Pilne!!! - 21/11/2012 19:32
Poszukiwani świadkowie awantury z psami ktora miala miejsce w trakcie(?) meczu z Legia na Kalince...
Jedna z osob ktore zostaly zatrzymane wlasnie zjechala na sanki na 3 miechy...chlopak jest z jednego z Naszych FC nie bral udzialu, a zostal zagazowany i zawiniety bo byl pod reka...przeciwko Niemu zeznaje 7 psow...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
[email protected]
W czasie zajścia byłem w drodze do kalinki (brakło mi jakieś 50m), więc choć bym chciał, nie bede zbyt pomocny
w takim razie nie ma co..potrzebne sa osoby ktore cokolwiek by wniosly do obrony chlopaka,
narazie jest paru śiwadkow gdzie na kalinc ponoc bylo pelno osob..wiadomo jak jest ale napewno sa osoby ktore moge jeszcze pomoc i na nie liczymy
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.