Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Skowronek trenerem Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SMN
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 4835 dni

Skowronek trenerem Pogoni - 11/06/2012 15:00
Co o tym sądzicie dobry wybór czy kolejna żenada ?

To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć
thomithomass
Kibic
Na forum od 6215 dni

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:05
Młody, z Ruchem osiągał dość spoko wyniki biorąc pod uwagę możliwości kadrowe i problemy finansowe... Moim zdaniem trzeba dać mu szansę

Pichu
Kibic
Na forum od 5763 dni

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:12
Ma 30 lat. Czy ma wystarczający autorytet, aby ogarnąć nasze gwiazdy, szczególnie te o kilka lat starsze od niego? Nie wydaje mi się, ale czas pokaże.

To Co Nas Łączy ! - Granatowo-Bordowa Krew
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:23
idąc tym tokiem to najlepiej zatrudnić kogoś kto ma 100 lat, bo wtedy będzie mieć posłuch i będzie szanowany. ;)

Z daleka nie będzie widać.
arik
Kibic
Na forum od 6200 dni

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:24
Nie ma co się nakręcać na zapas, okaże się w praniu czy podoła.

Obrazek png wstawiony na forum
SMN
Kibic
Na forum od 4835 dni

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:26
Tylko, żeby nie wyszła z tego jakaś katastrofa bo nie po to walczyliśmy 5 lat o Ekstraklasę...

To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć
M.K 74
Kibic
Na forum od 5248 dni

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:27
Nie ważne kto jest trenerem. Ważne aby w tym pierwszym sezonie utrzymać się w Ekstraklasie, i grać na możliwie jak najwyższym poziomie ( walczyć, walczyć i jeszcze raz walczyć).

Jeżeli Skowronek nie boi się, a wręcz stawia na młodzież, ciekawy jestem ilu i kogo z "młodzieży" przyłączy do pierwszej kadry.

Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....

Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Yahoo
Kibic
Na forum od 6494 dni

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:27
Szanse trzeba dać. A ja liczyłem na wielki cud i myślałem, że pojawi się Skorża.

ZAWSZE Z POGONIĄ !
ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:34
Najważniejsze żeby miał pomysł na grę w ofensywie i nie miał skrupułów przed gwiazdami, ja jestem dobrej myśli :).

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ostry
Kibic
Na forum od 7291 dni

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:37

Yahoo napisał:  
Szanse trzeba dać. A ja liczyłem na wielki cud i myślałem, że pojawi się Skorża.

na wielki cud... Co Wy macie z tymi polskimi trenerami, którzy rzekomo mają nazwiska. A powiedz mi, co takiego Skorża osiągnął? W Polsce właśnie robi się taki błąd, że nie daje sie szans trenerom młodym i ambitnym. Bez przerwy pojawiają się te same "nazwiska", aż rzygać się chcę. Popatrzmy na Ojrzyńskiego czy Rumaka. Męczy mnie to ciągłe narzekanie. I tak w kółko, bo podobnie było jak miał przyjść Płatek.

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
anathema
Kibic
Na forum od 6938 dni

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:39
pytanie retoryczne, nie czy podoła, ale ile wytrwa na swoim stanowisku trener Skowronek? ja mniemam że nie dotrwa do końca rundy;) wiemy, że specyfika naszego klubu jet taka, że nawet dobre wyniki nie gwarantują że będziesz mieć komfort długoterminowej pracy w Pogoni.

Zupełnie już abstrahuje o0d tego czy to dobry wybór czy też nie...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:40
no niestety to zależy w głównej mierze od tego jak chętnie będzie przyjmował decyzje najlepszego managera w Polsce

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
pogoniarz96
Kibic
Na forum od 5255 dni

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:43
Oby to nie oznaczalo, ze trenerem Pogoni bedzie de facto Grzegorz Smolny, który bedzie ustalal sklad i priorytety transferowe.

M.K 74
Kibic
Na forum od 5248 dni

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 15:52
Bez kitu ciekawy jestem, jak sobie podoła z niektórymi wygami boiskowymi pokroju Ława , Edi , Hernani , Sotirovic. Wiadomo że trener to szef , któremu należy się szacunek pracowników , piłkarzy. Niektórzy mogą nie "przełknąć" tego że jakiś młokos będzie im dyktował co mają robić. A jak zaczną myśleć " Co Ty osiągnąłeś, gdzie grałeś , kogo trenowałeś? " to nie będzie wesoło. Musi znaleść wspólny język , i mieć twardą rękę.

