2013 19:58
Od miesięcy różni wojewodowie starają się jak mogą być wrzodem na tyłku wszystkich związanych z polską piłką, a ja do dzisiaj nie dowiedziałem się, czym oni właściwie się zajmują?
Nie wiem. Sołtys rządzi wioską, burmistrz/wójt rządzą gminami, prezydenci rządzą miastami, a co robi wojewoda poza pierdzeniem w stołek i braniem państwowych pieniędzy?
Co do śnieżek - to niech ów wojewoda zamknie siedzibę MOSRiR. Gdyby odgarnęli śnieg na całym stadionie, a nie tylko na VIP-ach, to nie byłoby czym rzucać. Ale jak zwykle. Burżujom posprzątali, a plebs odmrażał sobie stopy i brodził po lodzie.
Odp: Do Pana Wojewody... - 08/04/2013 22:00
takie tlumy na meczach,na murawie poziom taki wysoki moze faktycznie rozsadnie jest przeniesc te wspaniale widowisko na jakies boczne boisko a pieniadze zaoszczedzone zainwestowac np .? nie wiem w co zreszta co za roznica oby nie w to bagno zwane pilka nozna
Odp: Do Pana Wojewody... - 08/04/2013 22:25
Zbigniew Boniek
Prawdziwi kibice zrobili piękne oprawy meczowe. Aż miło było popatrzeć.
Robert J. Rutkowski
Oprawy powinny być zakazane. Jak się idzie do teatru albo do kina, to się nie odstawia własnej sztuki na widowni.
Zbigniew Boniek
RJ_Rutkowski Sz.P. Jak nie widzisz różnicy pomiędzy kinem,teatrem a meczem piłkarskim ..... To chodź pan dalej do teatru i kina. Uklony
Taki fragment rozmowy z Twittera Bońka. A co do Wojewody to niech się zajmie innymi ważnymi sprawami a nie się wtrąca tam gdzie go nie chcą.
Odp: Do Pana Wojewody... - 08/04/2013 22:30
Tu chodzi o to by zatrudnić więcej ochroniarzy (mecz podwyższonego ryzyka) i dać zarobić starym kolegom z milicji i służb specjalnych, którzy prowadzą firmy ochroniarskie.
Odp: Do Pana Wojewody... - 08/04/2013 22:44
Ja jestem ciekawy jak wygląda umowa z klubem na wynajem stadionu i w jakim stanie stadion ma być udostępniony na potrzeby rozgrywek.Coś mi się wydaje że podobnie jak sławetny "basen narodowy" spowodował pojawienie się wysypu "niewinnych" tak i w tym przypadku pewnie MOSIR nie odpowiada za pozostawienie zaśnieżonego stadionu jako gospodarz obiektu.
Tak mi się skojarzyło że jak wypożyczam samochód z wypożyczalni to jakoś nikt nie podstawia mi auta nieubezpieczonego,bez lusterek z zasranymi chodniczkami i wylaną colą na siedzeniu.
Odp: Do Pana Wojewody... - 08/04/2013 22:49
Pan wojewoda jak niedźwiedź obudzony z letargu czerwoną racą , lampką , postanowił wziąć się do pracy.
Nie zauważył , że wytyczne premiera na 2012 rok.
Panie wojewodo w tym roku premier walczy z kryzysem , nie z kibolstwem.
Do roboty.
Odnośnie tego pana, któremu nie podobają się race: Ortodoks i kibic Polonii Warszawa (więc futbolowy masochista). Piszę po polsku, więc używam polskich liter.
Odp: Do Pana Wojewody... - 09/04/2013 06:46Zarząd portowców dostał ultimatum - albo przedstawi rozwiązania, które ograniczą wybryki fanów albo sympatycy nie zostaną wpuszczeni.Podczas meczu z Lechem w zawodników leciały śnieżki, a na trybunach pojawiły się zakazane race.
Odp: Do Pana Wojewody... - 09/04/2013 08:35
A z ktorego sektora lecialy te sniezki? Przeciez nie z mlyna. Ciezko przyznac, ze patologia zasiadla na sektorach tych drozszych, ze sa to osoby, ktore wedlug zarzadu byly ich targetem na ten sezon? Jak widac janusze tez potrafia sie zachowac jak bydlo, a pierwsi do krzyku.
Śnieżki leciały w 90% z 7/8 i w 10% z 5/6[kryta]. Z tego co widziałem, rzucali w większości ludzie, którzy na stadion chodzą od wielkiego dzwonu.
No i co z tego że leciały z tamtych sektorów ale i tak wiadomo w kogo wymierzona będzie ta kara...11, 12, 13. Przecież o to w tym wszystkim chodzi nie zamkną przecież sektorów gdzie bilety są najdroższe.
Śnieżki leciały w 90% z 7/8 i w 10% z 5/6[kryta]. Z tego co widziałem, rzucali w większości ludzie, którzy na stadion chodzą od wielkiego dzwonu.
chodze na 7 od kilku lat i nie przesadzaj,ze z iloscia kulek snieznych,ze w wiekszosci leciala z 7/8 sektora.teraz to i tak nie ma zadnego znaczenia.prawda jest jak piszesz w wiekszosci rzucali wielcy pseudokibole co przychodza na mecz dwa lub trzy razy w roku.dopier.... im kary za glupote to moze cos zrozumieja.na meczu z Piastem tez bylo duzo sniegu i jakos nikt nie rzucal kulkami,bo tych pseudokiboli nie bylo na meczu,bo po co przyjsc na Piasta .... tacy to sa kibice Pogoni.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.