Kurwa, brać za garb znajomych niech zapierdalają po karty/karnety i inne bilety, niech nie płaczą, że coś nie tak grają tylko niech przyjdą stworzyć PIEKŁO !!
Ostatni mecz w zajebanej I lidze pokazał, że potencjał jest ogromny i czas oszlifować diament !!
Liczę od niezrzeszonych grafików na plakaty i Dzielnice do dzieła !! Gdzie się podział entuzjazm ze wspólnoty, kiedyś były filmiki, zajawki, a dziś narzekania na szechterowski marketing - CHUJ IM W PYSK !!
MY jesteśmy Pogoń Szczecin i zadbajmy o wizerunek Naszej Pogoni na mieście/dzielnicach/regionie !!
WSZYSTKIE DZIELNICE / Fan Cluby - POBUDKA !!!!!!!!!
Zapierdalamy na młyn i wgniećmy Lubinki w sektor gości !!
Pierdolić dyrektora i jego udolne/nieudolne transfery, GDZIE SĄ FANATYCY ??
Przejebali puchar, ja też bym chciał, żeby wygrali, ale czas rozliczeń przyjdzie za jakiś czas a nie po 5 sparingach i jednym pucharowym meczu - tak poza tym JEBAĆ TO !!
WSZYSCY NA MŁYN !!!!!!!!
"...BĘDZIEMY Z TOBĄ NA DOBRE I NA ZŁE..."
Odp: POGOŃ SZCZECIN - Zagłębie Lubin 17 sierpnia, 18:00 - 02/08/2012 23:49
Też nie wiem co się dzieje,młyn ma być rozkurwiony dopingiem z całego gardła była I liga było coś nie tak, teraz bedzie ekstraklasa i jak tez bedzie cos nie tak to już chu jwie o co chodzi tym co nie chodza na mecze.........czekają na przyjazd Barcelony czy jaki chuuuuuj
Tylko, albo aż 2tyg pełen FANATYZM!
Jedziemy tak jak filmie cały łuk HEJ POGOŃ SZCZECIN KOCHAMY CIE.co ja .pierdole
3razy głośniej!!!
bez sens trochę, nie każdy by specjalnie dojechał na to jeżeli ktoś z poza Szczecina, a może jakaś nowa przyśpiewka ? taka z pierdolnieciem.. można pomysleć nad słowami, takie moja propozycja
bez sens trochę, nie każdy by specjalnie dojechał na to jeżeli ktoś z poza Szczecina, a może jakaś nowa przyśpiewka ? taka z pierdolnieciem.. można pomysleć nad słowami, takie moja propozycja
Jedna? Mało mamy tych przyśpiewek takich mega konkretnych, jeszcze jedna, dwie by się przydała.
Oczywiście że można pomyśleć nad słowami. Tak więc do roboty, czekamy na Twoje propozycje :-)
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
KURWA !!??
Czy ktoś tutaj jeszcze się interesuje tym, że za 2 tygodnie rusza liga i WRACAMY NA TRYBUNY !!!?
BRACIA !!!!
Kurwa, brać za garb znajomych niech zapierdalają po karty/karnety i inne bilety, niech nie płaczą, że coś nie tak grają tylko niech przyjdą stworzyć PIEKŁO !!
Ostatni mecz w zajebanej I lidze pokazał, że potencjał jest ogromny i czas oszlifować diament !!
Liczę od niezrzeszonych grafików na plakaty i Dzielnice do dzieła !! Gdzie się podział entuzjazm ze wspólnoty, kiedyś były filmiki, zajawki, a dziś narzekania na szechterowski marketing - CHUJ IM W PYSK !!
MY jesteśmy Pogoń Szczecin i zadbajmy o wizerunek Naszej Pogoni na mieście/dzielnicach/regionie !!
WSZYSTKIE DZIELNICE / Fan Cluby - POBUDKA !!!!!!!!!
Zapierdalamy na młyn i wgniećmy Lubinki w sektor gości !!
Pierdolić dyrektora i jego udolne/nieudolne transfery, GDZIE SĄ FANATYCY ??
Przejebali puchar, ja też bym chciał, żeby wygrali, ale czas rozliczeń przyjdzie za jakiś czas a nie po 5 sparingach i jednym pucharowym meczu - tak poza tym JEBAĆ TO !!
WSZYSCY NA MŁYN !!!!!!!!
"...BĘDZIEMY Z TOBĄ NA DOBRE I NA ZŁE..."
Przecież jest nowa przyśpiewka, która ostatnio - a szczególnie w Gdyni wychodziła bardzo konkretnie. ("Hej Pogoń Szczecin, kochamy Cie ...")
Jedna? Mało mamy tych przyśpiewek takich mega konkretnych, jeszcze jedna, dwie by się przydała.
Nawet przy dziesięciu nowych przyśpiewkach i tak ciągle o nową byście pisali. Najpierw nauczmy się nie kaleczyć m.in. "Tylko Pogoń..", "Do boju MKS" czy "Pogoń, Szczecinskaaaaka, Pogon Szczecinskaaaa"...
NIKT nie prosi Was narazie o opinie czy potrzebujemy dwóch czy pięciu nowych przyśpiewek. Każdy z Nas ma mieć świadomość, że musi potrafić to co już jest w śpiewniku i BASTA !!
Dzielnice pobudka !!!!!
Jest tutaj jakiś grafik ?? Czemu jeszcze nikt nie zrobił plakatu ??!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.