Cytat:  
- Mam wielki szacunek dla piłkarzy Pogoni, którzy udźwignęli presję i ciężar i awansowali do ekstraklasy - kontynuuje Skowronek. - Na pewno zasłużyli na to, żeby pracować z nimi dalej. Wzmocnienia są oczywiście potrzebne, ale to jeszcze nie czas i miejsce na to, żeby o tym mówić. Uważam, że w szatni jest kapitalny potencjał i potrzebne nam są minimalne korekty, żeby wzmocnić ten zespół - kończy nowy trener.

Czyli nikt nie odejdzie i wszyscy mają czystą kartę.

Ostatnio edytowany przez: M.K 74, 11 czerwca 2012, 16:11 [1 raz(y)]

Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....

Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 16:34

M.K 74 napisał:  
Nie ważne kto jest trenerem. Ważne aby w tym pierwszym sezonie utrzymać się w Ekstraklasie, i grać na możliwie jak najwyższym poziomie ( walczyć, walczyć i jeszcze raz walczyć).

Jeżeli Skowronek nie boi się, a wręcz stawia na młodzież, ciekawy jestem ilu i kogo z "młodzieży" przyłączy do pierwszej kadry.

Przestańcie z tym stawianiem na młodzież. Stawiał na młodzież, bo na kogo miał stawiać w rozpadającej się drużynie bez kasy i perspektyw. Zadowolony nie jestem, ale czekam na efekty pracy.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 16:39
Trzeba dac szanse. Skowronek lat 30 czyli wychowany na Cmie ,stawia na mlodziez(Freddy Adu i te sprawy ). Jak to bedzie w praktyce zobaczymy:)

,,Vi är överallt,,- POGON
Dandi
Kibic
Na forum od 7565 dni

Odp: SKOWRONEK TRENEREM - 11/06/2012 16:41

M.K 74 napisał:  
Niektórzy mogą nie "przełknąć" tego że jakiś młokos będzie im dyktował co mają robić. A jak zaczną myśleć " Co Ty osiągnąłeś, gdzie grałeś , kogo trenowałeś? "

Patrząc na to jacy sa nasi zawodnicy to jestem niemal pewny ,że takie rozumowanie będą wyrażać.

Dla mnie to strata i czasu i bardzo ważnych punktów na początku sezonu. Nie wiem za bardzo czy sie śmiać czy płakać. To nie jest moment by dawac na trenera jakiegoś młokosa, który sie bedzie bawił w ekstraklase.[

leliwa
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: Skowronek trenerem Pogoni - 11/06/2012 20:06
może dobrze, że Skowronek został trenerem. Przynajmniej powiedział ,że jest z tego dumny. Taraś, Zieliński, Michniewicz czy inni tego by nie powiedzieli tylko liczyli kasę. Może się się okazać ,że Skowronek to talent trenerski. A co do starszych od niego piłkarzy......to ich problem nie są niezastąpieni i może ich czas dobiega końca...ile osób narzekało na Ławę, Ediego, Hernaniego....jak będą podskakiwać to mam nadzieję ,że Skowronek ich poustawia np. w rezerwach. ale miejmy nadzieję ,że wszystko będzie dobrze. Tylko Pogoń.

eJay
Kibic
Na forum od 7598 dni

**

Odp: Skowronek trenerem Pogoni - 11/06/2012 20:26
Jeżeli Ława lub inny gwiazdor wyskoczy w szatni z argumentem wieku to niech wypierdala. Piłkarz ma być profesjonalistą i ma słuchać trenera. Villas Boas trenował Porto mając w składzie kilku starszych od siebie zawodników i nie przeszkodziło mu to w wygraniu Ligi Europy.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
forza!
Kibic
Na forum od 6008 dni

Odp: Skowronek trenerem Pogoni - 11/06/2012 20:37
Piłkarze piłkarzami, ale teraz to Smolny już w ogóle będzie mógł ingerować w skład i atmosferę w szatni, oby Skowronek był charakterny, krótko z nimi wszystkimi. Również nie jestem szczęśliwy z tego powodu że to on został trenerem, dostał szansę więc lepiej niech jej nie zmarnuje.

JLB !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005