Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
IP: zapisany
Na forum od 5880 dni

www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl - 05/05/2012 20:59
http://wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ !!!

Obrazek jpg wstawiony na forum
PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 06/05/2012 20:45

SKPS Portowcy napisał:  

Wystartowało ! Jebać wyniki, jebać grę Pogoń to MY od zawsze na zawsze i teraz tym bardziej pokażmy swoją siłę !

12 maja godzina 17 Pogoń Szczecin- GKS Katowice !

Gieksa zamówiła sporo biletów więc tym bardziej mobilizować się i jazdaaa !

Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 5966 dni

*

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 06/05/2012 20:49
OBECNI

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
TakiTam
Kibic
Na forum od 5833 dni

*

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 06/05/2012 20:52
W Nas siła. Jeżeli w młynie jest 200 osób i potrafimy się bawic, to jak to będzie wyglądało, kiedy zajmiemy cały młyn? Niech każdy odpowie sobie sam i jedziemy! Plakaty, transy, zachęcajmy tych Braci po szalu, którzy dawno do młyna nie przyszli!
POGOŃ TO MY! Stwórzmy RAZEM atmosferę jakiej dawno nie było!

Liberta' Per Gli Ultras
Piona!
Kibic
Na forum od 7198 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 06/05/2012 21:44
Obrazek gif wstawiony na forum

Forza Pogoń !
Kibic
Na forum od 5403 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 06/05/2012 23:28
Na głównej w zakładce terminarz :) też widnieje 20.00. Za to na 90 minut 17.00

PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 06/05/2012 23:29

Mama Stiflera napisał:  
to 17 czy 20 ? :)

Luk_225
Kibic
Na forum od 5266 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 06/05/2012 23:29
W programie Orange Sport jest transmisja od 17.

Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 07/05/2012 07:45
Nie widzę różnicy między 17 a 20.....ja jestem zawsze.

BaRtU
Kibic
Na forum od 7047 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 07/05/2012 13:29
Mam tylko nadzieje, że to będzie doping, a nie to co było na meczu z kolejarzem. Nawet nie wiem jak to nazwać, jeszcze 2 czy 3 mecze temu wszyscy śpiewali czy wygrywasz czy nie... a teraz "po chuj wy gracie". W przypadku brazyliany takie przyśpiewki były zrozumiałe, ale w żadnym innym!

Moim zdaniem piłkarze się starali, widocznie mają jakiś masowy regres formy i tyle. A ostatnie mecze wyglądają już na prawde dużo lepiej niż te z początku rundy. Kibice są chyba po to by być i na dobre i na złe.
Własną drużynę od kurw wyzywać... kiedyś się z tym spotkałem ale do była jakaś wioskowa drużyna w okręgowej lidze.

A do tego mecz był transmitowany w tv. Na prawdę było mi wstyd :-|

Liczę na to że w najbliższych meczach kibice jak i grajki pokażą wysoki poziom i w Gdyni będziemy świętować awans do ekstraklasy

Bo nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!

M.
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 07/05/2012 13:44

BaRtU napisał:  
Mam tylko nadzieje, że to będzie doping, a nie to co było na meczu z kolejarzem. Nawet nie wiem jak to nazwać, jeszcze 2 czy 3 mecze temu wszyscy śpiewali czy wygrywasz czy nie... a teraz "po chuj wy gracie". W przypadku brazyliany takie przyśpiewki były zrozumiałe, ale w żadnym innym!

Moim zdaniem piłkarze się starali, widocznie mają jakiś masowy regres formy i tyle. A ostatnie mecze wyglądają już na prawde dużo lepiej niż te z początku rundy. Kibice są chyba po to by być i na dobre i na złe.
Własną drużynę od kurw wyzywać... kiedyś się z tym spotkałem ale do była jakaś wioskowa drużyna w okręgowej lidze.

