Po bardzo udanych zapisach na Polo Rugby tym razem mamy dla was do zaoferowania całkiem nowy i długo oczekiwany produkt - Wiatrówka ze stoperem przy kapturze, siateczka w środku, ściągacze na rękawach i dole oraz dwie kieszenie na zamek!
Zapisy na nowość Granatowo- Bordowego Stylu prowadzone będą poprzez maila:
[email protected]! Koszt kurtki to 130 zł plus ewentualna wysyłka 10 zł. Dla wszystkich ze Szczecina i okolic możliwość odbioru osobistego w wyznaczonych terminach.
Jak się zapisać? Najprościej nakreślić maila na w/w adres podając w mailu:
1) rozmiar,
2) ilość,
3) Imię Nazwisko
Dodatkowo przypadku wysyłki:
4) Dane do wysyłki.
Co dalej Przelej pieniądze na konto i czekaj cierpliwie
Skoro wiatrówki są na zapisy, a nie w ogólnej sprzedaży, to jest jakiś powód takiego stanu rzeczy. Trzeba po prostu wspierać w 100% to co nasze, kibicowskie, a może kiedyś...
Odp: KURTKI WIATRÓWKI ZAPISY TRAWAJĄ ! - 25/03/2012 20:27
Nie rozumiem wypowiedzi niektórych że powinny być w otwartej sprzedaży, są zapisy to są zapisy, jak nie masz w tej chwili pieniędzy a będziesz miał za miesiąc i chcesz wiatrówkę to możesz zawsze pożyczyć, dla chcącego nic trudnego.
ale jaki problem? wyłóż gotówkę, rzędu kilkunastu tysięcy, czy nawet kilkudziesięciu (bo dobrze, żeby z każdego rozmiaru minimum po 30 było) i wtedy będą ogólnodostępne. może być i tak, że cały nakład by nie zszedł i wtedy byś czekał na zwroty dużo dłużej niż się pierwotnie spodziewałeś, ale jestem przekonany, że co to dla ciebie
Czas, czasem, ja tam jestem wyrozumiały, i spokojny, ale już zdążyłem zapomnieć, że były zapisy, i wpłaty więc jak tam. Jest jakiś termin, lub problem ? . Bo to troche czasu mineło, a informacji jako tako brak .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.