Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> SKPS Portowcy - ogłoszenie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
IP: zapisany
Na forum od 5880 dni

SKPS Portowcy - ogłoszenie - 24/10/2012 17:41
Stowarzyszenie Kibiców Pogoni Szczecin Portowcy informuje , że z dniem dzisiejszym działalność skupiona wokół SKPS zostaje zawieszona. Do czasu wyboru nowego Zarządu Stowarzyszenia wszelkie akcje, wyjazdy, zapisy, aukcje, dofinansowania oraz wszelkie kwestie organizacyjne zostają zawieszone.

Jednocześnie informujemy, że decyzja ta spowodowana jest narastającym podziałem, braku poparcia działalności Stowarzyszenia w tym Zarządu przez cześć grup kibicowskich oraz ciągłych ataków wymierzonych w działalność SKPS Portowcy.

Prosimy o uszanowanie decyzji Stowarzyszenia i grupy MW 03 oraz podziękować wszystkim, którzy wspólnie i bezinteresownie tworzyli, budowali atmosferę na stadionie oraz wyjazdach.

Zarząd Stowarzyszenia
Portowcy

Obrazek jpg wstawiony na forum
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: SKPS Portowcy - ogłoszenie - 24/10/2012 22:08
Odnośnie dalszego funkcjonowania sklepu ukaże się w stosownym czasie dodatkowy komunikat. Na pewno sklep do końca roku będzie funkcjonował i obsługiwał zamówienia

Obrazek jpg wstawiony na forum
sebeq1948
Kibic
Na forum od 5407 dni

Odp: SKPS Portowcy - ogłoszenie - 24/10/2012 22:33

Pif Paf napisał:  
...

WYPIERDALAJ !! I NIE WKURWIAJ WSZYSCY SĄ Z SZOKOWANI DECYZJAMI TO JESZCZE PROWOKUJESZ !! WYPIERDALAJ NA VAŁKE !!

Tylko Pogoń !
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: SKPS Portowcy - ogłoszenie - 24/10/2012 22:35

sebeq1948 napisał:  

Pif Paf napisał:  
...

WYPIERDALAJ !! I NIE WKURWIAJ WSZYSCY SĄ Z SZOKOWANI DECYZJAMI TO JESZCZE PROWOKUJESZ !! WYPIERDALAJ NA VAŁKE !!

A może zlokalizować i dać po prostu wpierdolol Pozdrawiam Młodego dla mnie oczywiście :)

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: SKPS Portowcy - ogłoszenie - 24/10/2012 23:02
Ja pierdole...Człowiek dopiero wyleczył się z kaca po zajebistym weekendzie - a tu 2 takie ciosy...

mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: SKPS Portowcy - ogłoszenie - 24/10/2012 23:35
Jedyny plus że na V-ce wyłaczyli komentarze bo aż żygać mi się chciało od komentarzy Dziękuje i Pozdrawiam normalnych :)

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: SKPS Portowcy - ogłoszenie - 25/10/2012 00:12
Najwyższy kurwa czas.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
M.K 74
Kibic
Na forum od 5248 dni

Odp: SKPS Portowcy - ogłoszenie - 25/10/2012 04:52
Dzięki Panowie za wszystko co zrobiliście dobrego i pożytecznego.
Ale teraz będzie rozpierdol, kto to ogarnie? Niewyobrażalna sytuacja.

Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....

Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: SKPS Portowcy - ogłoszenie - 25/10/2012 08:46
A wiecznym marudom i placzkom, ktorym zawsze cos przeszkadzalo wielki murzynski kutas...

Teraz beda mieli okazje wykazac sie

,,Vi är överallt,,- POGON
Pif Paf
Kibic
Na forum od 4587 dni

Odp: SKPS Portowcy - ogłoszenie - 25/10/2012 09:11
Po co sie tak głupio wypowiadacie jak nie wiecie o co chodziło ? myślicie że Stowarzyszenie i MW było bez winny tej całej sytuacji to sie mylicie.

[3H: czeko?]

1948REBELIANT
Kibic
Na forum od 4833 dni

Odp: SKPS Portowcy - ogłoszenie - 25/10/2012 09:44

Pif Paf napisał:  
Po co sie tak głupio wypowiadacie jak nie wiecie o co chodziło ? myślicie że Stowarzyszenie i MW było bez winny tej całej sytuacji to sie mylicie.

Może i gdzieś tam jest winne Stowarzyszenie i MW ale "nie myli się ten kto nic nie robi" chłopaki odwalali kawal dobrej roboty za co szacunek im się należy własnie to Polska mentalność tylko narzekać ale samemu ruszyć dupę to już nie bo po co lepiej oceniać innych .....tak prościej....

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6804 dni

**

Odp: SKPS Portowcy - ogłoszenie - 25/10/2012 09:49

Pif Paf napisał:  

Życie oceni, przestańcie podsycać atmosfere.

Ostatnio edytowany przez: Persona non grata, 25 października 2012, 09:57 [1 raz(y)]

P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: SKPS Portowcy - ogłoszenie - 25/10/2012 16:11

Pif Paf napisał:  

No zobaczymy jak ty sie wykazesz nowy ultrasie :), bo chyba sie nawet domyslam kto tu tak nagle sie otworzyl na pisanie na forumce hehe .Dzialaj.

Sami przeciw wszystkim!!!
 - 1  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005