Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zapisy na Koszulki i Czapki << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Promocja
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7029 dni

Zapisy na Koszulki i Czapki - 26/11/2012 23:30
Kibole !!! mamy dla was super wiadomość.
Obrazek jpg wstawiony na forum

Koszulka lub czapka z wysyłką (8zł) Mail: [email protected]
możliwość wpłaty także na konto dane podamy na Mail.

Ostatnio edytowany przez: Promocja, 27 listopada 2012, 18:29 [1 raz(y)]

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
Pif Paf
Kibic
Na forum od 4587 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 26/11/2012 23:40
Edit Zapisy tylko na mail.
Mail został zmieniony z powodu słabego hostingu o2.pl osoby które kontaktowały sie z nami na stary mail prosimy o kontakt na nowy. :)
[email protected]
Rozmiarówka męska:
Obrazek png wstawiony na forum
Rozmiarówka Damska:
Rozmiar Długość Szerokość
S 61 42
M 63 46
L 65 50
XL 67 55
XXL 68 61

Ostatnio edytowany przez: Pif Paf, 27 listopada 2012, 21:52 [2 raz(y)]

GNLS
Kibic
Na forum od 4835 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 09:32
Szkoda tylko, że po raz kolejny głównym motywem na koszulce jest czaszka.

nara
Kibic
Na forum od 7429 dni

**

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 11:56
Dlaczego na tej koszulce są tłoki samochodowe ? :|

Dla porównania - Klik

Lobo.
Kibic
Na forum od 5869 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 12:31
Dobrze byłoby, jeślibyście przyjmowali projekty od reszty fanów Pogoni, bo znajdą się osoby bardziej kreatywne. Ale rozumiem zasadę "nie podoba się - nie kupuj".

Pif Paf
Kibic
Na forum od 4587 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 13:10
A mi sie wydaje że jeżeli nie macie nic konkretnego do przekazania to sie nie wypowiadajcie bo to nie ten temat. Myśle że ktoś z moderatorów po usuwa te bez sensowne wpisy.

Sz.
Kibic
Na forum od 7192 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 13:18
Można wydzielić osobny temat do dyskusji i tyle.

P. S.
BNY
Kibic
Na forum od 7568 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 14:57
czaszki, czaszki - wszędzie czaszki!

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7523 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 16:02
Wiem wiem, zaraz będzie, że się przyjebałem...

Niech każdy sam wyciągnie wnioski:
KLIK!

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Pif Paf
Kibic
Na forum od 4587 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 16:50

Niebuszewiak napisał:  

KLIK!

Czy Ogólnodostępne postacie na necie są zakazane ?
bo nie rozumiem widzisz 1 projekt z czymś co było brane z neta ?

RC
Kibic
Na forum od 6587 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 17:31

Pif Paf napisał:  

Niebuszewiak napisał:  

KLIK!

zakazane nie są, ale podejrzewam, że koledze chodziło o to, że lepsze są własne projekty ;) no i te tłoki :)

Bukowe
Zawa
Kibic
Na forum od 6233 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 18:17

Pif Paf napisał:  
A mi sie wydaje że jeżeli nie macie nic konkretnego do przekazania to sie nie wypowiadajcie bo to nie ten temat. Myśle że ktoś z moderatorów po usuwa te bez sensowne wpisy.

Jeśli nie pasuje Ci krytyka projektu to okazuje się , że jest coś z tobą nie w porządku.

Pif Paf napisał:  

Tu nie chodzi o to, że są zakazane. To po prostu nie wypada i lepiej stworzyć projekt , który będzie nie powtarzalny.Oprawę też powtórzysz od kogoś bo jego projekt był w necie ? Stwórzmy coś takiego, że nie my będziemy kopiować od kogoś tylko ktoś od nas. Ten projekt jest poniżej przeciętnej, a wśród kibiców znalazł by się na pewno ktoś kto by to zrobił lepiej z ciekawszym pomysłem. Kolejny pomysł z czachą, rozumiem motyw czaszki zawsze spoko, ale to ma granice i o co chodzi z tłokami ? Z czystej ciekawości pokaż mi te projekty na których było coś brane z neta.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7569 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 18:25
Widzę, że zmieniła się opcja zapisów. Zapewne nie ma to związku z tym, że na forum nikt (poza autorem?) się nie zapisał...
O projekcie nic nie będę pisał, bo albo sam się obroni, albo nie. Natomiast warto popracować nad interpunkcją czy chociażby literówkami w plakacie, bo niektóre rzeczy rażą w oczy...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Pif Paf
Kibic
Na forum od 4587 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 18:26