A do tego mecz był transmitowany w tv. Na prawdę było mi wstyd :-|

Liczę na to że w najbliższych meczach kibice jak i grajki pokażą wysoki poziom i w Gdyni będziemy świętować awans do ekstraklasy

Bo nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!

A jakiego dopingu byś oczekiwał?Chwalenia i zachwytu nad ich grą?Wsparcie do tej pory mieli i nie możesz temu zaprzeczyć.Tym co oni prezentują zaslugują na solidny wpierdol a nie doping.

"Czy wygrywasz czy nie" chyba nie rozumiesz sensu tych słów-było jest i będzie to śpiewane ale nie dla tych pajacyków robiacych pośmiewisko z Pogoni!!!Bo POGOŃ to MY i kochamy ją niezależnie od wyników i ligi ale oni muszą wiedzieć,że przyzwolenia na takie walenie w chuja nie ma i nie będzie.

Wstyd Ci że janusze w tv zobaczyły to,że Kibice nie godzą się na taką żenadę na boisku?To chujowy masz wyznacznik wstydu.

Dopingu na pewno nie zabraknie,natomiast Ciebie w gdyni już tak, bo płaczków tam nie zabieramy :)

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 07/05/2012 16:44
Wiszą na mieście jakieś transy promujące stronke?

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 07/05/2012 16:58
Istnieje.

Ponad 1200 osób w ciągu mniej niż 24 godzin potwietdziło swoją obecnosć!

Wszyscy do młyna!

ps. nie gadajcie z trollem któremu doping nie pasuje nie o tym temat. Piłkarze w środe mają okazje na rehabilitacje. My w sobote z ostrym dopingiem "bo nas nie interesują wyniki"! ;)

Z daleka nie będzie widać.
Piona!
Kibic
Na forum od 7198 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 07/05/2012 17:05
Poczyszczone i wyluzujcie trochę, temat piłkarski jest gdzie indziej, a pesymizmu mam już po uszy, więc niech chociaż sprawy kibicowskie obejdą się bez niego.

L.
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 07/05/2012 17:18
KURWA !!

BRACIA co jest z Wami ?!?! POGOŃ ma NAS łączyć a nie dzielić !! A tutaj jakieś żale, że piłkarzy źle potraktowaliśmy ?!?!? Czy jak Wam ktoś pluje w twarz to udajecie, że pada deszcz ?!?!
To nie chodzi o grę, o ilość podań i posiadanie piłki tylko o AWANS !!!
Oni mają tutaj jak pączki w maśle, a tutaj jakieś płacze ?!?!?!

BRACIA pierdolmy to, POGOŃ TY MY i jedziemy w sobotę na pełnej kurwie!!!!!
Ich obowiązkiem jest AWANSOWAĆ, Naszym reprezentować godnie NASZ KLUB !!

DLATEGO WSZYSCY BEZ ODPIERDALANIA MANIANY W SOBOTĘ WJEŻDŻAMY NA MŁYN JUŻ OD 16 !!!!!!!!!

MW'03
nara
Kibic
Na forum od 7429 dni

**

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 07/05/2012 17:39
ZAPIERDALAMYYYYYYYY

prx
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 07/05/2012 17:47
Oj będzie się działo ! NA PEŁNEJ KURWIE ! Werbować kolegów, znajomych, rodzine, każdego fanatyka który ma Pogoń w sercu!

PDJ
Kibic
Na forum od 5263 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 07/05/2012 17:50
Przedostatni mecz u nas przed tym zjebanym komercyjnym GóWnem MUSI BYĆ MOC FUCK EURO!!!

Lobo.
Kibic
Na forum od 5869 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 07/05/2012 17:52
Razem Wszyscy!

M.
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: www.wPOGONIzaMARZENIAMI.pl/ - 07/05/2012 18:09
JEBAĆ WYNIKI!!!Już powoli czuć atmosferę kibicowskiego święta które WSZYSCY RAZEM zrobimy.!!!

NA ŚMIERĆ I ŻYCIE!

FUCK EURO

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
 - 1  - 2  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005