Z ławki wchodzi na druga połowe Donald , w zalezności od sytuacji Edi plus Zwoliński lub Budka
Williams pokazał dobrą grę. nie pod względem rozgrywania, bo ma trochę problemów z dobrym wyprowadzaniem piłki, ale w odbiorze i ustawianiu się dos dobry. Bardziej obliczalny. A Donald pokazał, że pomimo tego iż z koordynacją nie jest za dobrze, to dzięki sile i szybkości wejście na podmęczona obronę jest dobrym manewrem.
Ostatnio edytowany przez: verte, 15 kwietnia 2012, 12:42 [1 raz(y)]
z Tego co było dziś na Treningu to: Radek-hricko,noll,williams,pietruszka -budka,golla,kucharski,ława,kolendowicz-sotirowicz. Co nie zmienia faktu że przez 30 minut rozgrywania "ataku pozycyjnego" nie trafili ani jednej bramki ...
Aż mi sie słabo robi na samą myśl że to może być wyjściowy skład z nollem na stoperze i kucharskim na środku pomocy. 3:0 murowane
Nie przejmuj się, to tylko zasłona dymna, nawet niewidomy nie wystawiłby Nolla na stoperze...
Za zasłone dymna uznałem rozgrzewającego się z pierwsza jedenastka kucharskiego mimo obecnosci dwóch nominalnych stoperów oraz bawiącego się wieczór wcześniej nolla. do pierwszego gwizdka liczyłem ze to jednak zasłona.....przeliczyłem sie
Odp: Zabaw się w trenera. Ruch Radzionków - Pogoń Szczecin. - 17/04/2012 15:38
moim zdaniem powinni wszystkich zaskoczyc i zagrac systemem 1-4-6 dlaczego? na ostatnim meczu grali 1-4-5-1 i napastnik(Vuk) mimo,ze nie jestem jego fanem tak naprawde nie mial szans skoro zawsze przy nim bylo 2 lub 3 obroncow,a przy kontrach cala 5 jakos nie kwapila sie,zeby go wspomoc.jedynie Kolendowicz probowal szarpnac(czasami) trucht do przodu to nie jest atakowanie przeciwnika tylko jedna wielka sciema co kazdy kto byl na meczu to zauwazyl.jesli zagraja w 6 w pomocy(z ukrytym napastnikiem) jest minimalna szansa,ze jakims cudem strzela jedna bramke wiecej niz Radzionkow i moze bedzie to ,,mecz na przelamanie".
pozostaje nam miec po raz kolejny nadzieje,ze w koncu wygraja ... tylko czy beda chcieli.
wielu z nas zaczyna wysuwac teorie spiskowe,a wine ponasza za to kopacze,bo skoro na jesien bylo ok. w okresie dlugiego zimowego snu prowadzil ich ten sam trener co w rundzie jesiennej to DLACZEGO TAK ROZPOCZELI WIOSNE?!
my mozemy sobie gdybac,a prawdy na razie nie znamy.Radek swoim wywiadem tym bardziej dal powody do snucia teori spiskowych.
ciekawe czy w koncu poznamy prawde takiej gry,a raczej braku gry.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.