Po ostatnich dwóch reedycjach kultowych szali, przedstawiamy wam kolejny produkt - t-shirt zgodowy. Koszt to 60 zł (+ 10 zł opcjonalna wysyłka).
Kolor: Biały, czarny
Rozmiarów
ka S-XXXL
Zapisy przyjmujemy mailowo na adres [email protected]
W treści: Pseudonim rozpoznawczy lub imię i nazwisko, ilość, kolor, rozmiar, ewentualny adres do wysyłki
Wpłaty na:
Ultras Pogoń
59 1140 2004 0000 3602 7418 7646
W tytule przelewu: Pseudonim rozpoznawczy lub imię i nazwisko
Całokowity zysk zostanie przeznaczony na dofinansowanie zgodowego graffiti.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Koszulka - Portowcy & Legioniści - 08/09/2012 13:24
Witam moim skromnym zdaniem lepsza koszuleczka by była w prostocie.. czyli zamiast ZNÓW tych czaszek po prostu herb Legii oraz Pogoni i koszulka na prawde byłaby elegancka oraz co za tym idzie wiecej chetnych , troche te projekty sie powtarzaja tak jak koszulka Pogoni wracamy by siac terror tez istnieje czaszka prosze to rozwazyć czy taki pomysł nie byłby lepszy, pozdro
Witamy na forum,
nie wiem w czym problem. Chłopaki wybrali taki projekt a nie inny, i jak ktoś chce dorzucić się do zgodowego graffiti to to zrobi. Pamiętajmy, że nigdy nie dogodzisz wszystkim. Zdecydowali by się na prosty projekt, to byłby lament, że lepszy by był bardziej skomplikowany.
Ps. Nic też nie stoi na przeszkodzie byś sam coś zaproponował np. do kolejnych akcji - mail masz podany, tak więc spokojnie możesz działać.
Odp: Koszulka - Portowcy & Legioniści - 08/09/2012 14:52
Prosze spojrzec na komentarze np na legionisci ---> http://legionisci.com/news/49807_Zgodowe_koszulki_Portowcy_&_Legionisci.html pewnie napiszesz ze 2/4 to dzieciaki i po prostu nierozgarnięte osoby moze i to prawda, dobrze by było gdyby zrobić sonde na waszej stronie nt koszulek z wzorem herbu Legii oraz Pogoni i z tym wzorem co jest teraz. Sonda była by u was na stronie oraz zrobiło by sie temat w dziale http://forum.legionisci.com/forumdisplay.php?f=16 i tez mozna bylo by tu wrzucić sonde , napisz co o tym myślisz pozdro
Ale o co Ty człowieku walczysz? Podoba Ci się to się zapisujesz. Tyle.
Jak chcesz coś z herbami - uderz tutaj http://allegro.pl/koszulka-legia-pogon-zgoda-z-tradycjami-xxl-i2617059433.html?utm_source=Facebook&utm_medium=LikeButton
masz herby a przy okazji pomożesz.
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Herbu Legii niestety nie można używać w projektach, ponieważ jest on zastrzeżony przez Klub Legia Warszawa i może być wykorzystywany tylko w oficjalnych klubowych gadżetach.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
w kwestii z herbem jest tak, że i klub i SKPS ma prawo i nikt poza tym...
więc wszelkie produkowanie gadżetów bez wiedzy SKPS a przy użyciu nazwy i herbu jest niedozwolone...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Koszulka - Portowcy & Legioniści - 15/09/2012 00:19
Ta czaszka to porażka całkowita... Wszyscy ciśniecie klub za byle pierdołę, a sami jakieś nekrofilskie fazy szerzycie. Oprawy - czaszka, koszulki - czaszka, na grafie też będzie czaszka? Wiem, że wśród sponsorów Pogoni jest kilka zakładów pogrzebowych, ale czacha bardziej nadaje się na symbol PAMu albo ewentualnie Enei.
Ta czaszka to porażka całkowita... Wszyscy ciśniecie klub za byle pierdołę, a sami jakieś nekrofilskie fazy szerzycie. Oprawy - czaszka, koszulki - czaszka, na grafie też będzie czaszka? Wiem, że wśród sponsorów Pogoni jest kilka zakładów pogrzebowych, ale czacha bardziej nadaje się na symbol PAMu albo ewentualnie Enei.
Ta czaszka to porażka całkowita... Wszyscy ciśniecie klub za byle pierdołę, a sami jakieś nekrofilskie fazy szerzycie. Oprawy - czaszka, koszulki - czaszka, na grafie też będzie czaszka?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.