Ambasador napisał:  
Widzę, że zmieniła się opcja zapisów. Zapewne nie ma to związku z tym, że na forum nikt (poza autorem?) się nie zapisał...
O projekcie nic nie będę pisał, bo albo sam się obroni, albo nie. Natomiast warto popracować nad interpunkcją czy chociażby literówkami w plakacie, bo niektóre rzeczy rażą w oczy...

A pan to chyba musi popracować nad frekwencją na Pogoni :)
Myśle że powiniście pochamować języki bo to nie temat na pisanie waszych bzdurnych opinii, tylko na zapisy.
Ambasador i jeżeli masz taka możliwość to wyczyść ten temat bo chyba to nie temat do takich dyskusji.

Ostatnio edytowany przez: Pif Paf, 27 listopada 2012, 18:35 [1 raz(y)]

Zawa
Kibic
Na forum od 6233 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 18:35

Pif Paf napisał:  

Ambasador napisał:  

Myśle że powiniście pochamować języki bo to nie temat na pisanie waszych bzdurnych opinii, tylko na zapisy.

Ale zapisy są na mailu, więc dlaczego nie możemy dyskutować w tym temacie ? Aż tak to boli?

nara
Kibic
Na forum od 7429 dni

**

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 18:45

Pif Paf napisał:  

Ambasador napisał:  

Ambasador i jeżeli masz taka możliwość to wyczyść ten temat bo chyba to nie temat do takich dyskusji.

A Ty nie bądź już taki wyszczekany, przypomnij sobie parę sytuacji, kiedy ludzie mówili Ci co masz robić w pewnych kwestiach. Nagle wielki ura bura szef podwóra na internecie się zrobiłeś, a prawda jest taka, że projekt koszulki jest chujowy maksymalnie(w moim odczuciu) i boli Cię to, że ludzie piszą Ci to w żywe oczy. Jak można skopiować coś jawnie z internetu? Skoro dostępne grafiki nie są zakazane to zrób z Heloł Kity projekt bo też można przecież. No i te tłoki ??? Co to, Tłoki Gorzyce, czy Pogoń Szczecin ? Bez napiny :).

P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 19:05
Czeko nie wytrzymuje cisnienia ;). Tak to jest jak ktos w realu nic nie znaczy a na necie swiruje.

Co do frekwencji to powiedz ile ty masz wyjazdow?Od kiedy ty jestes na Pogoni?
Kazdy byl mlody, ale nie kazdy tak glupi, zeby urowac w internecie tylko dlatego, ze starsi koledzy poklepali po plecach i powiedzieli, ze jestes fajny. Tylko, ze na Pogoni jest duzo osob, ktore sie ze soba raz bardziej raz mniej sie zgadzaja, ale ze soba wspolegzystuja, a najczesciej wspolpracuja a miekkie faje predzej czy pozniej przegrywaja.

Sami przeciw wszystkim!!!
Steryd
Kibic
Na forum od 8572 dni

**

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 21:26
Czeko, lepiej domawiaj kolejna partie tych przekozackich koszulek, bo na pewno nie starczy dla wszystkich chetnych Bin Laden

1948
Castaway
Kibic
Na forum od 6607 dni

*

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 22:10
Jak już ktoś się za coś zabiera (z lepszym czy gorszym efektem) to powinien się liczyć z krytyką i wyciągnąć wnioski na przyszłość a nie tupać nóżką jak obrażone dziecko w piaskownicy. Skad Ty sie człowieku urwałeś.... biskup

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Lobo.
Kibic
Na forum od 5869 dni

Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 27/11/2012 22:34
"Niektórym się popierdoliły tryby. Są planktonem, a już chcą pływać jak grube ryby." Cfaniak

5 groszy zostało dodane - już nie strofujcie.

- 1  - 2  - 3  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005