Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 31/10/2012 23:14
Mobilizacjaaa Dlaczego tu sie nic nie dzieje przeraziły was Oświadczenia 2ch Grup? Przecież tyle razy śpiewaliśmy Pogoń To My ! Nie zgadasz sie z tym ? Bo ja sie Zgadzam i już wiem gdzie bedę 5tego Listopada o 18:30 w Ukochanym Miejscu i nawet wiem co tam będe Robić ZAPIERDALAĆ Żeby Moja Ukochana Drużyna zdobyła 3 Pkty Więc Mobilizujcie sie ! Wszyscy FC, Dzielnice, Panowie, Panie, Chłopcy i Dziewczęta i WSZYSCY DO MŁYNA !
Doping Był Będzie JEST !
Flagi Naszej Dumy Pomorza Także Zawisną jak Zawsze !
Plakat:
Wydarzenie na FB:
http://www.facebook.com/events/434552049942422/
Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 01/11/2012 10:06
czy ktoś z MW lub SPKS się wypowie co mają zamiar robić? Mobilizacja, Piona, P.? jednak wielu z nas utożsamiało się z Wami i chcielibyśmy wiedzieć czy bojkotujemy całkiem mecze, czy idziemy dopingować tyle, że pod organizacja kogoś innego? Chodzę na młyn już parę lat, wszyscy razem spiewaliśmy POGOŃ TO MY!, a teraz zaczynamy się zrec między sobą, jak tak dalej pójdzie to sami doprowadzimy do zaniku ruchu kibicowskieo w Szczecinie.
Po pierwsze to nie wydaje mi się, że chodzi tu o obrażenie. A poza tym co by nie mówić to nie byle jakich osób nie będzie na młynie, tylko tych głównie odpowiedzialnych za doping.
Skoro żadnego komunikatu o bojkocie nie ma to znaczy, że idziemy normalnie na młyn dopingować Pogoń. Jeżeli ktoś z powodu listu prezesiny chce bojkotować mecze to nie powinien on się nazywać kibicem Pogoni, bo tego prezesa pare lat temu nie było i za pare lat też nie będzie w porównaniu do nas.
Także wracając do tematu pokażmy wszystkim, że hasło "Pogoń to MY" to nie tylko puste słowa ale coś więcej.
A Ty co ? Drugi po prezesie chcesz się bawić w tego co mówi kto jest kibicem Pogoni a kto nie? Podłączam się do tego pytania co Agrest.
Myślę, że jest dużo więcej osób, które się utożsamiają, że tak powiem "z dotychczasową polityką" na młynie.
Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 01/11/2012 20:49
Nie wiem jak dla innych ale dla mnie zaistniała sytuacja jest cholernie mobilizująca. Skoro zawsze się przeciwstawiamy, łamiemy zakazy, robimy swoje itd. to dlaczego teraz mielibyśmy się wyłamać? Skoro "wszyscy" stojący wyżej nad nami chcą się nas "nieprawdziwych kibiców" pozbyć ze stadionu to niech to zrobią ale ja skóry tanio nie sprzedam i gadka typu "bojkot" mnie śmieszy. Teraz każdy powinien sam zadać sobie pytanie. Po co przychodzi na młyn i po co dopinguje, wspiera. Ja wiem po co i póki żyje to zawsze tam będę i nikt nie powinien mnie mobilizować i tego robić nie musi bo wiem, że POGOŃ nas potrzebuje
Nie spinaj się tak. Na jakie pytanie chcesz odpowiedzi? Jest oświadczenie MW i SKPS i tam masz wszystko napisane. A co do bojkotu to czemu ma być? I skoro nic nie jest napisane, że nie ma bojkotu to chyba logiczne, że będzie normalny doping. Nie szukaj dziury w całym.
Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 01/11/2012 21:32
Może ktoś ze Stowarzyszenia które zawiesiło działalność, wypowie się na temat Pif-Paf. Czy jest to osoba zaufana, która może pociągnąć doping, która coś znaczy w tym kręgu. Wtedy łatwiej będzie innym podjąć decyzję.
Osobiście dla mnie jeśli ktoś od 11 dni jest na forum, lub zmienia nicka, to jest coś nie tak.
Komentarze do wypowiedzi na forum tej osoby też nie są pochlebne.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Pamiętam kiedyś było takie hasło "Cała Pogoń, zawsze razem". Więc czy teraz ono dla kogoś z tym obrażających i obrażonych (nie ważne kto gdzie jest) ma jakieś znaczenie? Czy teraz kiedy jesteśmy na "świeczniku" musimy pokazywać jak bardzo pan A nie może się dogadać z panem B? Kurwa kibicujemy dla Pogoni, czy dla 1 bądź 2 kolegi?
To nie jest przypadkowa osoba. I nie stwierdzaj tego, że pod nickiem ma napisanem że na forum jest 11 dni. Bo bywa tu znaaaaacznie wczesniej
Napisałem że na forum jest 11 dni LUB ZMIENIA NICKA. Czytaj dokładnie.
Nie Tylko mój poprzedni nick został zbanowany tak jak i pare innych osób też zostało zbanowanych z nieznanych nam przyczyn.
Ale myśle że to nie temat do myślenia tylko do mobilizacji od pisania głupot macie Hyde Park.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.