Wiem, wiem jeszcze nie ostygliście po meczu, ale czas dzisiejszy mecz odstawić na regał i skupić się na tym co przed nami !!
OPERACJA Lechia – ROZPOCZĘTA !!!!
Oceny „marketingu” odstawym do końca rundy, czas rozliczeń przyjdzie w swoim czasie, teraz czas postawić przed sobą swoje zadanie !!
Niech KAŻDY Z NAS stanie się jednoosobowym marketingiem i niech KAŻDY Z NAS wbije sobie do głowy, że to w KAŻDYM Z NAS jest OBOWIĄZEK zadbania o dobro Pogoni !!
Dlatego też czas zacząć jeszcze WIĘKSZĄ MOBILIZACJĘ !!!
Plakaty zaraz powstaną, czas na drukowanie i rozwieszanie !!
Wszystkie ulice, osiedla, dzielnicę niech TĘTNIĄ GRANATOWO BORDOWYM PIERDOLNIĘCIEM !!!
Wszystkie FC niech szykują sobie wolny czas i MOBILIZUJĄ SIĘ NA 200% !!!
GORĄCA PROŚBA DO WSZYSTKICH BY W MIARĘ MOŻLIWOŚCI POJAWILI SIĘ JAK NAJWCZEŚNIEJ NA STADIONIE !! TO POMOŻE W JESZCZE LEPSZEJ ORGANIZACJI DOPINGU !!
A WIĘC…..
WSZYSCY NA MŁYN !!!!!!!!
"...BĘDZIEMY Z TOBĄ NA DOBRE I NA ZŁE..."
Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 18/08/2012 16:06
Panowie w moim wieku nie bywam juz na młynie ale ...... powinny być jakieś zasady (jak KIEDYŚ ) Kurwa ogarnijcie to społeczeństwo co jest lub"bywa" na 12 .Grzecznie podpowiedz koledze że nie po to przyszedł aby opowiadać znajomym na fejsie albo na NK że był na młynie ale by zdzierać gardło .Wystarczy 10-20 osób które chcą a nie siedzą w grupie koleżków na mecie .Rozejśc się po młynku i trzymać POŻĄDEK. Sorki za analize ale DACIAE RADE młodzi Pozdrowienia. Ups bym zapomniał ale.... Gratulacje za stworzenie ATMOSFERY
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 19/08/2012 17:52
Pamiętajmy również, że 5 lat nie graliśmy w ekstraklasie - młodzi nie mieli takiej motywacji by pójść na Pogoń, bo wszyscy w koło na tą Pogoń psioczyli. Za kilka lat znów będziemy elitą kibicowską.
Ale teraz skupmy się na meczy Pogoń-Lechia! Wszyscy kurwa na stadion!!!
WOOOJNAAA!
Nie pisz już nic więcej w tym temacie, przyjmij prostą zasadę: Jeśli nie wiesz, nie mów. Jeśli mówisz - nie pisz. Jeśli piszesz - nie podpisuj się. Bo jak się podpisałeś, to się k..wa nie dziw, że ktoś po Tobie jedzie.
Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 20/08/2012 11:50
Zajebista inauguracja rundy w wykonaniu Portowców a tu znowu komuś coś nie pasuje że jeden by wolał Sandała drugi jeszcze kogoś innego ja pierdziele czy te narzekania się kiedyś skończą zamiast cementować atmosferę według sloganu "Cała Pogoń Zawsze Razem" to musi ktoś tu albo najechać na SKPS albo MW albo jeszcze na huj wie kogo.
Wieczni malkontenci ogarnijcie się wreszcie !!!
.................................................................................................................................................................................................
Ile obecnie może wejść osób na stadion 18 000 tys. czy są jakieś ograniczenia?
Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 20/08/2012 14:26
Co tutaj się kurwa stało ?? Widzę, że wielu to chyba coś się pojebało w głowach.
Jak nie sami znawcy taktyki, jeszcze więksi znawcy transferowi to teraz się wyłania młoda opcja jebanej patologii ??
Pójdź poćwiczyć dla dobra samego siebie, pobiegaj, rusz dupę, a nie pierdolony melanż w kółko. Później wszyscy płaczą, że na olimpiadzie tylko 10 medali.
Fajnie, że kolega poczyścił temat. Każdy jakiś niepotrzebny wpis będzie kończył się banem, bo ile kurwa można tłumaczyć.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.